ADMETUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMETUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.998.096

Publication

09/07/2012
ÿþ Mai 2.1

Mina ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsblai

2 s JuiN 20121

BRUSSEL

Griffie

11\UMWRIfIl

Ondernemingsnr : 0842998096

Benaming

(voluit) : Admetus

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Milleniumstraat 14, 1745 Opwijk

Onderwerp akte : benoeming en ontslag zaakvoerders + wijziging maatschappelijke zetel + benoeming vaste vertegenwoordiger

Bijlagen-bit-het-Betgisch Staratsbtad ÿÿ 09/07/2012 = Annexes du-Moniteur belge

De algemene vergadering van aandeelhouders dd. 18 mei 2012 beslist met unanieme stem vanaf heden Bart Verhavert te ontslaan als zaakvoerder.

De algemene vergadering van aandeelhouders dd. 18 mei 2012 beslist met unanieme stem de volgende zaakvoerders te benoemen, en dit met onmiddellijke ingang:

" Saturnus Invest NV, ingeschreven bij de kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0808.789.562 met als vaste vertegenwoordiger Hilde Famaey.

" Global Real Estate lnvestment Company NV, ingeschreven bij de kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0808.790.453, met als vaste vertegenwoordiger Piet Devolder.

De mandaten nemen een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

De algemene vergadering van aandeelhouders dd. 18 mei 2012 beslist met unanieme stem om de zetel van de Vennootschap te wijzigen naar de Engelse Wandeling 2 K14V, 8500 Kortrijk.

Get, Satumus Invest NV

zaakvoerder

met ais vaste vertegenwoordiger Hilde Famaey

Get. Global real estate investment company NV

zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger Piet Devolder

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12300653*

Neergelegd

23-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842998096

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ADMETUS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1745 Opwijk, Millenniumstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel. Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf, dat de heer VERHAVERT Bart Hendrik Leo, geboren te Dendermonde op 7 augustus 1971, wonende te 1745 Opwijk, Millenniumstraat 14, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam  ADMETUS , met maatschappelijke zetel te 1745 Opwijk, Millenniumstraat 14, waarvan het geplaatste kapitaal driehonderd twintigduizend Euro (¬ 320.000) bedraagt en verdeeld is in drie duizend tweehonderd (3.200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarvan duizend zeshonderd (1600) aandelen van het type  A en duizend zeshonderd (1600) aandelen van het type  B en waarvan het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst en volstort is.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden en als tussenpersoon :

- Het doen van alle hoegenaamde onroerende en roerende verrichtingen in de meest uitgebreide zin, waaronder de aankoop, de verkoop, het doen bouwen, verbouwen, aanpassen, veranderen, uitbaten, verkavelen, het huren of verhuren van alle onroerende goederen.

- Het beheren en uitbaten van hotel of logieverstrekkend bedrijf, alsmede van eet- en feestgelegenheden onder eender welke vorm.

- Het, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren of valoriseren van allerhande onroerende goederen.

- Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van roerende en onroerende goederen.

- Het verstrekken van leningen, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van

vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen en vennootschappen.

- De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande.

- Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten.

- Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouwverrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen, enzovoort, dit alles zowel in België als in het buitenland alsmede alle handel in verband met deze activiteiten.

- De coördinatie van de oprichting van bouwwerken voor eigen rekening zowel als voor derden.

- Het uitvoeren en verfraaien van binnenhuisinrichtingen van gebouwen.

- Het optreden als tussenpersoon in de aankoop en verkoop en verhuring van onroerende goederen evenals het beheer van onroerende goederen toebehorende aan derden.

- Het optreden als tussenpersoon in de aankoop en verkoop en verhuring van onroerende goederen evenals het beheer van onroerende goederen toebehorende aan derden.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel.

- Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelnamen met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

- Het nemen van belangen hetzij door inschrijving, deelneming, inbreng, fusie, optreden als oprichter, of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland zonder onderscheid in België of buitenland.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden, het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten. Het geven van leningen aan al dan niet verbonden ondernemingen of derden. Het verlenen van waarborgen aan derden in het kader van de uitoefening van de activiteiten van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het stellen van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op of verband houden met managementassistentie en managementondersteuning, zowel op: contractuele basis als in de hoedanigheid van orgaan of als externe raadgever, ten behoeve van: vennootschappen, investeringsfondsen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren in binnen- als in buitenland, en dit door middel van, doch niet beperkt tot, het verstrekken van professionele en onafhankelijke adviezen op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, de investeringen in ondernemingen of enig deelaspect daarvan, alle verrichtingen van raadgevingen aangaande risico's en veiligheid en dit zowel op het stuk van personen als van goederen; de studie, het opstellen, het administratief, actuarieel en financieel beleid van elk voorzieningsplan dat tot doel heeft het verlenen van voordelen op het vlak van de opruststelling, het overlijden, de ziekte en invaliditeit, alsook van alle andere voordelen in verband met het personeelsbestuur van ondernemingen.

- Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake het bovenvermelde alsmede inzake financiële, commerciële, fiscale sociale, economische, administratieve, juridische of andere aangelegenheden ten behoeve van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren.

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele benoemingen en op enige andere wijze toegelaten door de wet.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- De vennootschap mag alle industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

- De activiteiten kunnen zowel in België als in het buitenland uitgeoefend worden.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3 ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd eenennegentig en de verrichtingen, die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Deze opsomming als aanduiding dienende en geenszins beperkende.

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Uit elke categorie van vennoten dient minimum één zaakvoerder te worden aangesteld op voordracht van een bindende lijst van maximum drie kandidaten, voorgelegd door elke categorie van vennoten. Indien evenwel alle aandelen in handen zijn van één en dezelfde vennoot, dient slechts één zaakvoerder te worden aangesteld. Wanneer een plaats van zaakvoerder openvalt ingevolge overlijden, ontslag of anderszins, kan deze slechts voorlopig vervangen worden door een zaakvoerder benoemd uit een lijst voorgesteld door dezelfde categorie aandeelhouders die zijn voorganger voorgesteld hadden, en dit tot de volgende algemene vergadering, die op dezelfde manier overgaat tot de definitieve vervanging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon die zaakvoerder is, is evenwel niet persoonlijk verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap waarin de rechtspersoon zaakvoerder is.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door al haar zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerder vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag van de maand mei om 17.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid, onverminderd hetgeen bepaald onder de hoofding "Overname van verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting" en eindigen op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in mei 2014.

2. Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de vennoten de statuten hebben vastgelegd, hebben zij besloten de zaakvoerder en de commissarissen te benoemen. Het aantal zaakvoerders wordt op één bepaald, het mandaat gaat in op het ogenblik van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en men benoemt tot die functie: de heer VERHAVERT Bart, wonende te 1745 Opwijk, Millenniumstraat 14.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid zijn mandaat te aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd.

3. Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ALTA PLANA , met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Engelse Wandeling 2, K14V, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie tot de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte.

Coordonnées
ADMETUS

Adresse
MILLENNIUMSTRAAT 14 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande