ADEVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADEVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.759.359

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.09.2013 13595-0272-015
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12517-0163-015
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 28.07.2011 11344-0477-010
11/07/2011
ÿþBenaming = s$º%DEQi*A

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kamerijklaan 22

1700 DILBEEK

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Thierry VAN SINAY, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Frederic Convent, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op tweeëntwintig juni tweeduizend en elf, neergelegd ter publicatie, vôér registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADEVA", met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Kamerijklaan 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder ondernemingsnummer 0885.759.359 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 885.759.359, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

I) De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het bijzondere verslag van de zaakvoerder van zeventien juni tweeduizend en elf met staat van actief en passief per éénendertig maart tweeduizend en elf. De aandeelhouders bevestigen en erkennen reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

2) Er wordt besloten tot wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Artikel 4 van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- Op te treden als publiciteitsagentschap en adviseur met regie en budget beheer voor publiciteit in vak- en andere bladen;

-Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden;

-Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame : reclameborden en panelen, lichtkranten en neonreclame,' aanbrengen van reclame op bussen, enz.

-De realisatie, commercialisering en het uitgeven van websites in de meest ruime zin van het woord en over alle mogelijke onderwerpen. De realisatie, het uitgeven en het commercialiseren van nieuwsbrieven of andere periodieken over alle mogelijke onderwerpen. Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot informaticaprogramma's.

-Het samenstellen en ter beschikking stellen van databanken. -

Fotografie.

-Het verstrekken van opleiding, verlenen van advies over management, verkoop, economie en in het

algemeen alles wat te maken heeft met het bedrijfsleven.

-De onderneming kan logies verschaffen voor kortstondig verblijf in vakantiehuisjes en -

appartementen.(al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden),

-Uitbaten van een schoonmaakbedrijf in al zijn aspecten zowel voor onroerende als roerende

goederen.

-Groothandel in onderhouds- en reinigingsproducten, inclusief waspoeders.

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naar,i en hoedanigheid vair de instrument,.:rende netars hstzi} var de perso(oln(en3 bevoegd de rechtspersoon ten as-izie,i tran derden te vertegenuaord`gen

Verso . Naam en handtekening

rnod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NIN~NIYIIIIWIWNIIIIAI

*iiioasao"

tg en 2ell

Griffie

Ondernarningsror : 0885159.359

Voor-

behoude

aan hel

Belgisci

Staatslak

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

ti

.r

I

-Renovatiewerken en uitvoeren van kleine herstellingen aan woningen, klusjesdienst, onder meer het aanbrengen van thermische isolatie, gevelreiniging, het uitvoeren van voegwerken en alle overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

-Aanleg en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, snoeien van bomen en heggen.

-De onderneming kan optreden als onderneming in onroerend goed in algemene zin, dit omvat onder meer activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen evenals activiteiten van beheerder van onroerende goederen of onroerende rechten waaronder begrepen de functie van syndicus in mede-eigendommen.

-De onderneming zal tevens als doel hebben de import en export van diverse goederen waarbij zij zal kunnen optreden als makelaar of commissionair.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Indien door de zaakvoerder(s) aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend, handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, tenzij zij bewijst dat de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. De openbaarmaking van de statuten volstaat niet als bewijs van deze voorkennis.

- Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden door een besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels, bepaald in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen."

3) De algemene vergadering stelt mevrouw Watté Caroline, wonende te 1700 Dilbeek, Kamerijklaan 22 aan als tweede zaakvoerder.

Is hier tussengekomen:

Mevrouw Watté Caroline, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

" Ingevolge de bepalingen van de statuten treden de heer Vandenhouwe Jürgen en mevrouw Watté Caroline als zaakvoerders van de vennootschap afzonderlijk op en dit zowel voor wat het intern bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap en het optreden in rechte betreft. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zal het mandaat van beide zaakvoerders onbezoldigd zijn.

4) a) De vergadering beslist artikel 28 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Artikel 28.- Ontbinding -- Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan."

b) De vergadering verklaart dat het uittreksel, welke werd gepubliceerd naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap verkeerdelijk vermeldt dat er honderd zesentachtig (186)

Op de laatste blz- van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instr.imenterende notaris hetzi: va.. de persofoln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzen: " pan deden te ! E-rteuer.::cordipen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Be'gisch

Staatsblad

mod z.+

aandelen werden uitgegeven in plaats van honderd (100) aandelen. De vergadering beslist deze

materiële vergissing dan ook recht te zetten.

5) De vergadering beslist de zaakvoerders te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande

de voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering,

verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief.

Th. Van Sinay, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid vaan de instrumenterende notaris held) van de petvci[o)nien) bevoegd de rechtspersoon len san.ien man de:derr le ..,artgaru.,c,nr;iigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.09.2010 10563-0229-010
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 30.09.2009 09791-0243-012
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.09.2008 08762-0358-012

Coordonnées
ADEVA

Adresse
KAMERIJKLAAN 22 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande