ACE INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACE INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.223.757

Publication

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.09.2013, NGL 19.09.2013 13584-0491-014
29/08/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11 11113 131 111

~ û AUG ~l~IJ1

sRU~-

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.223.757

Benaming (voluit) : ACE INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansrpakelijkheid

Zetel : Jan Van Gijsellaan 21

1780 Wemmel

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op vijf; augustus tweeduizend dertien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel; met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone; algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid « ACE INTERNATIONAL» te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21, waarbij; volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. KAPITAALVERHOGING

De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderdduizend' euro (¬ 500.000,00), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door; verhoging van de fractiewaarde om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 518.600,00).

2. INDIVIDUELE AFSTAND VAN HET VOORKEURRECHT

En onmiddellijk heeft de enige vennoot verklaard te verzaken aan de uitoefening van zijn! voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van: vennootschappen.

3. 1/Vervolgens heeft de heer CocKHErr Yves, wonend te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21,; verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «ACE INTERNATIONAL», en In te'; schrijven op het volledige bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij voor een totaliteit van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00),

2/ De voorzitter verklaart en alle aanwezigen/vertegenwoordigden op de vergadering erkennen: dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd; procent (100 eb). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van: vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00),

3/ De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de BELFIUs Bank zoals blijkt uit een: attest afgeleverd door deze financiële instelling op twee augustus tweeduizend en dertien dat in het dossier van de notaris zal bewaard worden.

VERGOEDING AANVAARDING

De inschrijvers verklaren geen nieuwe aandelen in ruil voor voormelde kapitaalverhoging tel ontvangen, doch een verhoging van de fractiewaarde toe te kennen en aanvaarden voormelde: kapitaalverhoging.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris Michel VAN DAMME te akteren dat d& , aandelenverhouding na de kapitaalverhoging er als volgt uitziet:

VENNOOT Aantal aandelen

Totaal vertegenwoordigde aandelen : honderdzesentachtig (186) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Totaal van de aanwezige aandelen :

186

COCKHEYr Yves

186

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a

4. De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 518.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

5. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de tekst hierna vermeld onder het 6de besluit.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken:

1, De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ACE INTERNATIONAL".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdachttienduizend zeshonderd euro (C 518.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder

nominale waarde, die ieder één/ honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7, Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders voorden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

9. De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in hoofdaanneming, onderaanneming of bij wijze van franchising, zowel in België als in het buitenland:

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening, van of door andere ondernemingen gefabriceerde producten en diensten, in de ruimste zin van het word;

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het ontwikkelen, adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening, van e-commerce en/of hosting, tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media, in de ruimste zin van het woord;

Het commerclialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het ontwikkelen, adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening van computersoftware, in de ruimste zin van het woord;

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het ontwikkelen, adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening van computerhardware, in de ruimste zin van het word;

Alle mogelijke advise-, diensten-, management-, marktonderzoek-, opleiding- en bijstandsfuncties voor bovenvermelde producten en diensten of in directe opdracht van bedrijven;

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het ontwikkelen, adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening van werfwagens en/of werkcabines en/of weefmodules en/of opslagplaatsen en/of kantoormodules, in de ruimste zin van het word.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor haar.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of Kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middle van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in aile vennootschappen of ondernemingen  zowel Belgische als buitenlandse -- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of van die aard zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middle van een wijziging van de statute, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand september om tien uur dertig, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen warden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer CoCKHEYTYves Noël Louis, geboren te Eeklo op zeven maart negentienhonderd zeventig, wonende te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21, evenals aan aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

k

9

P

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



20/01/2015
ÿþmod 11.1

hy

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op .:

be

a

B. 5t

0 8 }mq, 2015

tél~ grIfFie van de bkelerlandstalige

s.'eiátPMl7K k~~r^r MHu5xi_Rrussel

taillI

looi

IA

Ondememingsnr : 0478.223.757

Benaming (voluit) : ACE INTERNATIONAL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Van Gijsellaan 21

1780 Wemmel

Onderwerp akte :Statutenwijziging (kapitaalverhoging)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-1 I, Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; zeventien november tweeduizend veertien, geregistreerd op het registratiekantoor BRUGGE-AA; II op 2 december 2014, register 5 boek 290 blad 046 vak 0006. Ontvangen registratierechten : 50; euro, De ontvanger (getekend), blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd; gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « ACE; INTERNATIONAL » te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21, waarbij volgende beslissingen: werden genomen met eenparigheid van stemmen :

!I 1._De vergadering besliste tot goedkeuring van de jaarrekening en verklaart kwijting te verlenen van het bestuursorgaan.

2.~De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig; of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name: .. het verslag opgesteld door "Bedrijfsrevisor MOORE STEPHENS VERSCHELDEN", Buro & Design, Center te 2010 Brussel, Esplanade nummer 1, box 96, vertegenwoordigd door de heer DE Bom; VAN DRIESSCHE Jan, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van! vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van het verslag van "Bedrijfsrevisor MOORE STEPHENS VERSCHELDEN",; ,l vertegenwoordigd door de heer DE Bom VAN DRIESSCHE Jan, bedrijfsrevisor, aangesteld door de; zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

!I "Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel,; Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de: heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 7 november 2014 door de: !!zaakvoerder van de BVBA ACE INTERNATIONAL, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, !I J. Van Gijsellaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0478.223.757, gekend op de Rechtbank te Brussel, met als opdracht, overeenkomstig artikel; 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de

I toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de; kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura bestaat uit een gedeelte van een rekening-courant met een nominale: waarde ten belope van 500.000,00 EUR. De rekening-courant op zich bedraagt 844.718,39 EUR ;l op datum van 30 juni 2014 en op datum van 7 november bedraagt deze 1.014.226,19 EUR.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te; geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura warden gegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van; de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van del

II vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor; de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van del il inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

h

r

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van' nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng In natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De geplande kapitaalverhoging geeft geen aanleiding tot uitgifte van nieuwe aandelen, maar wordt vergoed door een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen:

fractiewaarde van de aandelen vóór de kapitaalverhoging bedraagt ¬ 2.788,17;

fractiewaarde van de aandelen na de kapitaalverhoging bedraagt ¬ 5.476,34.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen v66r de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

3._De vergadering besloot tot kapitaalverhoging met vijfhonderdduizend euro nul cent (C 500.000,00) om het kapitaal te brengen van vijfhonderdachttienduizend zeshonderd euro nul cent (C 518.600,00) op één miljoen achttienduizend euro nul cent (C 1.018.600,00), door inbreng van een gedeelte van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de venoot heeft lastens deze vennootschap ten belope van één miljoen veertienduizend tweehonderd zesentwintig euro negentien cent (C 1.014.226,19). Deze inbreng wordt vergoed zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde.

4. Vervolgens heeft de heer COCKHEYr Yves Noël Louis, geboren te Eeklo op zeven maart negentienhonderd zeventig, wonende te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21na voorlezing van het voorgaande, verklaard vijfhonderdduizend euro nul cent (C 500.000,00) van zijn schuldvordering ten belope van één miljoen veertienduizend tweehonderd zesentwintig euro negentien cent (C 1.014.226,19) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van zowel de statuten als van de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACE INTERNATIONAL" en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en in te schrijven op het volledige bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij voor een totaliteit van vijfhonderdduizend euro nul cent (C 500.000,00).

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen/vertegenwoordigden op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 %). De kapitaalsverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vijfhonderdduizend euro nul cent (C 500.000,00).

De inschrijver verklaart geen nieuwe aandelen in ruil voor voormelde kapitaalverhoging te ontvangen, doch een verhoging van de fractiewaarde toe te kennen en aanvaardt voormelde kapitaaisverhoging.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris Miche VAN DAMME te akteren dat de aandelenverhouding na de kaoitaalsverhouding er als volst uitziet:

VENNOOT Aantal aandelen

COCKHEYT Yves 186

Totaal van de aanwezige aandelen : 186

Totaal vertegenwoordigde aandelen : honderdzesentachtig (186) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen.

5. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderduizend euro nul cent (C 500.000,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen achttienduizend euro nul cent (¬ 1.018.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

6. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten (kapitaal) te vervangen zoals verder vermeld.

7. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering om volledig nieuwe statuten aan te nemen, om deze in overeenstemming te brengen met de

mod 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

genomen besluiten en de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zullen de' statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ACE INTERNATIONAL".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen achttienduizend euro nul cent (¬ 1.018.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, in hoofdaanneming, onderaanneming of bij wijze van franchising, zowel in België als in het buitenland:

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening, van of door andere ondernemingen gefabriceerde producten en diensten, in de ruimste zin van het word

- Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het ontwikkelen,

adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening, van e-commerce en/of hosting, tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media, in de ruimste zin van het woord;

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het ontwikkelen, adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening van computersoftware, in de ruimste zin van het woord;

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het ontwikkelen, adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening van computerhardware, in de ruimste zin van het word;

Alle mogelijke advies-, diensten-, management-, marktonderzoek-, opleiding- en bijstandsfuncties voor bovenvermelde producten en diensten of in directe opdracht van bedrijven;

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name het ontwikkelen, adviseren, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de makelarij, de commissie en de dienstverlening van werfwagens en/of werkcabines en/of weefmodules en/of opslagplaatsen en/of kantoormodules, in de ruimste zin van het word.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor haar.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of Kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen  zowel Belgische als buitenlandse  die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of van die aard zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand september om tien uur dertig, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

",

r

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

mod 11.1

Voor-

dehoudén aan het Belgisch

Staatsblad



Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer COCKHEYT Yves Noël Louis, geboren te Eeklo op zeven maart negentienhonderd zeventig, wonende te 1780 Wemmel, Jan Van Gijsellaan 21, evenals aan aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Defaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Voor-&ehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.09.2012, NGL 07.11.2012 12632-0371-013
28/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.09.2011, NGL 26.10.2011 11585-0074-012
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.09.2010, NGL 29.10.2010 10591-0199-010
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.09.2009, NGL 30.09.2009 09781-0021-009
21/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.09.2008, NGL 18.11.2008 08814-0216-011
01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.09.2007, NGL 26.09.2007 07734-0354-011
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.09.2006, NGL 26.10.2006 06847-4305-014
14/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 10.09.2005, NGL 07.11.2005 05854-4731-013
28/12/2004 : GE204367
11/03/2003 : GE204367
04/09/2002 : GEA027661
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.09.2015, NGL 02.11.2015 15659-0504-012

Coordonnées
ACE INTERNATIONAL

Adresse
J.B. VAN GIJSELLAAN 21 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande