ADL DATA SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADL DATA SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.023.521

Publication

31/12/2013
ÿþ Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ends.

17 DEC. 2013

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*13196897

Ondernemingsnr : 0823.4Z3.521

Benaming

(voluit) : ADL Data Services in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vredestraat 17 - 1703 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting der vereffening

Ingevolge het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 05/12/2013 werd met éénparigheid van stemmen beslist:

-de laatste vereffeningsrekeningen werden goedgekeurd.

-er wordt kwijting verleend aan de vereffenaaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

Het vonnis van de Rechtbank van koophandel dd 20/11/2013 heeft homologatie verleend aan het verdelingsplan vereffening.

Gezien er geen enkele som of waarden meer is die aan een schuldeiser had moeten uitbetaald zijn, dient er niets aan de Deposito- en Consignatiekas neergelegd te worden.

Bijgevolg wordt de vereffening definitief afgesloten.

De boekhouding en aanverwante documenten zullen bewaard warden op de maatschappelijke zetel gedurende een termijn van 7 jaren.

Evenepoel Herwig

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2013
ÿþ~ ~

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v(

beh(

aar

Bels Staa"

iu

M11119111

30 MEI 2

BRUSSEL

Griffie

Ondernerningsnr : 0823.023.521

Benaming

(voluit) : ADL DATA SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1703 Dilbeek (Schepdaal), Vredestraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding - invereffeningstelling

Er blijkt uit een akte verleden op achtentwintig maart tweeduizend dertien, voor mij, Nathalie Stadsbader, geassocieerd notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat de buitengewone algemene vergadering is gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ADL Data Services", met maatschappelijke zetel te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Vredestraat 17, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0823.023.521.

De vergadering neemt de volgende besluiten met eenparigheid:

1. Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen

"Tot besluit van ons onderzoek met verwijzing naar artikel 181§1 van Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, Luc CALLAERT BV ow EBVBA vertegenwoordigd door Luc Callaert dat de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012 van de BVAB ADL Data Services, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Vredestraat 17, een balanstotaal vertoont van 70.863,86 euro en een netto actief van 62.113,90 euro.

Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening van de vennootschap, voorzien door het vennootschapsrecht, binnen de drie maanden voor de datum van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en rekening houdend met de realisatievooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Op basis van ons beperkt onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, geeft deze Staat Van Activa en Passiva, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum, indien de door de Zaakvoerders vooropgestelde veronderstellingen met succes kunnen gerealiseerd worden,

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel l81§1 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de aandeelhouders toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot liquidatie. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Opgesteld ter goeder trouw, Londerzeel, 27 maart 2013"

De twee voornoemde verslagen, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris.

2. Ontbinding

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar

invereffeningstelling uit.

3, Benoeming van een vereffenaar

De vergadering stelt aan als vereffenaar van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van

homologatie.

De heer Herwig Evenepoel voornoemd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

41)

Voor- De heer Evenepoel verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart deze opdracht te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde van homologatie,

trhorrdyn De heer Evenepoel voornoemd wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen,

aan het 4. Bevoegdheden

Belgisch De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de daden stellen, bepaald bij artikel 187, zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van alle activa en passiva, van een of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Staatsblad Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een " overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels.

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken,

De vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

5. Ontslag van de zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerders, de heer Herwig Evenepoel en mevrouw Larisa Didenko, beiden voornoemd, te rekenen vanaf heden, Kwijting zal verleend worden over de uitoefening van hun functie bij de goedkeuring van de jaarrekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Nathalie Stadsbader

Tegelijk neergelegd:

uitgifte, uittreksel, volmacht bijzonder verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, homologatie benoeming

vereffenaars











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.03.2013, NGL 29.05.2013 13138-0052-015
26/02/2013
ÿþ Mod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderneminpsnr : 0823.023.521

Eanaming

(:rolui@ : ADL Data Services

(veikort7

Rechtsvorm " Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel - Vredestraat 17 1703 Dilbeek

(vollecUg adres)

Onderwerp akte : mandaat zaakvoerder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de buitengewone Algemene Vergadering d.d. 28.06.2012:

het mandaat van de zaakvoerder Herwig Evenepoel wordt kosteloos uitgeoefend vanaf 1 juli 2012.

Evenepoel Herwig

Zaakvoerder

laatste b3z vanLu~ic S uerrnelden :Recto . Maarn en hcedamghed van de ir35trumenterentze notans, hetzii van de pereo(u),7(eny bevdent# de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertenenvraordigen

1111111113111,11

A

~~'~~ EB 2013

BRUSSEL

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 29.06.2012 12236-0475-015
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 20.07.2011 11318-0084-013

Coordonnées
ADL DATA SERVICES

Adresse
VREDESTRAAT 17 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande