ACTIVE TRADE SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIVE TRADE SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.607.297

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 23.08.2013 13447-0277-009
11/05/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 Uh1I I Iii UlU II

" iaoe~9so*

3 0AVR. 2012

Griffie

Ondernemingsnr 095 6o{ 02 S

Benaming (voluit): ACTIVE TRADE SOLUTION

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat, 34 te 1820 Steenokkerzeel

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, meester Filip de Sagher, notaris te Steenokkerzeel, op achttien april tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Zaventem op twintig april tweeduizend en twaalf, boek 5/108 blad 80 vak 11, zes bladen nul verzendingen, ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR), de Ontvanger a.i, (getekend) Inneke Hennus, financieel deskundige, blijkt dat :

De heer VERMEIREN Marc Alfons, geboren te Leuven, op 17 juni 1964, nationaal nummer 64.06.17 247-47, gedomicilieerd te 1820 Steenokkerzeel, Kerkstraat, 34.

Een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "ACTIVE TRADE SOLUTIONS".

Zetel

1820 Steenokkerzeel, Kerkstraat, 34 .

Doel

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

Uitoefenen van trading activiteiten: aankoop, verkoop, verhuur, import en export van roerende en onroerende goederen,

Het verlenen van technische commerciële en adviserende werkzaamheden en het

verstrekken van diensten voor Belgische en buitenlandse bedrijven. Vertegenwoordiging van derden in ondernemingsaangelegenheden,

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime zin,

Het deelnemen in- en het waarnemen van alle bestuursopdrachten,

Het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen,

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen,

het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt,

Organiseren van evenementen, -

De vennootscha . ma: alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor Luik B - vervolg

behapden roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

aan het De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

e gist Duur

Staatsblad De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, volledig en onvoorwaardelijk geplaatst .

. Het gestorte bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR)werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank.

Algemene vergadering

reder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die al dan niet vennoten moeten zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder niet vergoed.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Bestuursbevoegdheid

Zo er meer dan één zaakvoerder is, moeten zij gezamenlijk optreden voor alle handelingen die zesduizend Euro (6.000,00 EUR) te boven gaan.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk optreden voor alle handelingen die die zesduizend Euro (6.000,00 EUR) te boven gaan.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één twintigste (vijf procent) voorafgenomen tot







Luik B - vervolg

vorming van het reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Ontbinding en vereffening

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden overeenkomstig artikel 343 van het wetboek van vennootschappen, door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur. Na aanzuivering van alle schulden, Iasten en kosten van de vereffening, worden de nettoactiva onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten Iaste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: De heer VERMEIREN Marc Alfons, geboren te Leuven, op 17 juni 1964, nationaal nummer 64.06.17 247-47, gedomicilieerd te 1820 Steenokkerzeel, Kerkstraat, 34.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op eenendertig december twee tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in juni tweeduizend dertien.

Volmachten.

Door de oprichters werd bijzondere volmacht gegeven aan Fiduciaire Van Beek & C° bvba, , vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Van Beek Jozef, met zetel te Antwerpen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, inschrijving KBO, aansluiting sociale verzekerin ,skas beheersattest, ondertekenint, indiening, consultatie en verdedi in van

Voor-

behpuden

aan het

Sttaaatsbbllad

Voor-

behouden

aan het

Staats blad

V

+,

Luik B - vervolg

fiscale dossiers.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris de Sagher Filip. (Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte)

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.08.2016 16470-0160-009

Coordonnées
ACTIVE TRADE SOLUTIONS

Adresse
KERKSTRAAT 34 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande