AD'ELLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AD'ELLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.122.965

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 31.10.2013, NGL 28.11.2013 13675-0389-010
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.09.2014, NGL 12.12.2014 14694-0444-010
15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.12.2012, NGL 05.03.2013 13060-0325-009
01/07/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mae 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 1 JUIN Je

~RU SSEL.

Griffie

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : AD'ELLE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wauweringenveld nummer 8 te Dworp (1653 Beersel)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op vijftien junitweeduizend en elf, werd er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht genaamd: "AD'ELLE", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 1653 Beersel (Dworp), Wauweringenveld 8 en met een: kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 E), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder vermelding van nominale waarde :

Enige Deelgenoot

Mevrouw DELESPIERRE Aurélie Angélique Nelly, wonende te 1653 Beersel (Dworp), Wauweringenveld 8.

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte!

aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming « AD'ELLE ».

Maatschappelijke zetel

De zetel is gevestigd te 1653 Beersel (Dworp), Wauweringenveld nummer 8.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor:

rekening van derden of met medewerking van derden :

" Het verlenen van adviezen en richtsnoeren aan ondernemingen en de overheid op het gebied van; planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, informatie op het gebied van beheer, enz;

" Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van: bedrijfsvoering;

" Organisatie van congressen en beurzen;

" Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie;

" Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie het verlenen van adviezen,', richtsnoeren en praktische hulp aan ondernemingen en andere instellingen, met inbegrip van lobbyactiviteiten, met betrekking tot public relations en communicatie

" De organisatie, de promotie en/of het beheer van evenementen zoals salons, tentoonstellingen, commerciële beurzen, congressen, conferenties en seminaries, al dan niet met inbegrip van het beheer en het, ter beschikking stellen van personeel dat moet instaan voor de exploitatie van de installaties waar deze! evenementen plaatsvinden;

" Groothandel in werkkleding;

" Groothandel in onderkleding;

" De handelsbemiddeling in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend vocr eigen rekening en:

in eigen naam:

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,! de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het:. algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het: productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

"

IIIII,J1111.11.111j111,1,1111111,1,111111

A d.a JÊ3~

Bijlagen-bij -het-Belgisch -Staatsblad- A1/07120-11 Annexes.du-Maniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

" het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te . vergemakkelijken.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd euro (18.550,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100), zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend éénlhonderdste (1/10oste) van het maatschappelijk kapitaal, volledig ingetekent en volledig volstort door de enige deelgenoot.

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van

het jaar daarop volgend.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de derde zaterdag van de maand september om veertien uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeaoht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle

daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, heeft de comparant, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen :

1/ Zaakvoerder

De comparant beslist als zaakvoerder te benoemen, voor een onbepaalde termijn, Mevrouw DELESPIERRE

Aurélie Angélique Nelly, voornoemd. Het mandaat wordt uitgeoefend ten kosteloze titel.

2/ Commissaris(sen)

De comparant stelt vast en verklaren dat er uit le goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat, ten minste voor het eerste boekjaar, de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen vermelde criteria zal voldoen, aangezien zij als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van de voorvernoemde Wetboek beschouwd wordt. Dientengevolge beslist hij geen commissaris te benoemen.

3/ Afsluiting van het eerste boekjaar

De comparant beslist dat het eerste boekjaar begonnen de dag van de oprichtingsakte wordt afgesloten op "

eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De comparant beslist dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in tweeduizend en

twaalf.

5/ Overname van verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, in naam van de thans opgerichte vennootschap, alle handelingen, verrichtingen en factureringen op zich te nemen of te homologeren, aangegaan namens de vennootschap in oprichting door henzelf of hun aangestelden, sinds een januari tweeduizend en elf.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Bijlagen bij-het Belgisch-Staatsblad-111/07120-11 --Anne-xes-du-Meniteur-belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AD'ELLE

Adresse
WAUWERINGENVELD 8 1653 DWORP

Code postal : 1653
Localité : Dworp
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande