ADIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.082.520

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 07.07.2014 14273-0581-011
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 17.06.2013 13180-0552-011
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 29.08.2012 12492-0176-012
06/12/2011
ÿþMal 2.1

e'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IINII~IIII~IIIIVIII III

" 11182911'

BRUSSEL.

r2 4 NOV. 2011

Griffie

" Ondernemingsnr : 0833.082.520

Benaming

(voluit) : ADIMMO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Brussel 255 - 1780 Wemmel

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering van 25 oktober 2011 heef volgende beslissing genomen:

De maatschappelijke en uitbatingzetel worden vanaf 30 oktober 2011 overgebracht naar : - Raymond Pelgrimslaan 15 -1731 Zetlik

Duwé Alain,

Zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2011
ÿþe.

A

P> in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel

a;

BE

Ste

*11018595"

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : ADimmo

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Steenweg op Brussel 255 , 1780 Wemmel

Ondernemingsnr : g51 02 2 5 c

Voorwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op negentien januari tweeduizend en elf dat : 1) de heer DUWE Alain, geboren te Aalst op 9 mei 1970, nationaal nummer: 70.05.09-289.73, identiteitskaart nummer 590-8947239-82, wonende te 1851 Grimbergen, Holbroek 24 en 2) mevrouw BOSSIER Jelke, geboren te Vilvoorde op 25 mei 1974, nationaal nummer: 74.05.25-308.46 , identiteitskaart nummer 590-8694173-89, wonende te 1851 Grimbergen, Holbroek 24 ondergetekende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADimmo, met maatschappelijk kapitaal ten bedrage van vijfentwintigduizend euros (¬ 25.000,00). Het is volledig geplaatst en volledig volstort.

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen, waarop als volgt in geld wordt ingeschreven tegen de prijs van honderd euro per aandeel :

-de heer Alain Duwé verklaart op honderd vijfentwintig (125) aandelen in te schrijven, die hij volledig stort.

-Mevrouw Jelke Bossier verklaart op honderdvijfentwintig (125) aandelen in te schrijven, die zij volledig stort.

De oprichtters verklaren en erkennen dat op alle en elk van deze aandelen werd ingeschreven en dat ze werden gestort zoals hierboven gezegd en dat de vennootschap, bijgevolg, vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid over een bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS nummer 001-6292722-20.

De statuten bepalen meer in het bijzonder :

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ze draagt de naam : "ADimmo".

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Steenweg op Brussel 255.(...)

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel voor haar eigen rekening of voor rekening van derden:

- het bouwen, verbouwen, herstellen, afregelen en leveren van turbo's, inspuitmateriaal, inspuitpompen en elektromechanische componenten voor diesel en benzinemotoren van alle merken.

- het herstellen van pneumatische en hydraulische gereedschappen.

- de invoer, aankoop, uitvoer en verkoop van alle onderdelen met betrekking tot dieselmotoren- en benzinemotoren.

- Invoer, aankoop, verkoop van gereedschappen.

- Herstellen, diagnose, vullen van aircosystemen.

- het verhuren, aankopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen.

- het beheer en de exploitatie van gebouwen voor handel-en woongebruik.

- het "management consulting" uitoefenen voor derden in de ruimste zin, daarin begrepen alle diensten die er rechtstreeks of onrechtstreeks met verbonden zijn, zoals de uitbating van een studiebureau.

- het beheren, de organisatie en de raadgeving van andere vennootschappen in alle domeinen.

- het uitoefenen van een mandaat van bestuurder in andere vennootschappen;

- het aankopen, verkopen van in het algemeen alle aandelen in andere vennootschappen.

- het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, ruilen, verkopen, huren, verhuren en onderhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen; verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen; verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur; alle materialen kunnen kopen: alle

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn; alle wissel-, commissie- en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van de gebouwen."

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel. Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die, geheel of gedeeltelijk, een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen. Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR). Het is vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort bij de oprichting.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen °het bestuur° van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar;

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11.- Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

leder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de tweede woensdag van juni om 20 uur. Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris( sen) te verfenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van veretfening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden, zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij bezitten.

A.Benoeming van de eerste zaakvoerder.

Wordt in hoedanigheid van enige zaakvoerder aangesteld voor een onbepaalde duur, de heer Alain Duwé, voornoemd

De algemene vergadering beslist of zijn opdracht al dan niet bezoldigd worden uitgeoefend, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

B. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het wetboek van vennootschappen zal voldoen.

C.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

aanvangen en eindigen op 31 december 2011.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in juni 2012.

D.Begin van de werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen aan bij haar inschrijving als handelaar.

E.Machten.

Alle machten worden verleend, met recht deze over te dragen aan BVBVBA FIDRO BEERNAERT, met zetel

te 1780 Wemmel, De Limburg Stirumlaan 144, ten einde de formaliteiten bij de Kruispuntbank Ondernemingen,

in voorkomend geval, bij ieder ondernemingsloket en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde

Waarde te verzekeren.

VOOR ONTTLEDEND UITTREKSEL

BVBA-SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Tegelijk neergelegfd : twee uitgiften

Opgemaakt te Wemmel op 20 januari 2011.

'.

V$or- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0031-011

Coordonnées
ADIMMO

Adresse
RAYMOND PELGRIMSLAAN 15 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande