ACH CONSULTING MOMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACH CONSULTING MOMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.911.754

Publication

01/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-05-2015

Griffie

*15308894*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630911754

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ACH Consulting Moments

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden door Meester catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 28 mei 2015, vóór registratie, dat:

De heer HUGHES Andrew Charles, geboren te Aberdour (Schotland, Verenigd Koninkrijk) op 27 april 1958, echtgenoot van mevrouw VILLETTE Françoise Marie Danièle, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Bronstraat 13.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen:

Naam : "ACH Consulting Moments".

Zetel : 3061 Bertem (Leefdaal), Nollekensstraat 35.

Duur : Onbepaalde duur.

Kapitaal : 18.600 euro, vertegenwoordigd door 18.600 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer HUGHES Andrew, voornoemd, ten belope van 18.600 aandelen, volgestort ten belope van 12.400 euro (attest BNP Paribas Fortis).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 28 mei 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Onderwerp akte :

Nollekensstraat 35 3061 Bertem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf 28 mei 2015 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer HUGHES Andrew, voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-het bemiddelen en aanbieden van diensten aan bedrijven in het kader van bedrijfsuitvoering, informatie technologie, marketing, communicatie, financieel beleid;

-alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy, management, training, coaching, onderwijs, doceren, lesgeven in het algemeen en in diverse sectoren aan individuen, groepen, teams, bedrijven, overheden en ondernemingen van allerlei aard; - het bemiddelen en aanbieden van consultancy en research;

-handelsbemiddeling in algemene en specifieke goederen;

-het organiseren van beurzen en congressen;

-het aanbieden en organiseren van opleidingen;

-advies op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;

-het voeren van publiciteit en reclame en het deelnemen en meewerken hieraan in de meest uitgebreide zin van het woord;

-PR-dienstverlening in de meest ruime zin;

-het creëren en organiseren van evenementen, vertoningen, sportieve en culturele manifestaties; het verspreiden ervan aan de hand van alle mogelijke communicatiemiddelen en gegevensdragers; -het produceren, uitgeven en verhandelen van alle geluidsopnames, films, foto s, video s, boeken, gedigitaliseerde gegevensdragers, enzovoort;

-lezingen, voordrachten, uiteenzettingen houden en zowel ter lering als ter ontspanning voorstellingen, schouwspelen, sportevenementen, muziekfestivals of dansavonden organiseren; -het organiseren van reizen, studiereizen, culturele activiteiten en/of festiviteiten, teambuilding activiteiten en excursies in binnen- en buitenland, alsook tentoonstellingen inrichten;

-het opstellen van onderzoeks- en adviesrapporten, voornamelijk doch niet uitsluitend over industriële onderwerpen;

-afbeeldingen, foto- , film- en klankopnamen maken en verspreiden;

-het aanleggen, uitbouwen, beheren en valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium; -alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de bouw, het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten onroerende goederen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, groeperingen of organisaties, zowel Belgische als buitenlandse.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van zaakvoerder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, groeperingen of organisaties.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag roerende goederen en onroerende goederen (met inbegrip van vakantiehuizen) huren, verhuren, aankopen, verkopen, uitbaten en in waarde brengen, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag (al dan niet hypothecaire) kredieten afsluiten en hiertoe haar eigen goederen in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op 1 maart om achttien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

beperkte aansprakelijkheid  Imas Fiduciaire te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 24, vertegenwoordigd door de heer Serge RooftHooft, die te dien woonstkeuze doet op voormeld adres, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, allen individueel bevoegd, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen sedert 15 mei 2015 gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Coordonnées
ACH CONSULTING MOMENTS

Adresse
NOLLEKENSSTRAAT 35 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande