ACO-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACO-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.669.335

Publication

19/08/2014
ÿþ Maa 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cifelegd/ontvangen op

i ISI



B 6429*

Ondernemingsnr. : 0535669335

0 7 AUd. 2014

ter griffie van immederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Benaming (vomit) : ACO-iNVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel

(volledig adres)

Onderwem{en) akte : EMIEL VAN ELEWIJCKSTRAAT 74 1780 WEMMEL

Tekst: Ontslag

Ontslag van zaakvoerder dhr Houmid Bennani Mourad en benoeming van zaakvoerder mevr Christophe Gladys vanaf 3110312014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303416*

Neergelegd

13-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535669335

Benaming (voluit): Aco-Invest

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1780 Wemmel, E. Van Elewijckstraat 74

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Simon Wets te Schaarbeek op dertien juni tweeduizend dertien blijkt dat :

1) Mijnheer HOUMID BENNANI Mourad, wonende te Braine-le-Comte (7090 Hennuyères) rue des Aulnois 28;

2) Mevrouw CHRISTOPHE Gladys, wonende te Braine-le-Comte (7090 Hennuyères) rue des Aulnois 28, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam "Aco-Invest" met maatschappelijke zetel te Wemmel (1780) E. Van Elewijckstraat, 74.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden, willekeurige diverse activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden, willekeurige diverse activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met :

1) De algemene bouwonderneming, de renovatie, binnen- en buiteninrichting, waaronder begrepen alle ondernemingswerken;

2) De studie en uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

3) Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van onroerende goederen en meer in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

4) Alle werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort;

5) Alle werkzaamheden met betrekking tot algemene bouwwerkzaamheden ruwbouwwerken, renovatie, afwerkingen, afbraakwerken, onderhoudswerken, keuringen (riolering keuringen, veiligheidscoördinatie), grondwerken (grondverzet) aanleg nutsleidingen, waterbouwkundige werken, wegenwerken, restauratiewerken, timmerwerken, voegwerken, schilderen en behangen, metaalconstructies, stukadoor, plaatsen vloerbekleding, loodgieterij, enzovoort;

6) Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, het verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

7) De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen;

8) De voorbereiding de opstelling en het afsluiten van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden;

9) het schoonmaken en het onderhoud van onroerende goederen, het schoonmaken van vensters en van bureaus, kleine bureauwerkjes, interimdiensten, onderaanneming;

10) advies, projectontwikkeling in stedenbouw en tuinarchitectuur;

11) expertise in de meest ruime zin en schattingen in verband met onroerende goederen;

12) verkoop in groot- en kleinhandel, invoer en uitvoer van:

- bouwmateriaal, elektrische en elektronisch materiaal, sanitaire installaties en loodgieterij;

- textiel in het algemeen, diverse kledingsstukken, schoenen, schoenmakerij, slotenmakerij, lederwaren in de

ruimste zin van het woord;

- artisanale producten in het algemeen, behangsel inclusief artikels uit de wereld;

- alle mogelijke artikelen van parfumerie, toilet, cosmetica, schoonheidsproducten, maquillage evenals zeep en

detergenten;

- alle tuinbouwartikelen zoals bloemen, planten, tuingerief, inrichting en onderhoud van tuinen en boomkwekerij;

- alle soorten antiquiteiten, brocanten, decoratievoorwerpen, industriële machines;

- alle huishoudartikelen, films in magnetische banden, DVD, cassettes, alle uitgeprinte of geregistreerde

artikelen die het kijken of luisteren mogelijk maken, boeken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- alle bureau- en informaticamaterieel, telefoon, gsm, fax;

13) alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de restauratie in het algemeen en de Horeca sector;

14) De uitbating van een onderneming voor herstelling van mobiele voertuigen, de herstelling van mechanische en elektrische onderdelen; de uitbating van een garage alsook de verwezenlijking van handel in tweedehandswagens, de verhuring van auto s inbegrepen.

Zij kan, voor zijn eigen rekening alleen, alle onroerende verrichtingen van alle aard en, onder meer, de aankoop, de verkoop, de promotie, de valorisatie, de bouw, de toe-eigening, het ombouwen, de exploitatie, de huur of de verhuur en de in beheer gave, de verkaveling, de horizontale splitsing en het onder statuut van mede-eigendom plaatsen van alle onroerende goederen, met uitzondering van alle activiteiten waarvan de uitoefening onderworpen is door de wet aan een specifieke goedkeuring.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

In het geval dat de uitoefening van sommige activiteiten worden onderworpen aan voorwaarden betreffende de toegang tot het beroep of aan bijzondere reglementering, zal de vennootschap ervoor zorgen dat die voorwaarden voldaan zijn.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap werd voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en verdeeld in 186 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop zij inschrijven in geld en tegen pari als volgt :

- Mijnheer HOUMID BENNANI Mourad tekent 185 aandelen in die hij vrijmaakt tot beloop van 6.100 ¬ ;

- Mevrouw CHRISTOPHE Gladys tekent 1 aandeel in die ze vrijmaakt tot beloop van 100 ¬ .

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval, voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie-, reis- en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten. Het mandaat van een zaakvoerder kan ook kosteloos uitgeoefend worden.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door een zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Worden benoemd tot zaakvoerder, zonder beperking van duur, Mijnheer HOUMID BENNANI Mourad, wonende te s Gravenbrakel (7090) Rue des Aulnois, 28. Zijn mandaat zal kosteloos uitgeoefend worden.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op derde maandag van de maand mei om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2014.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertigdecember. Het eerste boekjaar is begonnen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 2013.

De comparanten verklaren dat, volgens hun raming, de vennootschap zal voldoen voor haar eerste boekjaar aan de wettelijke bepalingen, die haar zullen ontslaan één of meerdere commissarissen te benoemen. Volmacht wordt verleend door de vergadering aan de vennootschap "N&N Fiduciaire", te Schaarbeek (1030 Brussel) Nestor de Tierestraat, 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om alle formaliteiten uit te voeren en alle documenten te ondertekenen bij alle administraties en ondernenemingslokket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris (get.) Simon WETS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ACO-INVEST

Adresse
E. VAN ELEWIJCKSTRAAT 74 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande