ACE IMAGE FACTORY FLANDERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACE IMAGE FACTORY FLANDERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 523.948.765

Publication

20/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301736*

Neergelegd

18-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0523948765

Benaming (voluit): ACE Image Factory Flanders

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Fabrieksstraat 43

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Catherine HATERT, geassocieerd notaris, te Sint-Joost-ten-Node, op veertien maart tweeduizend dertien, blijkt dat :

1. VORM EN BENAMING : naamloze vennootschap "ACE Image Factory Flanders".

2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 1930 Zaventem, Fabriekstraat

43.

3. OPRICHTERS/AANDEELHOUDERS :

1. De heer VAN HAUTEM Patrick Alain Mario, geboren te Aalst, op zes april negentienhonderd zestig, wonende te Anderlecht (1070 Brussel), Glasgowstraat 18;

2. De heer HUERTA van ELLINKHUIZEN Anthony Albertus Luis, geboren te Parijs (Frankrijk), op twintig februari negentienhonderd vierenzestig, wonende te 1652 Beersel, Berkenlaan 5;

3. De heer RYCKEN Stefan Lieven Johanna, geboren te Wilrijk, op vijfentwintig juni negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 3120 Tremelo, Barbarastraat 8;

4. De besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid « DIMENSION 40 », waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Ukkel (1180 Brussel), Coghenlaan, 119, ondernemingsnummer: 0438.676.362.

5. De naamloze vennootschap "ACE Image Factory", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Ukkel (1180 Brussel), Coghenlaan, 119, ondernemingsnummer: 0832.228.425.

4. KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, volledig ingeschreven en volledig volgestort, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, volledig in geld ingeschreven en volledig volgestortdoor elkeen van de verschijners.

5. BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op

eenendertig december van elk jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

6. RESERVE-WINST-VERDELING :

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

7. ONTBINDING EN VERFFENING :

Verliezen

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

8. BESTUUR :

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of de statuten, waaronder de aankoop of verkoop van zakelijke rechten en de vestiging van een hypotheek, waarvoor de algemene vergadering uitsluitend bevoegd is.

§2. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan

hetzij één of meer bestuurders, directeurs of

volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

9. DOEL :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening evenals voor rekening van derden, of bij wijze van deelneming, in België of in het buitenland de volgende activiteiten:

Ze zal voornamelijk alle werken uitvoeren, zowel van technische, artistieke of andere aard die in verband staan met de realisatie, productie en post- productie van alle audiovisuele media. Ze zal eveneens de ontwikkeling, organisatie en coördinatie van audiovisuele producties op alle reeds bekende en nog te ontwikkelen media dragers uitvoeren.

Ze zal eveneens als doel hebben de integratie en verkoop van desktop computers en server systemen, de ontwikkeling en verkoop van geïntegreerde video- en audiosystemen, de verkoop van onderdelen van computers, servers en netwerken, van digitale fotoapparatuur, consumer hi-fi apparatuur en televisietoestellen, printers, scanners en faxen, de ontwikkeling en verkoop van software, de engineering en het onderhoud van IT-structuren en IT-systemen, van installaties

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor video- en audioproductie, opleidingen in informatica, video- en audioproductie en ondersteuning van software.

Ze mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag de leiding en de controle nemen in hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of andere, van aangesloten vennootschappen of filialen en hun raad geven.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig, of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van de onderneming bevorderen en zelfs met deze te fusioneren.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. ALGEMENE VERGADERING :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de dertigste van de maand mei om 15 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag, een zaterdag of een zondag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene

aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone

aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. Een aandeelhouder mag slechts houder zijn van één volmacht. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding  ja ,  neen of  onthouding . De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over :

- een fusie of splitsing van de vennootschap;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal ;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde ;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving ;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

- de ontbinding van de vennootschap;

- de aankoop of verkoop van zakelijke rechten;

- de vestiging van een hypotheek;

- enige wijziging van de statuten,

dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over bovengenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

vervreemden van eigen aandelen door de vennootschap, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal.

11. EERSTE ALGEMENE VERGADERING :

Overeenkomstig artikel 518 §2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1.- De heer VAN HAUTEM Patrick, comparant sub 1.

2.- De heer HUERTA van ELLINKHUIZEN Anthony, comparant sub 2.

3.- De heer RYCKEN Stefan, comparant sub 3.,

die aanvaarden.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

Volmachten

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan elke bestuurder afzonderlijk, die te dien einde woonstkeuze doen op de maatschappelijke zetel, elk individueel bevoegd, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de

vervulling van de formaliteiten bij het

rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Commissaris

De algemene vergadering besluit geen commissaris te benoemen.

Vergadering van de raad van bestuur :

Worden tot de functies benoemd:

a) van voorzitter van de raad van bestuur, RYCKEN Stefan, comparant sub 3, die aanvaardt,

b) van afgevaardigde bestuurders :

1.- De heer VAN HAUTEM Patrick, comparant sub 1.

2.- De heer HUERTA van ELLINKHUIZEN Anthony, comparant sub 2.

3.- De heer RYCKEN Stefan, comparant sub 3., die aanvaarden.

De notaris bevestigt de neerlegging van de fondsen betreffende de volstorting van de inbrengen in speciën waarvan sprake hiervoor en de storting van gezegde fondsen op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank  CBC .

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Catherine Hatert,

Notaris

Luik B - Vervolg

Voor gelijktijdige neerlegging een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/08/2015
ÿþ Med werd 11.1

{ = In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





neergelegd/ontvangen op

2 9 J11L.1 2015

ter griffie uRflp iÿaderiandstalïg res:llthar~~

e

tuej

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbiac

111111

S13a301

Ondernemingsnr : 0523.948.765

Benaming

(voluit) : ACE Image Factory Flanders

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Fabrieksstraat 43 te 1930 Zaventem (volledig adres)

Onderwerp akte e, Ontslagen - Benoemingen

De Bijzondere Algemene vergadering van 17 juni 2015 beslist:

- Het onslag van de heren Anthony Huerta van Ellinkhuizen en Patrick Van Hautem uit al hun functies als

bestuurders met onmiddelijke te aanvaarden;

- De n.v. The Hub met als vaste vertegenwoordiger de heer Tom Hameeuw en de heer Jan Hameeuw met

onmiddeleijke ingang tot bestuurder te benomen;

De Raad van Bestuur die na voorvernoemde Bijzondere Algemene Vergadering is samengekomen heeft

beslist:

- De n.v. The Hub met als vaste vertegenwoordiger de heer Tom Hameeuw te benoemen tot Gedelegeerd-

Bestuurder en tot Voorzitter van de Raad van Bestuur

- De heer Jan Hameeuw te benoemen tot Gedelegeerd-Bestuurder.

The Hub n.v.

Gedelegeerd-Bestuurder

met vaste vertegenwoordiger Tom Hameeuw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ACE IMAGE FACTORY FLANDERS

Adresse
FABRIEKSSTRAAT 43 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande