ACCOUNTANTSKANTOOR VANCAUTHEM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR VANCAUTHEM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.192.113

Publication

05/12/2014
ÿþa Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiiuiiiuuu uu

*iaueszs*

i IIII

Ni=Ei ;GELEGD

r) ps ,,,

G. l~ e "a~ ~'i

Gri e Rechtbank von itoophandol

vL

Ondernemingsnr : 0421192113

Benaming

(voluit) : ACCOUNTANTSKANTOOR VANCAUTHEM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herestraat 75 3300 Tienen (Oplinter)

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Benaming: Accountantskantoor Vancauthem

Zetel: 3300 Tienen (Oplinter), Herestraat 75

Ondernemingsnummer. 0421.192.113

Op datum van 13 november 2014 , om 15.00 uur, is op de zetel van de vennootschap de bijzondere . algemene vergadering bijeengekomen  van de vennoten van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Vancauthem" in vereffening, ON 0421.192.113 die haar zetel heeft te 3300 Tienen (Oplinter), Herestraat 75. De vennootschap werd opgericht op 16 januari 1981 bij akte verleden voor notaris Janssen Gerard, niet standplaats te Tienen, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 februari 1981, onder het nummer 347-3, de statuten werden gewijzigd bij akte van 4 september 2003 gepubliceerd in gezegde bijlage van 10 oktober 2003 onder het

nummer 03104985. Vennootschap die ontbonden en in vereffening gebracht is bij akte verleden op 11 december 2012 voor notaris Benjamin Depuydt, met standplaats te Hoegaarden, bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2013, bekendgemaakt onder het nummer 13019883,

Is aanwezig de enige vennoot Vancauthem Danny die, zoals blijkt uit het register der aandeelhouders, aile aandelen bezit.

Als enige aandeelhouder neemt hij de volgende beslissingen:

- De vergadering keurt de rekeningen van de vereffening goed, die door de vereffenaar werden opgesteld per 15 augustus 2014. Evenals de bestemming van het daarin vermelde overschot en van de vereffeningdividenden.

- De vergadering verleent volledige en onbeperkte decharge aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat.

- De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en dat de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Vancauthem, in vereffening, met zetel te 3300 Tienen (Oplinter), Herestraat 75, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer

Vancauthern Danny , wonende te 3300 Tienen (Oplinter), Herestraat 75, die ze moet bewaren gedurende de

wettelijk termijn.

Na de afhandeling van de agenda wordt de vergadering geheven om 16.00 uur, na lezing en goedkeuring van de onderhavige notulen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouder - vennoot

Vancauthem Danny

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

01/02/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie ar

Rechtbank van Koopre"

te Leuven, de 2 º%

-fil. £24e

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor- V KOU IAA

behoud

aan hE

Belgisc

Staatsbl





Ondernemingsnr :0421.192.113

Benaming (voruit): ACCOUNTANTSKANTOOR VANCAUTHEM

(verkort)

;Rechtsvorm :burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Ivennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3300 Tienen (Oplinter), Herestraat 75

(volledig adres)

r': Onderwerp akte : In-vereffenindsteilinq

r

I Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Benjamin DEPUYDT te Hoegaarden, op I l 1 december 2012, "Geregistreerd te TIENEN op 17 DEC. 2012 drie blad / verzending Reg: 5 Boek:734 blad:55 vak:11 Ontvangen: vijfentwintig euro (25E) de Ontvanger (getekend) L. Schollaert E.a. Inspecteur wnd.", dat de bijzondere algemene vergadering is bijeengekomen van de burgerlijke 1 vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I "ACCOUNTANTSKANTOOR VANCAUTHEM", met zetel te 3300 Tienen (Oplinter), Herestraat 175, RPR Leuven BTW BE 0421.192.113, opgericht bij akte verleden voor notaris Gérard JANSSEN te I Tienen op 16 januari 1981, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 4 februari e erna onder nummer 347-3, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn blijkens akte verleden ivoor notaris Albert JANSSEN te Tienen op 4 september 2003, gepubliceerd in gezegde bijlage van 10 oktober erna onder nummer 03104985.

I De vergadering nam telkens met unanimiteit volgende beslissingen.

Eerste agendapunt: Principieel besluit tot ontbinding en vereffening.

a. De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 11 december 2012..

b. Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur is Iopgemaakt op datum van 15 oktober 2012.

I Bij dit verslag is gevoegd een staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

ÎOver deze staat werd door bedrijfsrevisor Michel WERA te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, een verslag uitgebracht op datum van 8 november 2012. Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het wetboek van I vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Burg. BVBA ACCOUNTANTSKANTOOR

VANCAUTHEM een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 september 2012 opgesteld, die een

balanstotaal opgeeft van 62.555.193,48 en een netto-actief van 62.065.595,48. Vervolgens werden er I extra-comptabele aanpassingen aan de balans doorgevoerd, ten einde te komen tot een waardering aan liquidatiewaarde. Dit heeft geleid tot een staat van activa en ,passiva die rekening houdt met dej

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en die een balanstotaal opgeeft van 62.555.193,48 en een netto-actief van 61.858.080,67. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. Kortenberg, 8 november 2012 (getekend) Michel Wera Bedrijfsrevisor ".

Een afschrift van de verslagen en van de staat is samen met de oproeping van deze algemene vergadering gezonden aan de houders van aandelen op naam.

c. Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in-vereffeningstelling.

d. De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 11 december 2012.

Tweede agendapunt: Statutenwijziging.

Om hiervan blijk te geven in de statuten, wordt het artikel in verband met de duur van de

vennootschap vervangen door:

"Op 16 januari 1981 werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur. Op 11 december 2012 werd zij vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld."

Derde agendapunt: Ontslag bestuurders - Benoeming vereffenaar.

a. Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan de zaakvoerder, de heer VANCAUTHEM Danny, wonende te Tienen (Oplinter), Herestraat 75.

Hem wordt daarenboven kwijting verleend voor zijn beheer.

b. Er werd beslist om aan te stellen tot vereffenaar met individuele bevoegdheid voormelde Heer VANCAUTHEM.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat deze zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Gezegde Heer VANCAUTHEM was aanwezig en heeft verklaard de opdracht te aanvaarden, zijn mandaat werd bevestigd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Leuven van 9 januari 2013.

Vierde agendapunt: Bevoegdheden vereffenaar.

a. De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 van het Wetboek der Vennootschappen.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

b. Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek der Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

4 `i

Voor- Luik B - vervolg

.46ehoen

aan het

Belgisch Staatsblad c. De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hen de goederen die hij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

d. De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek der Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

e. De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek der Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Vijfde agendapunt: Sluiting  Kwijting.

De vergadering wordt tijdelijk geschorst om de vereffenaar toe te laten voor de vereffening van de vennootschap en de neerlegging waarvan sprake in artikel 194 van het wetboek der vennootschappen te zorgen.

Na afloop hiervan roept hij de algemene vergadering samen en brengt hij verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt de rekeningen met de stukken tot staving aan gezegde vergadering voor. De vereffenaar deelt mede dat er geen bedragen meer vol te storten zijn op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen. Hij deelt tevens mede dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

Hij zal dit alles ter goedkeuring voorleggen aan de algemene vergadering

VOLMACHT

Teneinde de nodige formaliteiten voor deze vereffening te vervullen, wordt volmacht gegeven aan

voormelde vereffenaar.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris



Gelijktijdig neergelegd: uitgifte, uittreksel, lijst publicaties. Reeds neergelegd verslagen bedrijfsrevisor en zaakvoerder.



06/08/2012 : LET000251
02/08/2011 : LET000251
30/07/2010 : LET000251
03/08/2009 : LET000251
30/07/2008 : LET000251
01/08/2006 : LET000251
30/08/2005 : LET000251
09/08/2004 : LET000251
10/10/2003 : LET000251
13/08/2003 : LET000251
03/09/2002 : LET000251
11/08/1990 : LET251
28/12/1989 : LE58170
01/01/1986 : LE58170

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR VANCAUTHEM

Adresse
HERESTRAAT 75 3300 OPLINTER

Code postal : 3300
Localité : Oplinter
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande