ACCOUNTING & TAX DEHENNIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTING & TAX DEHENNIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.799.147

Publication

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 29.12.2014 14711-0391-010
03/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300063*

Neergelegd

29-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508799147

Benaming (voluit): Accounting & Tax Dehennin

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg(Hak) 471

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op achtentwintig december tweeduizend twaalf dat de Heer Philippe Jean HUON, geboren te Tienen op 5 januari 1981 en zijn echtgenote Mevrouw Tina DEHENNIN, geboren te Tienen op 12 juli 1983, samen wonende te Tienen, Sint-Truidensesteenweg 471, een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) en met de naam "Accounting & Tax Dehennin" en met zetel te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg(Hak) 471 , voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant:

1. De organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2. Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

3. Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

4. Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

5. Het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6. Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen;

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, doch mits instemming van de Raad van het IAB waar nodig, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt: door de Heer Philippe Huon ten belope van zesenveertig (46) aandelen en door Mevrouw Tina Dehennin ten belope van honderd veertig (140) aandelen. De inschrijvers verklaren en erkennen dat het kapitaal waarop door hen werd ingeschreven volstort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200). De vennootschap wordt bestuurd door één of meer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: Mevrouw Tina Dehennin, wonende te Tienen, Sint-Truidensesteenweg 471. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bert VALKENIERS, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 30.01.2017 17032-0164-008

Coordonnées
ACCOUNTING & TAX DEHENNIN

Adresse
SINT-TRUIDENSESTEENWEG 471 3300 HAKENDOVER

Code postal : 3300
Localité : Hakendover
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande