ACTOTECH


Dénomination : ACTOTECH
Forme juridique :
N° entreprise : 430.041.877

Publication

27/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegsikmtvan

t.;

LiAt %4,

1 2141900

P

JI!!111,1111J11

5 vitI 201/1

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kceeendel Brussel

1III

E St

Ondernemingsnr 0430.041,877

Benaming (voluit) ACTOTECH

(verkort) ;

Rechtsvorrn : naamloze vennootschap

Zetel; P. Remekerstraat 22

(volledig adres) 1780 Wemmel

Onderwerp(en) aide NEERLEGG1NG EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neeriegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 14 mei 2014 overeenkomstig artikel 719 W.Venn., betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met het oog op de overneming door de naamloze vennootschap "ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL", in het kort "ACI", RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 0440.897.959, met zetel te 2560 Wijlen, Bartstraat 34 (de "overnemende vennootschap"), van de naamloze vennootschap "ACTOTECH", RPR Brussel 0430.041.877, met zetel te 1780 Wernmel, P. Remekerstraat 22 (de "over te nemen vennootschap").

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de bestuursorganen van de naamloze vennootschap ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort ACI, met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Bartstraat 34, en van de naamloze vennootschap ACTOTECH, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, P. Remekerstraat 22, in onderling overleg volgend voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van de naamloze vennootschap ACTOTECH Amr de naamloze vennootschap ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort ACI, zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van ACTOTECH NV naar ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort ACI, NV overgaat,

De bestuursorganen van ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort Ad, NV en ACTOTECH NV zetten dan uiteen als volgt:

Vermeldingen voorzien bil artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De over te nemen vennootschap

ACTOTECH, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, P. Remekerstraat 22, ingeschreven in het. rechtspersonenregister Brussel onder het ondernemingsnummer 0430.041.877, met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 4 van haar statuten luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: het plaatsen, installeren, de constructie, de handel in bouwkundige contructies j

in kunststof en/of metaal en/of aluminium.

Dit alles in de meest ruime zin."

De overnemende vennootschap is:

, ADvicE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort AC1, met maatschappelijke zetel te 2560 Nijien, Bartstraat ,,,34 ingeechreven_An_ het rechtspersonenregister_Antwerpen, afdeling, j Mechelen onde! _het'

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-bebouden " aan het Belgisch-Staatsblad

ondernemingsnummer 0440.897.959, met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt ais volgt:

'De vennootschap heeft tot doel:

De invoer, doorvoer, uitvoer, fabricatie en vertegenwoordiging van, de groothandel, kleinhandel, handel in het algemeen en makelarij in, kortom elke handelstransactie op het gebied van elektronica en aanverwante gebieden; bij wijze van voorbeeld, maar zonder enige beperking, alle verrichtingen in verband met computers in de breedste zin van het woord; alsmede alle comerciële daden in verband met elektronische apparaten en ; onderdelen ervan die noodzakelijk zijn om de hiervoor beschreven activiteiten te implementeren..

Het optreden als dienstencentrum inzake administratieve, financiële, commerciële, sociale, personeels- en andere aangelegenheden ten dienste van derden en in het algemeen tegen vergoeding.

Het behouden en in de ruimste zin van het woord het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het ; patrimonium gevormd door de inbrengen en inkomsten van roerende en onroerende goederen; het nemen van deelnemingen onder om het even welke vorm in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en alle andere beleggingsvormen; de verwerving door aankoop, onderschrijving of elke andere wijze alsook de vervreemding door verkoop, ruil of elke andere wijze van roerende waarden van aile aard, het beheer, de controle over en de tegeldemaking van deze participaties.

De vennootschap mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en te gelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen,

Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder te verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen,

In het algemeen zal de vennootschap aile roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek steilen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbinteni5sen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf datum van het verlijden van de fusieakten 1 april 2014.

3° De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

40 leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Bodemsanerinq

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

Aanvullende bepalingen

Onderhavig fusievoorstel zal door de zorgen van de bestuursorganen van de aan de fusieoperatie deelnemende vennootschappen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en te Brussel.

De bestuursorgarten van voornoemde te fuseren vennootschappen zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders zo snel mogelijk na het verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onderhavig fusievoorstel betreffende de fusie door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11,1

overname van ACTOTECH NV, met inbegrip van al haar activa en passiva, door ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort AGI NV voorleggen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd zullen aile kosten die verband houden met deze verrichting werden gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor een gelijk deel en waarbij eike vennootschap instaat voor de betaling van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden. In geval van goedkeuring van het fusievoorstel zullen aile kosten warden gedragen door de overnemende vennootschap.

VOOR ACTOTECH NV (OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP)

ECIMA BVBA, ETAC BVBA,

Bestuurder, Bestuurder,

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger haar vaste vertegenwoordiger

MERTENS Lode MERTENS Lode

(sennen hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 14 mei 2014)

41,

m

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan he Belgisch-Staatsblad

15/07/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141900 na neerlegging ter griffie varhMeegdiontvangen op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Benaming (voluit): ACTOTECH

Ondernemingsnr : 0430.041.877

INIMMI1111

0 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

F.99.03.Milte lwapanclel Brussel

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: P. Remekerstraat 22

(volledig adres) 1780 Wemmel

Onderwerp(en) akte: FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vá6r registratie om neer te leggen ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (hierna de "Fusie") door vereniging van aile aandelen in één hand door de naamloze vennootschap "ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL", in het kort "ACI", RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 0440.897.959, met zetel te 2560 Nijlen (Kessel), Bartstraat 34 (de "Overnemende Vennootschap") met de naamloze vennootschap "ACTOTECI-I", RPR Brussel 0430.041.877» met zetel te 1780 Wemmel, P. Remekerstraat 22 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het. gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 14 mei 2014, als gevolg waarvan Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening.

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak werden haar effecten gesorteerd per 1 april 2014 om 00.00 uur. Bijgevolg zullen aile handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 april 2014 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt (en fiscaal, vanuit het oogpunt van de directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief" vermogen, is per 1 april 2014 om 00h00 overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met aile rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Overgenomen Vennootschap er een einde is gekomen aan het mandaat van de drie (3) bestuurders in functie in de Overgenomen Vennootschap bij de totstandkoming van de Fusie, te weten:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECIMA", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen 0466.940.380, met zetel te 2560 Nijlen (Kessel), Bartstraat 34, met als vaste vertegenwoordiger de heer MERTENS Lode Renaat Irène, geboren te Lier op 3 augustus 1986, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Bartstraat 34;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ETAC", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen 0458.292.634, met zetel te 2560 Nijlen (Kessel), Bartstraat 34, met als vaste vertegenwoordiger de heer MERTENS Lode, voornoemd;

- de heer VANHAEREN Dirk Desiré, geboren te Merchtem op 21 juni 1958, wonende te 1780 Wemmel, Parklaan 53.

4.1. De vergadering gelaste vooreerst iedere bestuurder met het formaliseren van deze fusieverrichting , op elk vlak en verleende de ruimste machtigingen aan iedere bestuurder tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de ; vertegenwoordiging van de Overgenomen Vennootschap tegenover aile overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, en inzonderheid om de hoger genomen , beslissingen aangaande de Fusie, wanneer die een fait is, concrete uitvoering te geven.

IL De vergadering verleende bij deze verder ook aan iedere bestuurder afzonderlijk alsook aan de heer ' ACHTEN Dirk Kamiel Anna, geboren te Ekeren op 20 september 1966, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Hoge Haar 26, en de heer MERTENS Willy August Maria, geboren te Lier op 18 oktober 1955, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Bartstraat 34, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indepiaatsstelling, een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen:

......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4.

r

- bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap resulterend uit deze fusieoperatie, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de vennootschap;

- bij alle belastingadministraties teneinde daar aile formaliteiten te vervullen inzake de stopzetting van de werkzaamheden door de vennootschap en de schrapping van de vennootschap en alle nog uit te voeren aangiften te doen als gevolg van en in het kader van deze fusieoperatie en de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap;

- bij alle sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar aile formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de vennootschap.

De vergadering verklaarde uitdrukkelijk dat deze machtigingen ook gelden voor de periode na de ontbinding zonder vereffening en het ophouden van het bestaan van de vennootschap en dit zolang deze machtigingen relevant en nuttig zijn.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de gerso(d)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Beigisch

...Staatsbiad

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 17.12.2013 13688-0417-011
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 23.01.2013 13013-0430-011
10/01/2013
ÿþ Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





bob

Bel Staz







Ondernemingsnr : 0430.041.877

Benaming

(voluit) : Actotech

(verkorty

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : P. Remekerstraat 22, 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 10 december 2012

De vergadering aanvaardt de vervanging van Mevr. A. Van Regenmortel als permanente vertegenwoordiger van BVBA Etac en stelt de Heer Lode Mertens aan als permanente vertegenwoordiger van BVBA Etac. De aanvaardt de vervanging van Mevr. L. Mertens als permanente vertegenwoordiger van BVBA Ecima en stelt de; Heer Lode Mertens aan als permanente vertegenwoordiger van BVBA Ecima.

getekend

BVBA Etac

vertegenwoordigd door L. Mertens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder 111ti!III111.1,11n#!111

aan het

Belgisch Staatsble





Ondernemingsnr : 0430.041.877

Benaming

(voluit) : Actotech

(verkort):

BRUSSEL

. .~'

Griffie

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : P. Remekerstraat 22, 1780 Wemmei

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 9 december 2011

De vergadering herbenoemt met algemeenheid van stemmen als bestuurder voor een periode van 6 jaar, BVBA Etac, met als permanente vertegenwoordiger Mevr. A. Van Regenmortel, BVBA Ecima met als permanente vertegenwoordiger dhr Lode Mertens en dhr Dirk Vanhaeren.

getekend

BVBA Etac

vertegenwoordigd door A. Van Regenmortel

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 23.12.2010 10642-0522-011
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 05.01.2010 10005-0110-011
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 12.01.2009 09009-0376-012
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 31.12.2007 07855-0236-012
29/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.12.2006, NGL 21.12.2006 06926-0375-013
31/01/2006 : BL661378
15/03/2005 : BL661378
08/02/2005 : BL661378
08/02/2005 : BL661378
28/10/2002 : BL661378
07/10/2002 : BLA119704
10/02/2001 : AN329324
19/01/2001 : AN329324
29/07/1998 : AN329324
27/06/1998 : AN329324
05/06/1998 : AN329324
02/09/1997 : ME62136
10/09/1993 : ME62136
01/07/1992 : ME62136
12/05/1992 : ME62136
01/01/1989 : ME62136
08/01/1987 : ME62136

Coordonnées
ACTOTECH

Adresse
P. REMEKERSTRAAT 22 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande