ACCOUNTANTSKANTOOR FISCALL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR FISCALL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.449.968

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14353-0425-016
13/08/2013
ÿþ Mod Word 11,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k" ?.' " ~: {a;

" . r',cophanae,

te Leuven, de

L 2 AUG. 2013

~~

a ~~~~R.

lI

111

I

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla'

III VIII I ~ 1111111

*13127093*

Ondernemingsnr : 0829.449.968

Benaming

(voluit) : ACCOUNTANTSKANTOOR FISCALL

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Turnhoutsebaan 83 te 3294 Diest (Molenstede)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - omvorming - kapitaalverhoging - ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij akte ontvangen door Meester Nathalie CLAES, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel -- Zichem op 30 juli 2013, neergelegd vóór registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma "ACCOUNTANTSKANTOOR FISCALL" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00), om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00)) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel, door incorporatie van, overgedragen winst zoals die blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2013, vastgesteld door de zaakvoerder en goedgekeurd door deze algemene vergadering.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de overboeking van een bedrag van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00) van de rekening van de overgedragen winst naar de rekening kapitaal de kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen winst volledig tot stand is gekomen.

Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en volledig volstort.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een, vennootschap onder firma "Accountantskantoor Fiscall" om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Fiscall", met ingang van heden, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Fiscall" is de voortzetting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma "Accountantskantoor Fiscall", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap per 31 mei 2013, waarvan de staat opgenomen werd in het hierna vermeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma "Accountantskantoor Fiscall" worden verondersteld verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Fiscall ".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Fiscall".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Fiscall" zal de boekhouding en de boeken die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma "Accountantskantoor Fïscati" gehouden werden, voortzehten.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Fiscall" behoudt het ondememingsnummer 0829.449.968 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma "Accountantskantoor Fiscall ".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de venno-sten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma "Accountantskantoor Fiscall", te weten de heer Bussé Steve, voornoemd, houder van één en negentig (91) aandelen, en mevrouw Christel De Rijck, voornoemd, houder van negen (9) aandelen;

De leden van de vergadering erkennen dat het kapitaal volstort werd tot beloop van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) voor de omvorming van de vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maat-'schappelijke aandelen aan de vennoten, is de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma omgezet in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

VIERDE BESLISSING

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor de heer Benny Wouters, kantoorhoudend te 3500 Hasselt, Generaal Lemanstraat 16, over de staat van activa en passiva van de vennootschap per 31 mei 2013, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikel 776 van het wetboek van vennootschappen. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"Ingevolge het ingestelde onderzoek met betrekking tot de voorgenomen omzetting van de Vennootschap Onder Firma "Accountantskantoor Fiscall" in een Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid kan worden besloten dat:

De staat van activa en passiva van de Vennootschap Onder Firma "Accountantskantoor Fiscall", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 3294 Molenstede, Turnhoutsebaan 83, afgesloten per 31 mei 2013, minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuur.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij mijn werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva d.d. 31 mei 2013 van 56.713,52 ¬ , is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 E.

Het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 ¬ is evenwel kleiner dan het minimumkapitaal van 18.550,00 ¬ vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan en vennoten kan de verrichting slechts plaatsvinden mits verhoging van het maatschappelijk kapitaal,

Hasselt, 28 juni 2013

Benny Wouters

Bedrijfsrevisor."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag uit zijn functie ais zaakvoerder van de heer Steven Bussé, voornoemd, met ingang van heden.

De vergadering verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

Voor zover als nodig verzoekt de vergadering aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen te benoemen tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, de heer Steven Bussé, voornoemd, die verklaart te aanvaarden, en die bevestigt niet te zijn getroffen door een maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Het betreft een onbezoldigd mandaat, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen.

Na artikelsgewijze bespreking en stemming, beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de artikels van de statuten aan te passen door het opmaken van nieuwe statuten, waarvan de tekst luidt als volgt;

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij krijgt de naam: "Accountantskantoor Fiscall".

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3294 Diest (Molenstede), Turnhoutsebaan 83,

DOEL:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben om ze in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten, de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant enlof belastingconsulent.

De vennootschap mag tevens, onder de voorwaarden bepaald in de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenteer die geldt voor het beroep van accountant en/ of van belastingconsulent, tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan;

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of

rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de

uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een

rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder

of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die

in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Het wordt

vertegenwoordigd door honderd (100) aande-'len op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegen-'woordi-'gen,

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaar-'ver'gadering de volgende werkdag plaats.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar.

WINSTVERDELING:

K

... ,2 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-iminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

verdeling saldo na vereffening

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen,

Als op aile aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van accountant en/of belastingconsulent. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant en/of van belastingconsulent; de andere mag:

-een belastingconsulent zijn;

-een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

-een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

-een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

-een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennoot-Ischap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) aile handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is.

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan warden voorzien. Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd; de heer Steve Busse, voornoemd, wonende te 3294 Diest (Molenstede), Turnhoutsebaan 83.

Hij verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-'ging dat zij niet getroffen werd door enige maatre-'gel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Het betreft een onbezoldigd mandaat, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS:

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het

genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van 22 april 1999 en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 24, 6de lid die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uitte oefenen.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

De enige zaakvoerder vertegenwoor-'digt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent volmacht aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissingen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van de zaakvoerder inzake de omvorming, het verstag van de bedrijfsrevisor inzake de omvorming, staat van activa en passiva.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

4 Voor-

behouden aan het Belgisch i Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0557-016

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR FISCALL

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 83 3294 MOLENSTEDE

Code postal : 3294
Localité : Molenstede
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande