ADCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.573.384

Publication

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 06.03.2014 14061-0189-012
16/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 6 DEC. 2>> ;1,

BRU3SEL

L

~~~~

Griffie

Ondernemingsnr : ~ sq ~ S 1 3 3 îc(i

Benaming (voluit) : ADCT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rigauxplein7

3090 Overijse

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 5 december 2011, blijkt dat is verschenen:

De Heer GOD Marc Leon, wonende te 3090 Overijse, Rigauxplein 7

Welke oprichter, ondergetekende notaris verzocht heeft in een authentieke akte vast te stellen dat hij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de benaming "ADCT", met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Rigauxplein 7 en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zeshonderdste (1/600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

de vervaardiging, de aan- en verkoop van software, besturingssoftware, bestaande of toekomstige, de toekenning van licenties of andere gebruiksrechten van software alsmede alle gebruiksklare informaticaoplossingen.

Consultancy, vorming, distributie, informatieverwerking, verkoop of ontwikkeling van informatiemateriaal, handel in internet-domeinnamen, e-commerce, alsook de deelneming, op welke wijze ook, direct of indirect, in alle activiteiten die verband zouden kunnen houden met haar doel, het nemen van, de aankoop, de uitoefening of de overdracht van alle procédés en licenties betreffende deze activiteiten.

coaching en training van expat families op het gebied van veranderingen, integratie en zingeving;

lesgeven;

bemiddeling in vakantiereizen;

het, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, uitbaten en valoriseren van allerhande onroerende goederen.

het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

het verstrekken van leningen, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen en vennootschappen;

de studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouwverrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen enzovoort, dit alles zowel in België als in het buitenland alsmede alle handel in verband met deze activiteiten.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staa

*11188663

mod 11.1

ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal kunnen optreden als zaakvoerder of bestuursorgaan van een andere vennootschap, zij zal leningen of financieringen kunnen toestaan, zekerheden en waarborgen stellen voor of in het voordeel van andere verbonden vennootschappen of vennootschappen deel uitmakend van dezelfde groep.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De eerste zaakvoerder(s) worden door de oprichters aangesteld. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun. opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

Bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De zaakvoerder(s) kunnen, voor een door hen bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op tweede maandag van maand juni van elke jaar.

Indien deze dag een wettelijke feestdag of een rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Beraadslaging - Stemrecht.

De vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of huidige statuten, een aanwezigheidsquorum vereist is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar - Jaarrekening - Verslagen.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maken de zaakvoerder(s) een inventaris, alsook de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerder(s) stellen bovendien, zo de wet dit vereist, een verslag op, `jaarverslag" genoemd, waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

moó 13,1

Zo er een commissaris aangesteld werd binnen de vennootschap, stelt deze, met het oog op de

jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke

reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het

geplaatst kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen

terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de

zaakvoerder(s).

De oprichter verklaart vervolgens volgende besluiten te nemen :

Afsluiting eerste boekjaar  Eerste iaarvergaderinq

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op één en dertig december tweeduizend en twaalf. De

eerste jaarvergadering zal bijgevolg in tweeduizend en dertien gehouden worden.

2) Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Worden aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur :

De Heer Marc Leon Louis GOD, wonende te 3090 Overijse, Rigauxplein 7.

Mevrouw Caroline Elisabeth KUIJPERS, geboren te Wassenaar (Nederland) op 27 januari

1966, wonende te 3090 Overijse, Rigauxplein 7. (Paspoort nummer NXD2BDLB3).

Hier beiden aanwezig en aanvaardende. Hun opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

3) Benoeming commissaris

De oprichter verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit hij geen commissaris aan te stellen.

4) Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, zuiver en eenvoudig de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één juni 2011.

Deze overname van verbintenissen zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft, te worden bekrachtigd.

BIJZONDERE LASTGEVING

De Heer GOD Marc verklaart tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan te stellen: De cvba EXPERTAX, kantoor houdende te 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 533 bus 2 of elke door haar aangewezen persoon die door haar daartoe gemachtigd werd.

Teneinde de vennootschap in te schrijven bij de kruispuntbank der ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze en desgevallend bij de B.T.W.-administratie.

En eveneens teneinde in de toekomst in naam en voor rekening van de vennootschap alle wijzigingen en schrappingen bij de kruispuntbank der ondernemingen en de B.T.W. te bewerkstelligen.

Te dien einde mag de lasthebber in naam van de vennootschap alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADCT

Adresse
RIGAUXPLEIN 7 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande