ACEG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACEG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.351.031

Publication

05/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"te





Voor-

behouderf aan het Belgisch

Staatsblad

*1â196406

!\11

IMUSSEL

26 NOV, 2012

Griffie

ro

Ondernemingsnr : 8E0846.351.031

Benaming (voluit) : ACEG

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationlei 71

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd; { notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten? vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & Jo Abbeloos, É geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op twaalf; november tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Vilvoorde de dato dertien november, tweeduizend en twaalf, vijf bladen nul verzendingen boek 183 blad 65 vak 19.; Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend inspecteur W. VAN!: ROSSEN, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACEG", waarvan de zetel gevestigd is te

;1800 Vilvoorde, Stationlei 71, de volgende beslissingen genomen heeft : ti

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist voor onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutaire :zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EPB waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Watermolenstraat ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0838.138.297, met als vaste; >; vertegenwoordiger de heer VANEYCKEN Levi, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Julius;; ; de Kerchove d'Exaerdestraat 46.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de artikelen 9, 21 en 22 van de statuten aan te passend

overeenkomstig de aandeelhoudersovereenkomst afgesloten op 2 oktober 2012 tussen;;

de Gewone Commanditaire Vennootschap "WY", met maatschappelijke zetel te 1800;

Vilvoorde, Xavier Buissetstraat 52, de Gewone Commanditaire Vennootschap "G&S

:; met maatschappelijk zetel te 1850 Grimbergen, Kouterpad 7 en de heer Levi

Vaneycken, voornoemd, als volgt :

'? "Artikel 9.- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

Algemeen

1. Een vennoot kan zijn aandelen, volledig of voor een deel, niet overdragen dan;, Fi met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van;; het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemmingsvereiste geldt eveneens indien de aandelen worden overgedragen aan; de categorieën voorzien in artikel 249, §1, tweede alinea van het Wetboek van; vennootschappen ("W.Venn.").

In afwijking van hetgeen hierboven bepaald, zal een overdracht van aandelen door een;; vennoot aan een door deze vennoot gecontroleerde (waarbij de term 'controle' dein betekenis heeft eraan toegekend in de artikels 5 t.e.m. 9 W. Venn.) vennootschap niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de instemming van de overige vennoten vereisen. Een dergelijke overdracht zal wel' voorafgaandelijk ter kennis worden gebracht aan de overige vennoten.

2. Elke overdracht aan een derde kan enkel - plaatsvinden onder de opschortende voorwaarde dat deze derde zonder voorbehoud toetreedt tot de aandeelhoudersovereenkomst afgesloten op 2 oktober 2012.

3. Onder `overdracht" of "overdragen" wordt voor de toepassing van deze overeenkomst verstaan elke verrichting die rechtstreeks of onrechtstreeks tot doel of als gevolg heeft dat de eigendom, het vruchtgebruik, of enig ander zakelijk recht met betrekking tot één of meer aandelen (of certificaten die er op betrekking hebben) worden overgedragen of als een gevolg van de verleende rechten het voorwerp zouden kunnen uitmaken van een overdracht, al dan niet voorwaardelijk, ten bezwarende of kosteloze titel, vrijwillig of gedwongen, onder levenden (met inbegrip van de overdrachten bij wege van koop-verkoop, inbreng, ruil, overdracht in het kader van overdracht van algemeenheid of bedrijfstak, fusie, splitsing, certifering, schenking, inpandgeving, verdeling en vereffening of soortgelijke verrichtingen, of elke optie met betrekking tot dergelijke overdrachten) of na overlijden. Een controlewijziging over een vennoot, waarbij de term 'controle' de betekenis heeft eraan toegekend in de artikels 5 t. e. m. 9 W. Venn., wordt geacht een overdracht te zijn van de aandelen in handen van deze vennoot aan de (rechts)perso(o)n(en) die de controle verwer(ft)(ven).

4. De algemene vergadering van de vennootschap zal elk jaar op de jaarlijkse algemene vergadering bij unanimiteit een prijs bepalen voor de aandelen (de "vastgestelde waarde").

Indien er ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering geen eensgezindheid kan worden gevonden over de vastgestelde waarde, gaan partijen akkoord dat de waarde van de aandelen binnen de 30 dagen na de jaarlijkse algemene vergadering zal worden bepaald door:

een door hen unaniem aangestelde accountant; of

indien partijen geen akkoord bereiken over de accountant, een accountant aangesteld door de voorzitter van het Belgisch Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten, op verzoek van elke gerede partij.

De aangestelde accountant zal de op dat moment geldende marktwaarde van de aandelen bepalen en deze waarde zal bindend gelden voor partijen als de vastgestelde waarde.

Indien de vennoot wiens aandelen zouden worden overgedragen of de vennoten die een koopoptie wensen uit te oefenen van oordeel zijn dat de waarde van de aandelen sinds de vaststelling van de vastgestelde waarde Is gedaald of gestegen met meer dan 20% t.a.v. de vastgestelde waarde, hebben zij het recht om een buitengewone algemene vergadering samen te roepen teneinde de vastgestelde waarde opnieuw te berekenen. Indien ter gelegenheid van deze buitengewone algemene vergadering geen eensgezindheid kan worden bereikt over de nieuwe waarde, zal beroep worden gedaan op de bindende prijsbepaling door een accountant zoals hierboven bepaald. Indien de nieuwe vastgestelde waarde zoals berekend door de accountant niet meer of minder dan 20% afwijkt van de eerdere vastgestelde waarde, zal de vennoot of vennoten die heeft/hebben verzocht de waarde te herberekenen, de kosten daartoe gemaakt door de accountant dragen.

Overgang ten gevolge van overlijden

5. De erfgenamen en legatarissen van aandelen die niet als vennoot worden toegelaten, kunnen de afkoop verzoeken van deze aandelen tegen een prijs gelijk aan de vastgestelde waarde.

6. Zij richten hun verzoek tot afkoop aan het College van Zaakvoerders van de Vennootschap dat dit verzoek onmiddellijk aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten. Indien de afkoop niet heeft plaatsgevonden door de overige vennoten of een door de overige vennoten gekozen derde binnen de drie maanden na het verzoek daartoe door de erfgenamen en legatarissen, hebben de erfgenamen en legatarissen het recht de ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Overdracht onder levenden

7. Een vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen (de "aanbiedende vennoot"), dient aan de overige vennoten het aantal aandelen dat hij wenst te

verkopen, de prijs die door de kandidaat-overnemer geboden is, of indien de tegenprestatie niet bestaat in de betaling van een som geld, de tegenwaarde van de

Op de laatste bIt. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan et Belgisch Staatsblad

1S,2 Voorbehouden aan }iet Belgisch Staatsblad

geboden tegenprestatie, en de andere modaliteiten en de identiteit van de kandidaat-overnemer alsmede een schriftelijk bewijs van deze intentie bekend te maken.

8. De overige vennoten hebben vervolgens, gedurende 30 kalenderdagen -na de, mededeling zoals bepaald in punt 7 het recht om (in voorkomend geval pro rata) het totaal aantal aangeboden aandelen zelf te verwerven tegen een prijs gelijk aan de laagste waarde van:

de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer; of

de vastgestelde waarde.

Het voorkooprecht is ondeelbaar en dient uitgeoefend te worden op het totaal aantal aangeboden aandelen zoals voorzien in punt 7.

Indien één of meerdere vennoten hun recht gebruiken om de aandelen te verwerven, betalen zij de prijs voor de aandelen binnen de 60 dagen na de uitoefening van hun voorkooprecht. De overdracht van de aandelen vindt plaats op het moment van de betaling van de prijs. De aandelen blijven onvervreemdbaar tot na betaling van de volledige prijs.

9. Indien de overige vennoten geen gebruik maken van hun voorkooprecht voor het totaal aantal aandelen zoals bepaald in punt 8 dienen zij binnen de 30 kalenderdagen na de mededeling zoals bepaald in punt 7 hierboven, de goedkeuring of weigering van de overdracht van alle aandelen aan de kandidaat-overnemer mee te delen aan de aanbiedende vennoot.

Indien de overige vennoten de overdracht aan de kandidaat-overnemer weigeren en deze weigering wordt door de rechtbank willekeurig geoordeeld overeenkomstig artikel 251 W.Venn., hebben de vennoten die zich verzet hebben drie (3) maanden de tijd om deze aandelen alsnog zelf te verwerven of te laten verwerven door een door de overige vennoten gekozen derde, tegen een prijs gelijk aan de laagste waarde van:

- de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer; of

de vastgestelde waarde.

Indien de koop niet binnen de termijn van drie maanden tot stand is gekomen, kan de aanbiedende vennoot de ontbinding van de vennootschap vorderen, doch hij moet dit recht uitoefenen binnen veertig dagen na het verstrijken van die termijn.

Indien de overige vennoten hun goedkeuring geven, is deze goedkeuring slechts geldig gedurende een periode van drie (3) maanden. Indien de aanbiedende vennoot zijn aandelen wenst over te dragen na deze periode, zal de aanbiedende vennoot opnieuw de procedure `overdracht onder levenden" dienen toe te passen.

10. Een weigering gedurende de eerste drie (3) jaren na de datum van de voornoemde aandeelhoudersovereenkomst kan geen aanleiding geven tot een vordering wegens willekeurige weigering aangezien alle vennoten het belang onderschrijven van een stabiel aandeelhouderschap gedurende de eerste drie jaren na de datum van deze overeenkomst.

11. Een weigering indien een (of meer) aanbiedende venno(o)t(en) in één of meerdere keren 51 % of meer van de totale aandelen zouden willen overdragen zonder dat de kandidaat-overnemer er zich schriftelijk toe verbindt de aandelen van de overige vennoten aan dezelfde prijs en voorwaarden over te nemen, kan geen aanleiding geven tot een vordering wegens willekeurige weigering.

12. Wanneer één of meerdere vennoten die alleen of samen 75 % of meer van de totale aandelen van de vennootschap zouden overdragen aan een kandidaat-overnemer, en de wens uiten dat de overige vennoten hun aandelen mee verkopen aan deze kandidaat-overnemer tegen dezelfde voorwaarden en aan dezelfde prijs, gaan vennoten de overdracht ofwel goedkeuren en hun aandelen mee verkopen dan wel zelf de aandelen aankopen (in, voorkomend geval pro rata) of, bij gebrek aan interesse bij de overige vennoten zelf, laten verwerven door een door hen gekozen derde, tegen de prijs geboden door de kandidaat-overnemer.

13. Indien de overige vennoten de aandelen laten verwerven door een derde, komen de vennoten overeen dat deze overdracht enkel kan plaatsvinden onder de opschortende voorwaarde dat deze derde aanvaard wordt door de overige overblijvende vennoten, en dat deze derde zonder voorbehoud toetreedt tot bovenvermelde aandeelhoudersovereenkomst.

Sancties

14. Elke overdracht met miskenning van voorgaande regels, naast de nietigheidssanctie, zal bovendien aanleiding geven tot een forfaitaire schadevergoeding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mod 11.1

ten voordele van de andere vennoten. Deze schadevergoeding wordt forfaitair begroot op 20% van de prijs waartegen de overige vennoten de aandelen hadden kunnen

verkrijgen overeenkomstig deze,overeenkomst.... -

"Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door een College van Zaakvoerders.

Het College van Zaakvoerders beraadslaagt en handelt niet geldig tenzij alle zaakvoerders geldig zijn opgeroepen en minstens 2 leden aanwezig zijn.

Een zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Een zaakvoerder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder. Het College van Zaakvoerders komt samen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen, fysiek of via cónference cal!. Het College van Zaakvoerders kan samengeroepen worden op eenvoudig verzoek van elk van de zaakvoerders. Dergelijke oproeping zal de agenda bevatten en kan gedaan worden per aangetekend schrijven, per brief, per fax of per e-mail met ontvangstbevestiging die minstens 7 dagen op voorhand wordt verstuurd."

"Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De vennootschap zal rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door één van de zaakvoerders, met dien verstande dat:

er steeds twee zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden voor alle handelingen boven een bedrag van 10.000,00 EURO maar onder een bedrag van 25.000,00 EURO; en

- dat er steeds drie zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden voor alle

handelingen boven een bedrag van 25.000,00 EURO."

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303072*

Neergelegd

05-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846351031

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ACEG

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Stationlei 71

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit akte verleden voor Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van dertig mei tweeduizend en twaalf, blijkt dat de hierna vermelde personen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACEG , met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Stationlei 71 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTERS:

1) De Gewone Commanditaire Vennootschap  WY met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Xavier Buissetstraat 52.

Deze vennootschap werd onderhands opgericht op 1 april 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 april daarna onder nummer 0053249.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0824.576.511.

Alhier vertegenwoordigd conform artikel 6 van de statuten door de heer Wouter PLATTEAU, rijksregister nummer 79.07.19-351.11, geboren te Vilvoorde op 19 juli 1979, wonende te 1800 Vilvoorde, Xavier Buissetstraat 52.

2) De Gewone Commanditaire Vennootschap  G&S met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Kouterpad 7.

Deze vennootschap werd onderhands opgericht op 3 juni 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 juni daarna onder nummer 0085132.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0812.172.090.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Gino LESCRAUWAET, rijksregister nummer 75.11.01-231.33, geboren te Vilvoorde op 1 november 1975, wonende te 1850 Grimbergen, Kouterpad 7.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Stationlei 71.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van

het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland

oprichten.

STATUTEN:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ACEG".

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, of door samenwerking met derden :

- aanleveren van attesten van duurzaamheid, energie, milieu;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- technische opleidingen en seminaries, adviezen, niet wettelijke controles, risicoanalyse;

- alle advies met betrekking tot onroerend goed in het algemeen en stedenbouwkunde in het bijzonder;

- onderneming in de onroerende goederen;

- het beheer van onroerende goederen.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties en mandaten, het verlenen van advies, management consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand en andere diensten, inclusief het optreden als commercieel tussenpersoon, aan verbonden vennootschappen of derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan deren of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag kopen, verkopen, huren, verbouwen en ter beschikking stellen van onroerende goederen voor eigen beheer.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om veertien (14) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het

Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien

er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire,

zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1) de Gewone Commanditaire Vennootschap  WY , met als haar permanente vertegenwoordiger de heer Wouter Platteau, voornoemd;

2) de Gewone Commanditaire Vennootschap  G&S , met als haar permanente vertegenwoordiger de heer Gino Lescrauwaet, voornoemd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOLMACHT BTW/RECHTSPERSONENREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap  ETUGEST , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte

Luik B - Vervolg

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende geassocieerde notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten

op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

neergelcgclfQrarrangen op

1lta.2015

ter griffie van d r®

rechtbank ff'edeI landstalrge

rec k ~~~i' kcei~~ ,; Br-u

Ondernemingsnr : 0846.351.031

Benaming

(voluit) : ACEG

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationlei, 71, B-1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 30/01/2015

1. ONTSLAG VAN EEN ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist te ontslaan ais zaakvoerder de Comm.V. WY (0824.576.511), Xavier Buissetstraat 52  1800 Vilvoorde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Platteau Wouter, en dit vanaf heden 30/01/2015.

2, KWIJTING

De algemene vergadering beslist met 100% van de stemmen kwijting te verlenen aan de zaakvoerder Comm.V. Wy, Xavier Buissetstraat 52  1800 Vilvoorde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Platteau Wouter, voor het bestuur gevoerd tot op heden.

3. PUBLICATIE

in uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal het huidige

proces verbaal gepubliceerd worden in de Bijlagen van het Belgische Staatsblad.

G & S Comm. V. EPB XL

Zaakvoerder Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Gino Lescrauwaet Vertegenwoordigd door Levi Vaneycken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

111111 11111 j1311,11 'uI'I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neerQeler wlûnr-s. n ,1 h~

" -. - ~ . .~

05 Je}'i 2015

ter griffie van

rechtbank vange#Ë45narrcial tr;rrrtssel

1111111111

5085289x

1111

Blagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Mpnixgur bglgg

Qndernemingsnr : 0846.351.031

Benaming

(voluit) : ACEG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationlei, 71, B-1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd 3110312015

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering besluit om volgende personen voor onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap:

Konnectz bvba (0505,761.067), Grote Steenweg 141, 2550 Waarloos, vast vertegenwoordigd door Kristof De Craecker, Verbrande Hoevestraat 10, 2550 Kontich.

Zodoende is het College van Zaakvoerders vanaf heden samengesteld als volgt:

EPB XL BVBA (0838.138,297), met vaste vertegenwoordiger Levi Vaneycken

- G & S Comm. V. (0812,172.090), met vaste vertegenwoordiger Gino Lescrauwaet Konnectz bvba (0505.761,067), met vaste vertegenwoordiger Kristof De Craecker

G & S Comm, V.,

Zaakvoerder,

Vertegenwoordigd door Gino Lescrauwaet

Op de iaalste biz. van Luik 13 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ACEG

Adresse
STATIONLEI 71 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande