ACTION HOUSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACTION HOUSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 455.288.997

Publication

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor NeergeEega ter griffie der

behout Rechtbank van Koophp . DAG 2013

aan h te Leuven, de

eetgis DE GRIFFIER,

Staatst Griffie







*19000 O1



1

Ondernemingsar : 0455.288.997

Benaming

(voluit) : ACTION HOUSE

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Schrieksebaan 153 bus A, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op 29 november 2013, geregistreerd vijf bladen en geen verzending op 3 december 2013 te Mechelen I, boek 991 blad 45 vak 15, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "ACTION HOUSE", met maatschappelijke zetel te Schrieksebaan 153 bus A, 3140 Keerbergen, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen;

Eerste besluit : Ontslag van de bestuurders

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan voornoemde heer Luc Lenters en mevrouw Catharina Vinck, wonende te 3140 Keerbergen, Schrieksebaan 153/A, als respectievelijk gedelegeerd bestuurder en bestuurder van de vennootschap, De vergadering verleent hen kwijting vanaf heden.

Tweede besluit: Omvorming.

De vergadering besluit de naamloze vennootschap Action House" om te vormen in een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze: vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per eenendertig augustus tweeduizend dertien, waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de raad van bestuur.

AI de bewerkingen gedaan sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn vervuld voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves, blijven dezelfde, evenals alle activa en passiva, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt de inschrijving in het rechts-personenregister, zijnde het ondernemingsnummer van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten het nummer 0455.288.997.

De aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de' naamloze vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan,

Verslagen.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per eenendertig augustus tweeduizend dertien hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door het wetboek van vennootschappen. tedere vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

Het besluit van het verslag van voornoemde vennootschap "De Roover & C° Bedrijfsrevisoren", luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief,; zoals dat blijkt uit de door het bestuursorgaan opgestelde staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 van de Naamloze Vennootschap "ACTION HOUSE", Schrieksebaan 153 A, 3140 Keerbergen, heeft plaatsgehad,

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werd geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 287.010,09 EURO en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 70.000,00 EURO."

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

perde besluit: Goedkeuring van de statuten,

De vergadering stelt de navolgende statuten vast van de besloten vennootschap niet beperkte aanspraketljkheid hierbij rekening gehouden met de reeds hiervoor genomen beslissingen:

"NAAM DUUR ZETEL DOEL.

Artikel 1: De vennootschap draagt de benaming: "Action House", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen of andere documenten, uitgaande van de vennootschap, zal de naam van de vennootschap steeds vergezeld zijn van de melding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of afgekort: B.V.B.A., en de aanduiding van de maatschappelijke zetel.

Artikel 2: De vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Schrieksebaan 153 bus A.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van het land, alsook in het arrondissement Brussel, bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

De . vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

Artikel 3: De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Artikel 4: De vennootschap heeft tot doel:

-de verwezenlijking hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of deelneming met an-deren de aan- en verkoop, uit ter hand of openbaar van alle roerende en onroerende goederen, ruilen van zelfde goederen, beleggingen, het beheer van immobiliën, de promotie, oprichten, onderhouden, wijzigen en verbeteren, het huren en verhuren van zelfde goederen, het verkavelen, het uitvoeren van alle handels- en financiële werkingen, de uitbating van goederen en alles wat hiermede in verband staat, appartementsgebouwen oprichten, instellen en met roerende meubelen voorzien, alle overeenkomsten dienaangaande aan te gaan, te erkennen en te doen uitvoeren. De voornaamste bedrijvigheid zal erin bestaan; aankopen, verkopen, uitbaten, huren en verhuren van eigendommen in binnen- en buitenland;

-net nemen van participaties in andere vennootschappen al dan niet met een verschillend doel.

_het verhuren van alle soorten meubilair, gereedschappen en voertuigen.

-net aannemen en/of uitvoeren van aile soorten onderhouds- en herstellingswerken en werkzaamhe-den aan roerende en onroerende goederen.

-invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, ontvangst, expeditie, opslag, bewaring, in- en uitklaring, vertolling, makelarij, voorlegging, behandeling, verzorging, klein- en groothandel van alle handelsgoe-deren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-de vertegenwoordiging in de irumst mogelijke zin van het woord van alle producten, goederen en stoffen van welke aard ook.

-net beheren van vennootschappen, al dan niet met een verschillend doel.

-de vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voor-komen, zowel in binnenland als in het buitenland.

-zij mag beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroe-rende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

-de vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die de ontwikkeling van har onderneming kunnen bevorderen.

-net uitgeven van publicitaire middelen, het maken van publiciteit, dit alles in de meest mogelijke ruime zin van net woord.

-alle activiteiten die behoren tot de zogenaamde horecasector, en in het bijzonder het inrichten en uitbaten van één of meer herbergen, tavernen, drankhuizen, koffiehuizen en restaurants, met de verkoop van aile waren die in dergelijke gelegenheden verkocht worden, en hierbij aansluitend de activiteit van tafelhouder (traiteur);

-liet waarnemen van bestuursmandaten in de rechtspersonen en ondernemingen.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wei als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddellaar, agent, commissionairs, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden

KAPITAAL AANDELEN.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro (70.000,00 ¬ ) verdeeld in duizend zeshonderd tweeënnegentig (1.692) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van het Wetboek van Vennootschappen. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven.

Bij elke kapitaalverhoging in geld, worden de nieuwe aandelen eerst aangeboden aan de vennoten in evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven door de alsdan bestaande vennoten, kan slechts worden ingeschreven door de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. In de oproeping tot de algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doe! van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Inzake de kapitaalvermindering door terugbetaling aan de vennoten of door vrijstelling van de verplichting tot volstorting, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 6: De vennootschap mag niet op haar eigen aandelen inschrijven, noch rechtstreeks, noch door een dochtervennootschap, noch door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of de dochtervennootschap.

De persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of de dochtervennootschap op aandelen heeft ingeschreven, wordt geacht voor eigen rekening te hebben gehandeld.

Alle rechten verbonden aan aandelen waarop de vennootschap of haar dochtervennootschap heeft ingeschreven, blijven geschorst zolang die aandelen niet zijn vervreemd.

Artikel 7: Tot opvraging van storting wordt soeverein door de zaakvoerder besloten.

De vennoten- oprichters in geval van oprichting, en de zaakvoerders ingeval van kapitaalverhoging, zijn hoofdelijk gehouden tot volstorting van de aandelen, waarop is ingeschreven met miskenning van de regelgeving vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend, die de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opvraging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door de andere vennoten of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste, overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd van het reeds op deze aandelen gestorte bedrag en aan de vennootschap van het te storten saldo.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zal de zaakvoerder hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen.

Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zal de zaakvoerder, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Artikel 8: De afstand onder levenden of overdracht van de aandelen in geval van overlijden, zullen beheerd worden door het Wetboek van Vennootschappen.

Evenwel zal geen enkele vennoot geheel of gedeeltelijk afstand kunnen doen onder levenden of overdracht bij overlijden van zijn aandelen, zelfs niet aan een mede vennoot, aan zijn echtgenote of echtgenoot en afstammelingen, zonder vooraf de verkoop ervan te hebben aangeboden aan alle mede vennoten, die behoudens overeenkomst tussen hen, alle aandelen proportioneel zullen verdelen. Ingeval van overdracht van aandelen wegens overlijden, zullen de erfgenamen of begiftigden, slechts recht hebben op de waarde van de overgedragen aandelen.

Indien de vennootschap zelf aandelen wenst te verwerven, dient worden gehandeld conform het Wetboek van Vennootschappen.

De waarde van elk aandeel zal bepaald worden door een bij gemeen akkoord benoemde accountant of revisor. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door

twee deskundigen, waarvan één door elke partij te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van cie aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Artikel 9: De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraan verbonden rechten te schorsen, totdat één enkel persoon schriftelijk als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap aangewezen wordt,

i Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen wordt de eigendom van aandelen, en meer algemeen van de effecten, bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register dat volgens het Wetboek van Vennootschappen moet worden bijgehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen en meer in het algemeen van de effecten,

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, de heer Lucas Lenters, voornoemd.

Ingeval de statutaire zaakvoerder zelf ontslag zou nemen, hetzij in geval van zijn overlijden, zal zijn mandaat van rechtswege een einde nemen zonder dat daarvoor de statuten moeten worden gewijzigd.

Artikel lObis: - Rechtspersonen kunnen ook het mandaat van zaakvoerder uitoefenen. Zij worden in hun hoedanigheid van zaakvoerder vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers. Artikel 11: Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit mededelen aan de andere zaakvoerders vóór het college van zaakvoerders een besluit neemt, dit alles overeenkomstig de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap kan de nietigheid vorderen van beslissingen of verrichtingen die hebben plaatsgevonden met overtreding van de in dit artikel bepaalde regels, indien de wederpartij bij die beslissingen of verrichtingen van die overtreding op de hoogte was of had moeten zijn.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 12: Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering buiten en boven de emolumenten door haar bepaald en de representatie , reis en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten.

Artikel 13: De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen; alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de hoofdelijke verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven macht.

Artikel 14: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, benoemd door de algemene vergadering, welke tevens hun bezoldiging vaststelt.

Wanneer er verscheidene commissarissen zijn benoemd, vormen zij een college. Zij kunnen de controle op de vennootschap onder elkaar verdelen. Het college beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergadering.

Deze bepalingen gelden enkel voor het geval de bovenvermelde vennootschap zou vallen onder het criterium van grote ondernemingen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Als geen commissaris is benoemd, wordt van dit feit melding gemaakt in de uittreksels van akten en stukken die de commissaris betreffen, en welke worden bekend gemaakt,

ALGEMENE VERGADERING,

Artikel 15: De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. De gewone algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden op de laatste werkdag van de maand mei om twintig uur, ten maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Artikel 16; De gewone en de buitengewone algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake onder meer:

de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder en in voorkomend geval van de commissarissen; het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en de commissarissen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de goedkeuring van de jaarrekening;

de bestemming van het resultaat.

Artikel 17: De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name te besluiten tot ongevraagde uittreding van de zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijzigingen van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm,

Artikel 18: De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris, kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten tevens een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19: De processen verbaal van de algemene vergadering worden door de aanwezige vennoten, die dit wensen, ondertekend. De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte, worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 19bis: - De aandeelhouders kunnen evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

INVENTARIS JAARREKENING RESERVE WINSTVERDELING,

Artikel 20: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om telkens te eindigen op eenendertig december van ieder kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris alsmede de jaarrekening op overeenkomstig de bepalingen dienaangaande opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt tilt de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wat of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING VEREFFENING DIVERSE BEPALINGEN.

Artikel 22: De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Wordt een rechtspersoon eigenaar van alle aandelen door vereniging van alle aandelen in één hand, dan zal hij hoofdelijk borg staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan na de vereniging van alle aandelen in één hand, totdat een nieuwe vennoot is opgenomen, of tot aan de bekendmaking van de ontbinding van de vennootschap. Deze sanctie zal echter enkel van toepassing zijn wanneer binnen het jaar geen nieuwe vennoot is opgenomen of de vennootschap niet is ontbonden,

Een natuurlijke persoon kan eveneens enige vennoot zijn in één besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Wordt hij tevens enige vennoot in een tweede (of meerdere) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hetzij door oprichting, hetzij doordat hij alle aandelen in één hand verwerft, zal dit meebrengen dat hij geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van deze tweede (of meerdere) vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarin hij enige vennoot wordt en dit tot een bijkomende vennoot wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbinding van de vennootschap. Deze sanctie geldt niet wanneer de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, enige vennoot van een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt ingevolge het erven van de aandelen ervan.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om in voorkomend geval, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap, en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld, Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op dezëlfdes wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Vanaf één juli negentienhonderd zesennegentig, dient tevens gehandeld conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23: Werden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 24: De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en de vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de zetel van de vennootschap, waar hen geldig alle ken nisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Artikel 25: Vooral hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het Wetboek van

" Vennootschappen,"

Vierde besluit : Benoeming statutair zaakvoerder,

Wordt voor de duur van de vennootschap benoemd tot statutair zaakvoerder, voornoemde heer Lucas ;

Lenters, die verklaart niet te zijn getroffen door enig verbodsbepaling die zich daartegen verzet,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Vijfde besluit: Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering gelast de zaakvoerder met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieu-we

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Voor ontledend uittreeksel.

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte akte;

- uittreksel;

- gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Becker

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13146-0459-010
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 04.06.2012 12151-0123-011
18/01/2012
ÿþ, w ~~_" ~~~ Motl 2.9

H ;, i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 5 JAN. 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

111111 1l liii ll1 1H11 11l l

*12016872*

V

beh aa Be

Staz

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

0455.288.997

Action House

Naamloze vennootschap

Zetel : 3140 Keerbergen, Stationsstraat 1

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op 21 december;

2011, geregistreerd Mechelen 1é kantoor, twee bladen en geen verzendingen boek 981 blad 81 vak 15 op 23!

december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap

"Action House", met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Stationsstraat, 1, met eenparigheid van

stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste besluit : Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering besluit om de aandélén ean fconder óni te zetten in eandèlèn op naari. -. -

Tweede besluit : Aanpassing statuten aan voormeld besluit.

De vergadering besluit ingevolge voormeld eerste besluit :

- de Woorden "aan toonder" in artikel vijf van de statuten te vervangen door de woorden "op naam";

- de tekst van artikel zes van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Alle aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register

wordt opgemaakt zoals voorzien is in het wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder

meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met

hun datum en ondertekening door de .overdragers en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele;

nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.";

- de eerste alinea van artikel vijftien van de statuten te schrappen.

Derde besluit : Machtiging.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet,

de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan toonder in aandelen op

naam en om deze omwisseling en de vernietiging van de aandelen aan toonder praktisch te realiseren.

--------- ------------ Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte akte;

- uittreksel.

Notaris Marc De Backer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van roerden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 31.05.2011 11136-0541-011
26/01/2011
ÿþOndernemingsnr : 0455.288.997

Benaming

(voluit) : ACTION HOUSE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat, 1 te 3140 Keerbergen

Onderwerp akte : Wijziging mandaat bestuurders.

Verslag buitengewone algemene vergadering van 30 december 2010.

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist de mandaten van Luc Lenters en

Cathy Vinck onbezoldigd te maken vanaf 1/1/2011.

Lenters Lucas

Gedelegeerd bestuurder.

?Md 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tillillisitill.11111.1t1111.11.11111111

NeeFgale§d ter griffie der

Reohtbank Koo~ ~ ndel

te Leuven, de Iam. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/12/2010 : LE091390
02/07/2010 : LE091390
16/06/2009 : LE091390
07/07/2008 : LE091390
11/06/2007 : LE091390
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 24.06.2015 15210-0319-009
03/06/2005 : LE091390
15/03/2005 : LE091390
14/06/2004 : LE091390
18/06/2003 : LE091390
24/10/2002 : LE091390
17/06/2000 : LE091390
04/05/2000 : LE091390
16/02/1996 : LE91390

Coordonnées
ACTION HOUSE

Adresse
SCHRIEKSEBAAN 153A 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande