ACTIF GARDEN SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIF GARDEN SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.761.928

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 28.03.2014, NGL 23.06.2014 14208-0376-016
27/09/2013
ÿþVob behou

aan t

Belgi: Staats

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

18SEP.. 2O15

)t-:2~1j~~`q

~ ~~,~,

Griffie

1Luik

Ondernemingsnr : BE0864.761.928

Benaming (voluit): Kempeneer Actif Garden

(verkort) : Kempeneer AG

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ninoofsesteenweg 657

1701 Dilbeek (Itterbeek)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

sj Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 29 augustus 2013 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Dilbeek.li, de; 30 augustus 2013 boek 14 vak 10. Ontvangen ; vijftig euro (50,00 EUR) De Ontvanger (getekend) Martinet Wauters, De Inspecteur,.", blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist : f; -De buitengewone algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van "Kempeneer ;i Actif Garden", afgekort "Kempeneer AG" naar "Actif Garden Services". -De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 1: Rechtsvorm-Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij;; draagt de benaming "Actif Garden Services".

-Een verslag met een omstandige verantwoording met betrekking tot de doelwijziging werd opgesteld op 26 augustus 2013 door de zaakvoerder ingevolge artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen met in bijlage een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De vennootschap heeft geen commissaris benoemd en hieruit volgend is geen verslag over de staat van actief;: en passief nodig uitgaande van deze genoemde.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing het verslag van de welke zijn opgesteld ingevolge artikel 287 Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders verklaren kennis van teF; hebben meer dan vijftien dagen voor deze.

In bijlage aan het verslag van de zaakvoerder is aangehecht een staat van actief en passief van de vennootschapij opgesteld op 31 mei 2013.

Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van;; deze akte De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel. -De buitengewone algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen.

Artikel 3 luidt voortaan als volgt : ,;

"De vennootschap heeft tot doel :

1) De invoer, de groot- en kleinhandel, de verhuur, het onderhoud en de herstelling van land- en`; tuinbouwmachines, machines voor groenvoorziening en bosbouw, andere machines en aanhangwagens, van land- en tuinbouwmateriaal en tuingereedschap. De hoevesmederij en smederij, snijtuigsmederij en fabricatiel: van gereedschap (omvat onder meer fabricatie van tuin- en landbouwgereedschap).De opsomming is niet; . ! limitatief.

2) Het verlenen van adviezen op het gebied van de bedrijfsvoering en beheer, onder meer door communicatie, HR management, algemeen management. Het verlenen van adviezen en hulp aan het. bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, communicatie, personeelsbeheer, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enzovoort. De organisatie van congressen en seminaries. De organisatie van opleidingen, workshops en events, individuele coaching, open,;

opleiding en workshops. Deze opsomming is niet limitatief. ;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. Zij kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande doelsomschrijvingen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief, de, eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder; volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere

vennootschappen of ondernemingen. _

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

-De buitengewone algemene vergadering beslist om de jaarvergadering voortaan te houden op de laatste vrijdag van de maand maart, zodat deze binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar valt. Het boekjaar werd reeds gewijzigd ingevolge de algemene vergadering van aandeelhouders op 20 december 2010, reeds gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op datum 20 januari 2011 onder nummer 2011-01-20/0010721, die de beslissing heeft genomen om het boekjaar te beginnen op 1 november en te laten eindigen op 31 oktober van elk jaar.

Het artikel 11 van de statuten zal conform worden aangepast.

Het artikel 11 luidt voortaan:

"Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om elf (11.00) uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

-De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel. ~De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan B-Docs, te 1000 Brussel Willem de Zwijgertstraat 27 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de gecoördineerde statuten en de Lijst van de wijzigingen van

de statuten conform art. 75 2°, het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

R

Voor-

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~."

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 29.03.2013, NGL 05.06.2013 13159-0597-015
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 30.03.2012, NGL 08.06.2012 12172-0181-015
20/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ,

" 'ti y

*iiaiejai

111

be

a

B+ st;

~

, ~' `:i: JAN

:Z011

:~4

" `,; ..

BRUSSEL

.~/SSE~

riffie

Ondernemingsnr : 0864.761.928

Benaming

(voluit) : Kempeneer Actif Garden

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ninoofsesteenweg 657, 1701 Itterbeek

Onderwerp akte : Statutenwijziging - verlenging boekjaar

Uit een proces-verbaal gesloten voor notaris Lode Leemans te Sint-Pieters-Leeuw op twintig december tweeduizend tien, dragende volgende melding: "geregistreerd twee bladen twee verzendingen te Dilbeek li de 24.12.2010 boek 596 blad 56 vak 20 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger (getekend) Martine Wauters.

blijkt het volgende:

1) De buitengewone algemene vergadering beslist om het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 november en te laten eindigen op 31 oktober van elk jaar. Het huidig boekjaar heeft een aanvang op 1 januari 2010 en zal eindigen op 31 oktober 2011.

2) De vergadering geeft de notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden.

3) De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan BVBA "OUTCOME", dorpsplein 2 te 1830 Machelen, vertegenwoordigd door Ilse Gettemans, met de mogelijkheid van de indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerteggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie--------------Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de gecoördineerde statuten en de lijst van de wijzigingen van de statuten conform artikel. 75, 2°.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.02.2010, NGL 12.03.2010 10066-0469-014
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 06.08.2009 09552-0399-014
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 04.08.2008 08533-0363-014
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 14.08.2007 07565-0079-014
14/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.03.2005, NGL 10.06.2005 05235-3705-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.10.2015, GGK 25.03.2016, NGL 30.08.2016 16527-0187-017

Coordonnées
ACTIF GARDEN SERVICES

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 657 1701 ITTERBEEK

Code postal : 1701
Localité : Itterbeek
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande