ADMINISTRATIEKANTOOR SEPTENTRIO

Divers


Dénomination : ADMINISTRATIEKANTOOR SEPTENTRIO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 635.694.646

Publication

25/08/2015
ÿþMOD. 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313799*

Neergelegd

21-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0635694646

Benaming (voluit) : ADMINISTRATIEKANTOOR SEPTENTRIO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen, op eenentwintig augustus tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. - de naamloze vennootschap "SEPTENTRIO", met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Interleuvenlaan 15G, BTW-nummer BE0470.094.266, ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Leuven) 0470.094.266, een private stichting heeft opgericht.

2. deze stichting voert de naam:  ADMINISTRATIEKANTOOR SEPTENTRIO .

3. de stichting gevestigd is 3001 Heverlee, Interleuvenlaan 15G.

4. het doel van de stichting luidt als volgt :

 De private stichting wordt opgericht ter verwezenlijking van het volgend belangeloos doel :

Het nastreven van een stabiel en geconcentreerd aandeelhouderschap met het oog op een efficiënte

en eenvoudige besluitvorming binnen de naamloze vennootschap Septentrio.

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstelling van de private stichting wordt verwezenlijkt,

behoren onder meer :

a. Het uitgeven van beperkt royeerbare certificaten op naam tegen aandelen en warranten van de naamloze vennootschap Septentrio, die voor rekening van de houders van de certificaten aan de stichting worden overgedragen;

b. het beheren en administreren van aandelen en warranten van de naamloze vennootschap Septentrio evenals het innen van alle uitkeringen verbonden aan deze aandelen en warranten en het administreren ervan, alsmede het rechtstreeks uitkeren van die voordelen aan de certificaathouders, met inachtname van het belang van de stichting maar met eerbiediging van de belangen van de certificaathouders;

c. het uitoefenen van alle aan aandelen en warranten van de naamloze vennootschap Septentrio verbonden rechten, waaronder het stemrecht, op zodanige wijze dat de belangen van de naamloze vennootschap Septentrio en alle daarbij betrokkenen zo goed mogelijk worden gewaarborgd. Zij kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

De private stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter(s), de bestuurders, of enig ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van het belangeloos doel.

De administratie van de aandelen en warranten van de naamloze vennootschap Septentrio, zoals hierboven omschreven, alsmede de uitoefening van de daaraan verbonden rechten, geschiedt met inachtneming van de terzake toepasselijke voorwaarden die bij de oprichting van de stichting worden vastgesteld ("administratievoorwaarden") en die nadien slechts kunnen worden gewijzigd met inachtneming van het bepaalde in artikel 18 van deze statuten.

De certificaten worden uitgegeven in twee verschillende categorieën (A- en W-certificaten), naargelang zij worden uitgegeven in ruil voor aandelen respectievelijk warranten.

5. a) omtrent de wijze van benoeming, van afzetting en van ambtsbeëindiging van de bestuurders,

Interleuvenlaan 15G

3001 Leuven

Oprichting

Private stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze uitoefenen, de statuten volgende

bepalingen bevatten :

 De bestuurders worden benoemd door de stichter. De bestuurders worden benoemd voor een

termijn die zes (6) jaar niet mag overschrijden. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het bestuursmandaat eindigt:

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" door vrijwillig aftreden;

" door het verstrijken van de termijn van het bestuursmandaat;

" door overlijden, ontbinding of vereffening, faillissement, staking van betaling, onbekwaamverklaring, onderbewindstelling, afwezigverklaring, of enige andere reden of omstandigheid waardoor de bestuurder zijn mandaat niet langer kan uitoefenen;

" door ontslag door de stichter;

" door besluit tot afzetting vanwege de Rechtbank van Eerste Aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft, in de gevallen bij de Verenigingen en Stichtingenwet bepaald;

Indien ingevolge het einde van een bestuursmandaat, het aantal bestuurders minder dan drie (3) bedraagt, voorzien de overblijvende bestuurders in vervanging in afwachting van de beslissing van de stichter tot benoeming van een nieuwe bestuurder.

De private stichting is aansprakelijk voor fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij optreedt.

De bestuurders en de personen belast met het dagelijks bestuur gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de private stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de vervulling van hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur. 5. b) omtrent de wijze van benoeming, van afzetting en van ambtsbeëindiging van de personen aan wie het dagelijks bestuur van de stichting is opgedragen, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze uitoefenen, de statuten volgende bepalingen bevatten :

 De raad van bestuur is bevoegd om, binnen de grenzen van de wet, het stichtingsdoel en de statuten, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van de doeleinden van de private stichting.

De bestuurders kunnen overeenkomen de bestuurstaken onder elkaar te verdelen. Deze verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet indien zij is bekendgemaakt.

De raad van bestuur kan aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de private stichting opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "algemeen directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd-bestuurder".

In dat verband geldt als beginsel dat de algemeen directeur/gedelegeerd bestuurder die gelast is met het dagelijks bestuur als organiek vertegenwoordiger van de stichting alle handelingen mag verrichten die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de stichting of de behoeften die om reden zowel van het minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een snelle oplossing te treffen de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. Ten slotte bepaalt de raad van bestuur tevens voor welke duur deze bevoegdheidsopdracht zal gelden.

De raad van bestuur heeft het recht, op elk ogenblik en zonder verplichting tot verantwoording, een einde te stellen aan de bevoegdheidsopdracht in het kader van het dagelijks bestuur verleend aan de algemeen directeur(s)/gedelegeerd bestuurder(s).

Elk besluit tot benoeming dan wel afzetting van een directeur wordt conform de wettelijke voorschriften ter zake bekendgemaakt.

Een algemeen directeur/gedelegeerd bestuurder kan op elk ogenblik, mits hij een opzegtermijn in acht neemt van ten minste een maand, ontslag nemen.

Overlijden of de onmogelijkheid in rechte zowel als in feite om de hem verleende opdracht nog verder te vervullen brengt van rechtswege de beëindiging van de aan de algemeen directeur/gedelegeerd bestuurder verleende opdracht met zich evenzo het verstrijken van de duur voor dewelke hij werd aangesteld.

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen, naar hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de private stichting binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

6. omtrent de bestemming van het vermogen van de stichting bij ontbinding, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Het vermogen van de private stichting bij ontbinding moet tot het ideëel doel worden aangewend waartoe de vergadering van certificaathouders overeenkomstig de bepalingen van artikel 15 heeft besloten, met dien verstande dat het vermogen van de private stichting niet de A-Certificaten en W-Certificaten zal omvatten die bij ontbinding zullen worden omgewisseld in aandelen en warranten van de naamloze vennootschap Septentrio.

Wanneer het belangeloze doel van de private stichting is verwezenlijkt, neemt de stichter of nemen zijn rechthebbenden een bedrag gelijk aan de waarde van de goederen zelf terug die de stichter aan de verwezenlijking van dat doel heeft besteed.

7. de statuten van de stichting onder nagemelde voorwaarden gewijzigd kunnen worden:

 De statuten kunnen op voorstel van de raad van bestuur worden gewijzigd door een beslissing van de vergadering van certificaathouders genomen met twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen én mits goedkeuring ervan door de naamloze vennootschap

Septentrio.

De wijziging van de gegevens vermeld onder artikel 28, 3° en 5° tot en met 8° van de Verenigingen en Stichtingenwet dienen bij authentieke akte te worden vastgelegd.

8. omtrent de regeling van belangenconflicten, de statuten volgende bepalingen bevatten:

 Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een persoonlijk belang heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. De betrokken bestuurder kan deelnemen aan de beraadslaging en besluitvorming over de betrokken beslissing of verrichting.

9. a) benoemd werden als bestuurders voor een termijn van zes jaar:

* de heer VANDEN POEL, Willy Louis Maria, geboren te Tessenderlo op zesentwintig januari negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Gravenlaan 9; * de heer VERDURME, Paul Georges Joseph Maria, geboren te Wilrijk op veertien mei negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 2920 Kalmthout, Cuylitshofstraat 46; * de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALMASER", met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Notelarenlaan 16 bus A, ondernemingsnummer (RPR Antwerpen (afdeling Turnhout)) 0477.840.311, vast vertegenwoordigd door mevrouw VAN HOOL, Isabelle Godelieve Denise Jeanne, geboren te Lier op zesentwintig februari negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg-Itegem, Heibergstraat 108.

9 b) geen commissaris benoemd werd

10. het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op eenentwintig augustus tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

11. als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met de macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden: iedere bestuurder en iedere advocaat werkzaam bij het advocatenkantoor CRESCO (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de heer David Dessers, de heer Yannick Verrycke, de heer Lukas Decoster, advocaten, allen kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 118-120), aan wie de macht verleend wordt,, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

ELLEN VERHAERT  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ADMINISTRATIEKANTOOR SEPTENTRIO

Adresse
INTERLEUVENLAAN 15G 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande