ADO INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADO INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.564.216

Publication

13/01/2014
ÿþmod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111)1I1jIlq111111

° Ondememingsnr: 0406.564,216

BRel

-2 JAN 2014

Griffie

Benaming (voluit) : ADO International

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningin Astridlaan 59

1780 Wemmel

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Wijziging boekjaar - jaarvergadering - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE ' GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op negentien december tweeduizend dertien, te registeren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 december van elk jaar en het te laten eindigen op 30 november van het volgende jaar.

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist dat ten gevolge van de beslissing hiervoor het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 december 2013, wordt verlengd tot 30 november 2014.

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te laten plaatsvinden op de laatste vrijdag van maand april om 11 uur.

BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist om het besluit van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders de dato 15 juni 2012, waarbij de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van zelfde datum werd verplaatst van 1745 Opwijk, Schoolstraat 40-42, naar 1780 Wemmel, Koningin Astridlaan 59, te bevestigen.

SCHRAPPING VAN ALLE BEPALINGEN AANGAANDE EN VERWIJZINGEN NAAR AANDELEN AAN' TOONDER IN DE STATUTEN

De vergadering beslist de artikelen van de statuten waarin bepalingen vervat zijn met betrekking tot aandelen' aan toonder te wijzigen, aangezien deze aandelen in het verleden reeds werden omgezet in aandelen op naam. SCHRAPPING VAN SPEFICIEKE VERWIJZINGEN IN DE STATUTEN NAAR TITELS VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist de statuten te verfijnen en te verduidelijken door de specifieke verwijzingen naar de titels. en boekdelen van het Wetboek van Vennootschappen te vervangen door verwijzingen naar specifieke artikelen van liet Wetboek van Vennootschappen, hetzij in het kort te verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen: zelf.

TOEVOEGING VAN DE MOGELIJKHEID TOT SCHRIFTELIJKE BERAADSLAGING DOOR DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering beslist artikel 9 van de statuten te wijzigen dcor toevoeging in fine van de mogelijkheid tot schriftelijke beraadslaging door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van Vennootschappen.

TOEVOEGING VAN DE MOGELIJKHEID TOT SCHRIFTELIJKE BERAADSLAGING DOOR DE ALGEMENE VERGADERING.

De vergadering beslist artikel 19 van de statuten te wijzigen door toevoeging In fine van de mogelijkheid tot schriftelijke beraadslaging door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen,

ACTUALISERING VAN DE ONTBINDINGS- EN VEREFFENINGSPROCEDURE.

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap te actualiseren.

STATUTENWIJZIGING

op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rr

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering beslist dë volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

- De eerste zin van het artikel 3 schrappen en vervangen door volgende tekst

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Koningin Astridlaan 59."

- De tekst van het artikel 5 schrappen en vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderdvijfentwintig (625) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde."

- De eerste zin van het artikel 6 schrappen en vervangen door volgende tekst:

"Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal overeenkomstig de bepalingen vervat in artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen, kan tot verhoging van het kapitaal slechts worden besloten door een , buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris, en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen,"

- Toevoeging van volgende alinea in fine van artikel 9:

"In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de ' bestuurders, Deze procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de ' aanwendîng van het toegestaan kapitaal."

- De eerste zin van het artikel 16 schrappen en vervangen door volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand april om elf uur op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingen."

- De tekst van artikel 19 integraal schrappen en vervangen door volgende tekst

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen váár de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De aandeelhouders op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de andere effectenhouders slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen váár de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. Steeds kunnen zij kosteloos een afschrift krijgen ter zetel van de vennootschap.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen."

- De eerste alinea van artikel 20 volledig schrappen en de tekst van de tweede alinea schrappen en vervangen door volgende tekst:

"Om tot de vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, indien zulks uitdrukkelijk gevraagd wordt in de bijeenroeping,"

- De eerste zin van het artikel 24 schrappen en vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één december van elk jaar en eindigt op dertig november van het volgende jaar."

- De tweede zin van het artikel 24 schrappen en vervangen door volgende tekst:

"Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

- Het artikel 26 integraal schrappen en vervangen door volgende artikelen waardoor de artikelen na huidig artikel 26 worden hemummerd:

"Artikel 26: Vereniging van alle aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van aile aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Artikel 27: Oorzaken van ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Verlies van kapitaal

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

P

besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimumbedrag gesteld in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 28: Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 29: Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De aanstelling van de vereffenaar(s) dient te worden bevestigd door de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de , vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor .is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van r de voorwaarden van het Wetboek van Vennootschappen?'

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Myriam DIETENS en mevrouw Martine DE VRIEZE, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende ten kantore van BDO te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zcuden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- De gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 25.09.2013 13607-0390-033
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 17.06.2013 13187-0320-035
08/02/2013
ÿþ ModVJord 11.1

ina ',Me;

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-bohoude aan het Belgisch 5taatsbia

Ondernemingsar : 0406.564.216

Benaming

(voluil) : ADO INTERNATIONAL

(verkort) :

JC[

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningin Astridlaan 59, 1780 WEMMEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 15 januari 2013.

Uit de notulen blijkt de benoeming van de heer Cornelis van LEEUWEN, wonende te NL-5315 AM Kerkwijk,:

Kruisstraat 3, die aanvaardt, als gedelegeerd bestuurder.

Hem wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend en het dagelijks bestuur van de

vennootschap opgedragen.

Dit mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder.

Cornelis van LEEUWEN

gedelegeerd bestuurder

Bilta.gen biLkeiltelglsçh Staatsblad Q8l_OZI2QI.3 AnnQx.es_du Mnnit,eur_b,elge_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1111111,1.11111,t11011111111

Ondememingsnr : 0406.564.216

Benaming

(voluit) : ADO INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningin Astridlaan 59, 1780 WEMMEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van 6 november 2012.

Uit de notulen blijkt het ontslag als bestuurder van de heer Roland BEERENS, wonende te 1745 Opwijk,

Heiveld 54 bus 21 met ingang van 06/11/2012.

Tevens blijkt uit deze notulen de beslissing tot benoeming van de heer Luc JANVIER, wonende te 9250

Waasmunster, Sinaaistraat 27, die aanvaardt, als bestuurder voor een periode van zes jaar met ingang van

06/1112012 om te verstrijken na de jaarvergadering van 2018.

Het mandaat is niet bezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 8 november 2012.

Uit de notulen blijkt het ontslag van de heer Roland BEERENS ais gedelegeerd bestuurder met ingang van

08/11/2012, alsook de benoeming van de heer Luc JANVIER, wonende te 9250 Waasmunster, Sinaaistraat 27,

die aanvaardt, als gedelegeerd bestuurder.

Hem wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend en het dagelijks bestuur van de

vennootschap opgedragen.

Dit mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder.

Luc JANVIER

gedelegeerd bestuurder

{1 DEC 101Z

Griffie

24/10/2012 : BL082909
13/03/2012 : BL082909
13/01/2012 : BL082909
01/07/2011 : BL082909
15/09/2010 : BL082909
31/08/2010 : BL082909
30/07/2009 : BL082909
24/06/2009 : BL082909
20/05/2009 : BL082909
04/09/2008 : BL082909
28/08/2008 : BL082909
04/09/2007 : BL082909
12/06/2015
ÿþMod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte " . "

Frcefgô gd/ angcn op

0 3 itJUI 2015

ter grii:~lé van de Nederlandstalige

van .

rechtbank v~ koophandel Brussel

Ondernemingsnr : 0406.564.216

Benaming

(voluit) : ADO INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningin Astridlaan 59, 1780 WEMMEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - zetelverplaatsing - administratieve volmacht Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 24 april 2015.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uit deze notulen blijkt de beslissing van de algemene vergadering tot herbenoeming van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, met kantoor te Guldensporenpark 100 (blok K), 9820 Merelbeke, als commissaris voor een periode van 3 jaar, BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA stelt als vaste vertegenwoordiger Bruno Claeys aan.

Het mandaat zal verstrijken op de algemene vergadering van het boekjaar afgesloten per 30/11/2017,

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 29 april 2015,

Uit deze notulen blijkt de beslissing van de raad van bestuur tot zetelverplaatsing van de vennootschap naar 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 349 bus 53 met ingang van 1 mei 2015,

De raad van bestuur heeft een bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Annick DELMAIRE, mevrouw Myriam O1ETENS en mevrouw Martine DE VRIEZE, alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, allen woonst kiezende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 Blok K, om alle administratieve formaliteiten te vervullen ingevolge deze zetelverplaatsing, met name door ondertekening van de publicatieformulieren, de neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket, de KBO en de BTW-administratie, en om in dat kader alles te doen en te ondertekenen wat nodig of nuttig is.

Martine De Vrieze

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen raad van bestuur d.d. 29 april 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

M

23/06/2005 : LE082909
26/05/2004 : LE082909
02/10/2003 : LE082909
05/06/2003 : LE082909
12/06/2001 : LE082909
15/06/2000 : LE082909
25/06/1999 : LE082909
26/07/1989 : BL364193
05/01/1988 : BL364193
01/01/1988 : BL364193
12/07/1986 : BL364193
01/01/1986 : BL364193

Coordonnées
ADO INTERNATIONAL

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 59 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande