ADRIAENSSENS CHRISTEL, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADRIAENSSENS CHRISTEL, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.822.544

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 30.06.2014 14249-0055-012
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 24.06.2013 13207-0377-012
06/01/2012
ÿþVoc behot.

aan I Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Q'P MoC PDF 11,1

['j3~) ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u I 00 Vlll406ldllll6*ll





Ondernemingsnr : 0838.822.544

Benaming (voluit) : Adriaenssens Christel Huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burg. Venn. ovv besloten venn. met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlierkensstraat 85 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerpen] akte : Neerlegging mbt quasi-inbreng

Tekst:

Neerlegging mbt quasi-inbreng van:

- verslag van de bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

if.fie aA-

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011
ÿþ~ ti

Mol 2.0

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor 111

behouc

aan h

Belgis

Staatst

ti iljlï1111.1J1



jjj ppp111 1~~1 J~`c. C

`~,ÿ~l`3 ~J~

29 AU6 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 8 SD,D 5LILI

Benaming

(voluit) : ADRIAENSSENS CHRISTEL, HUISARTS

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 1800 Vilvoorde, Vlierkensstraat, 85

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge een akte verleden voor Meester Charles DE RUYDTS, notaris te Vilvoorde, op drieëntwintig augustus tweeduizend en elf, heden neergelegd ter registratie op het registratiekantoor te Vilvoorde, werd het: volgende uittreksel opgemaakt :

Is verschenen :

Mevrouw ADRIAENSSENS Christel Liliane Roger, wonende te 1800 Vilvoorde, Thaelstraat 11.

Welke verschijner ons aanzocht heeft in authentieke vorm de statuten vast te stellen van een burgerlijke; professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid welke; hij heeft opgericht, onder de benaming "ADRIAENSSENS CHRISTEL, HUISARTS", met zetel te 1800; Vilvoorde, Vlierkensstraat 85, en waarvan het maatschappelijk kapitaal bepaald wordt op achttienduizend' zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een; nominale waarde, die tevens verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde. Inbreng in geld.

De oprichter verklaart in te schrijven op het kapitaal in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd: Euro (18.600 EUR) waarvoor hem honderdzesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

De oprichter verklaart dat alle aandelen volledig volstort zijn.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Dexia Bank te Vilvoorde, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering,; afgegeven door voomoemde instelling op 12 augustus 2011, dat mij is overhandigd om in het dossier van ondergetekende notaris bewaard te blijven.

STATUTEN.

"HOOFDSTUK I. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR. Artikel 1.

De vennootschap is een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "ADRIAENSSENS CHRISTEL,: HUISARTS"

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is bij de oprichting gevestigd te 1800 Vilvoorde, Vlierkensstraat 85.

De zetel mag zonder statutenwijziging op elke andere plaats in België worden overgebracht door; eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad.

Iedere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de; Orde der Geneesheren

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel

Het uitoefenen van de geneeskunde, het verstrekken van de middelen voor de uitoefening en de bevordering van de huisartsgeneeskunde en dit onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid: van de geneesheer-vennoten en met inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, ondermeer: betreffende het beroepsgeheim, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingeni geïnd en beheerd worden voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoten een vergoeding' kunnen ontvangen van de vennootschap voor de door hen verrichte prestaties.

Tot doel van de vennootschap behoren evenzeer :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

" het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer;

" het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat nuttig of nodig voorde uitoefening van de voornoemde activiteiten;

" het verwerven en/of huren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor de praktijk van de geneesheer;

" het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur en andere roerende en onroerende goederen, noodzakelijk en bevorderlijk om de medische discipline van de geneesheer uit te oefenen;

" de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoten toe te laten zich bij te scholen en zich verder te bekwamen, teneinde hun medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen. De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichteleer en de deontologische regels in het algemeen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Kortom de vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of dewelke verband houden met bovengenoemd doel op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Artikel 4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf één september tweeduizend en elf.

HOOFDSTUK Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN,

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR), verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Wij laten weg ...

HOOFDSTUK III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, gekozen onder de geneesheren-vennoten. Hij wordt door de algemene vergadering benoemd. Zijn mandaat is hernieuwbaar.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6.jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hemieuwbaar.

De zaakvoerder kan één of meerdere gevolmachtigden een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden inzake dagelijks bestuur, tijdelijk afstaan en dit met uitzondering van de eigenlijke medische activiteiten. De zaakvoerder bepaalt in dit geval de bijzondere vergoedingen die met deze functies gepaard gaan.

Artikel 13.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens terugbetaling van kosten en vacaties en dit binnen de perken van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, en behoudens beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Artikel 14.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wij laten weg...

HOOFDSTUK 1V. CONTROLE.

Artikel 17.

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissaris te moeten benoemen ; in dat gevat heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

HOOFDSTUK V. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen de tweede zaterdag van de maand juni om

vijftien uur. Is deze dag een feestdag dan wordt ze verplaatst naar de eerstvolgende werkdag.

Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap en wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder.

Wij laten weg ...

Artikel 19.

HOOFDSTUK VI. JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVES.

Artikel 25.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder

voorgelegd aan de algemene vergadering.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt de zaakvoerder deze stukken met het

jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de

commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 26.

" Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder en, indien van de toepassing, de commissarissen, te verlenen kwijting.

Artikel 27.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen verdeeld als

volgt:

1 Q' ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt ;

2D over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist, dit alles met

inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale

vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Wij laten weg ...

Artikel 28.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

HOOFDSTUK VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 29.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel

7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en

vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is,

van rechtswege vereffenaar.

Indien de vereffenaar geen arts is, moet deze voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan

worden door een arts."

Wij laten weg ...

TITEL IV. BENOEMING.

PROCES-VERBAAL VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

De statuten aldus vastgesteld zijnde, de oprichter bevestigende dat aldus de burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht is, besluit terstond

een eerste buitengewone algemene vergadering te houden, onder opschortende voorwaarde van publicatie van

de oprichtingsakte in het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering beslist de Mevrouw ADRIAENSSENS Christel, voornoemd, als zaakvoerder te

benoemen voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Zij verklaart dit mandaat te

aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd tot dat een algemene vergadering er anders over beslist.

Volmacht

Voornoemde zaakvoerder, Mevrouw ADRIAENSSENS Christel, verleent bijzondere volmacht, met recht van

indeplaatsstelling, aan de bvba OUTCOME DATA MANAGEMENT te 1830 Machelen, Dorpsplein 2c, om alle

formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen,

sociale verzekeringskas en aile andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, enkele afgeleverd voor de neerlegging op de griffie en de publicatie

in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 22.07.2015 15337-0056-014

Coordonnées
ADRIAENSSENS CHRISTEL, HUISARTS

Adresse
VLIERKENSSTRAAT 85 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande