AD HOC CLEANING DEBO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AD HOC CLEANING DEBO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 817.452.454

Publication

05/05/2014 : Adreswijzlglng maatschappelijke zetel
Bij beslissing van de zaakvoerder op 01/04/2013 wordt beslist om met onmiddeliijke ingang het adres van

de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar ; Tommestraat 8 te 3040 Huldenbsrg.

Jurgen Bosch

zaakvoerder

in © in ©

M SS

•m

bl es

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
21/10/2011
ÿþ~' Mm 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111111411.11.11111u11117g1111

behouden aan het

Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr ; 0817452454

Beavaalm4

(voluit) : Ad Hoc Cleaning Debo

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Clement Vanophemstraat 61, 3090 Overijse

Onderwerp etc. : AKTE VAN WIJZIGING STATUTEN

In het jaar tweeduizend en elf, op 28 september, werd door de buitengewone Algemene Vergadering van de

VOF AD HOC CLEANING DEBO, met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Clement Vanophemstraat 61,

volgende wijzigingen aan de statuten aangebracht :

Andy Detroch, wonende te 3090 Overijse, Clement Vanophemstraat 61, ontslag neemt als zaakvoerder en

onbezoldigde stille vennoot wordt.

De herschikking van de deelbewijzen in de vennootschap gebeurt als volgt :

- Andy Detroch behoudt 5 % van de aandelen, wat overeenkomt met 12,50 ¬ aandeel in het kapitaal.

- Jurgen Bosch, wonende te 3090 Overijse, Clement Vanophemstraat 61, bekomt 95 % van de aandelen,

wat overeenkomt met 237,50 ¬ aandeel in het kapitaal.

Gedaan te Overijse, op 28 september 2011.

Andy Detroch Jurgen Bosch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ::Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteaenwoordioen

Verso : Naam en handtekenina.

13/10/2011
ÿþ1111

M*1111151

Mod2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0817452454

enamIng

(voluit) : Ad Hoc Cleaning Debo

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Clement Vanophemstraat 61, 3090 Overijse

Onderurerrp e:Me : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

In het jaar tweeduizend en negen op 27 juli 2009 werd onderhands opgericht door:

Andy Detroch, wonende te 3090 OVERIJSE, Clement Vanophemstraat 61, in hoedanigheid van stille vennoot; en de heer Jurgen Bosch, wonende te 3090 OVERIJSE, Clement Vanophemstraat 61, in hoedanigheid van beherend vennoot; een vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, die zij hebben opgericht onder de naam Ad Hoc Cleaning Debo, met maatschappelijke zetel te 3090 OVERIJSE, Clement. Vanophemstraat 61. De comparanten verklaren en erkennen dat een vermogen van 250,00 EUR ingebracht is en volgestort. De volstorting gebeurde door middel van een som geld van 250,00 EUR in speciën. Deze inbreng in geld, wordt voor een bedrag van respectievelijk 12,50 EUR door Andy Detroch en 237,50 EUR door Jurgen Bosch gedaan, waardoor zij ieder een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot hun inbreng bekomen, hetzij 5% voor Andy Detroch en 95% voor Jurgen Bosch, van het vermogen van de vennootschap.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden ais volgt:

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder de vorm van en Vennootschap onder Firma onder de naam Ad Hoc Cleaning Debo. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapsvorm zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap is gevestigd te 3090 OVERIJSE met als eerste adres 3090 OVERIJSE, Clement Vanophemstraat 61. De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

De vennootschap heeft tot doel:

- Schoonmaakdienst: woningen, gebouwen, kinderdagverblijven, winkels, instapkiaar maken van woningen na verhuizing of werken.

- Wassen van ramen

- Beperkt tuinonderhoud

- Mobiele carwash

Het vermogen van de vennootschap bedraagt(250,00) EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tusse de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Het mandaat van de zaakvoerder is ten allen tijde herroepbaar. Tot zaakvoerders wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: Andy Detroch, wonende te 3090 OVERIJSE, Clement Vanophemstraat 61 en Jurgen Bosch wonende te 3090 Overijse, Clement Vanophemstraat 61. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, het mandaat van stille vennoot is onbezoldigd. Aan een zaakvoerder of een beherend vennoot kan, onverminderd van zijn kosten, een vast wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van alle handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt. De zaakvoerder of een beherende vennoot kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

;{ behoeden

[ aan het Belgisch Staatsblad

"

genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 1S vrijdag van de maand juni om 9 uur. Indien die dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De_ vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

de vaststelling van de jaarrekening

de bestemming van de beschikbare winst

de wijziging van de statuten

de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder

de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting

Elke vennoot heeft recht op één stem in verhouding met zijn aandelen,

In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid bij wijziging van de statuten is drie vierde van de stemmen vereist. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari van elk boekjaar en eindigt op 31 december van het jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de aigemen kosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere toestemming van dit saldo van de winst.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is beoveogd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van de vennootschappenwet.

In geval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot,samen in voorkomend geval met de erfgenaam in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

De vennoten zijn zaakvoerders of stille vennoot, wier woonplaats bekend is worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende zaken van de vennootschap. Het eerste boekjaar loopt pro fisco vanaf 27 juli 2009 tot 31 december 2009. De eerste algemene vergadering is gehouden in het jaar 2010. Gedaan te Overijse op 28 september 2011

De oprichters, Andy Detroch en Jurgen Bosch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AD HOC CLEANING DEBO

Adresse
Clem. Vanophemstraat 61 te 3090 Overijse

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande