ADSOMENOISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADSOMENOISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.005.996

Publication

10/06/2014
ÿþr !Md Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 $ mE l 2054

DE GRIFFIER,

Griffie

muon

bel

ae

Be Sta

Ondernemingsnr : 0846.005.996

Benaming

(voluit) : Adsomenoise

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Paswerkerij 1213010 Kessel - La

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering van vennoten heeft op 05/05/2014 met éénparigheid volgend agendapunt goedgekeurd:

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Schipvaartstraat 1213000 Leuven vanaf 08/05/2014.

Schrijvers Bart

Buys Seppe

Verbruggen Steven

Zaakvoerders

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/04/2012
ÿþmal 11.1

~IR Iei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DE

B St.

" --

Ondernemingsnr: 4 %ILS . 0 C

Benaming (voluit) :AdSomeNoise

Neergelegd ter griffie dâál'

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 4 APR, 2012

DE GRIFFIER, Griffie

G

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Paswerkerijl 2

3010 Leuven (Kessel-Lo)

Onderwerp akte :Oprichting

Oprichtingsakte verleden voor notaris Jean-Pierre Rooman, te Leuven, op 2 april 2012:

1. rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AdSomeNoise ".

2. zetel: 3010 Leuven (Kessel-Lo), Paswerkerij 12.

3. duurr, de vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan.

opgave van de vennoten, tevens oprichters;

a) de heer SCHRIJVERS, Bart Rudi Rita, geboren te Turnhout op 12 september 1979,!! wonende te 2620 Hemiksem, Kerkstraat 24 Bus11, waarvan de inbreng voer ¬ 4.133,00 nog', niet is gestort;

b) de heer BUYSE, Seppe, geboren te Hasselt op 26 april 1973, wonende te 3870 Heers,, (Heks), Henestraat 12, waarvan de inbreng voor ¬ 4.100,00 nog niet is gestort;

c) de heer VERBRUGGEN, Steven, geboren te Antwerpen op 19 februari 1980, wonende te: 3010 Leuven (Kessel-Lo), Paswerkerij 12, waarvan de inbreng voor ¬ 4.133,00 niet is gestort.

5. kapitaal en storting: het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en )s gestort tot; ;: beloop van zesduizend tweehonderdvierendertig euro.

6. samenstelling: het kapitaal is volledig in geld geplaatst.

7, boekjaar: begint op een januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste=; boekjaar loopt uitzonderlijk van één april tweeduizend en twaalf tot eenendertig december: tweeduizend dertien.

8. aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening!' overblijvend saldo:

Het te bestemmen winstsaldo of het te verwerken verliessaldo wordt jaarlijks bepaald overeenkomstig het geldend boekhoudrecht

Op de winst wordt vijf percent vooraf genomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is; niet meer verplicht wanneer de reserve een tiende van het kapitaal vertegenwoordigt. i! Voor zover het netto actief niet gedaald is of hierdoor niet zou dalen onder het bedrag van het;, gestorte kapitaal, verhoogd met de niet uitkeerbare reserves, wordt de overblijvende winst evenredig;; verdeeld onder alle aandelen of mag op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene;; vergadering of door de enige vennoot geheel of gedeeltelijk naar een volgend boeklaars: overgedragen, in een bijzonder reservefonds geboekt of elke andere winstverdeling besloten;! worden.

ln voorkomend geval zal het vereffeningsaldo op evenredige wijze verdeeld worden onder de'; aandeelhouders, na gelijkstelling van de aandelen, indien ze niet in gelijke mate volgestort werden.

9. bestuur en vertegenwoordiging:

De oprichters benoemden voor onbepaalde tijd tot enige zaakvoerders:

1, de heer SCHRIJVERS, Bart Rudi Rita (NN 79,09.12-253.42), wonende te 2620 Hemiksem,

Kerkstraat 24 B11.

i; 2, de heer BUYSE, Seppe (NN 73.04.26-241,55), wonende te 3870 Heers (Heks), Henestraat 12.

3, de heer VERBRUGGEN, Steven (NN 80.02.19-333.15), wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo),a

Paswerkerij 12.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

jaetfoUden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

;Aan hen is volledige bastours- en vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden, in en buiten rechte en tegenover derden. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

10. commissarissen: er werden geen commissarissen aangewezen.

11. doel:

"Het verlenen van aile diensten inzake informatietechnologie en computer, zoals:

- het adviseren, uitbouwen en onderhouden van informaticasystemen, het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's,

- het verlenen van advies en de levering van hardware en software, de aan- en verkoop en verhuur van hardware en software, de reparatie van computers en randapparatuur,

- het verlenen van diensten en advies met betrekking tot marketing, publiciteit en reclame, het uitoefenen van elke activiteit in de sector van de e-commerce, het voeren van publiciteit via het internet, het aanmaken en onderhouden van banners en websites,

- Proces Centric Application Service Provider, zowel business to business als business to consumer, advies, ontwikkeling en implementatie van verticale applicaties;

Het alles in de meest ruime zin.

Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriting), alle handelingen in verband met de fotografie.

De verhuur van personenwagens.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, van allerhande dranken en voedingswaren en alle bijhorigheden in de ruimste zin.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante duurzame immateriële vaste activa.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële en administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks en onrechtstreeks, op het Wak van administratie en financiën, verkoop productie en algemeen bestuur.

Hot vermogen, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, te beheren, in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden ;r Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, het aankopen op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren, het verhuren en het verkopen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben àp haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen."

12. jaarvergadering: de eerste woendag van de maand juni, om 18 uur.

voorwaarden voor toelating en voor uitoefening van het stemrecht:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, maar kan zich wel laten vertegenwoordigen voor de ondertekening van een notariële akte.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag een vennoot zich op de algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden, de andere personen onder een wettelijke vertegenwoordiger gesteld en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordiger of de door deze laatste aangeduide lasthebber

ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, worden de aandelen door de vruchtgebruiker alleen vertegenwoordigd. Wanneer de vergadering besluit over de ontbinding en de erop volgende vereffening van de vennootschap, bezit alleen de blote eigenaar het vertegenwoordigingsrecht. Bij pandgeving worden de aandelen vertegenwoordigd door de pandgever, maar bij ontbinding en vereffening door de pandhouder.

13. Volmachten: nihil.

14, deponering van gestorte kapitaal: de ondergetekende notaris bevestigt het deponeren van het

gestorte kapitaal, ten bedrage van E 6.234,00, overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van

vennootschappen, bij de KBC bank.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

..behbuè4en

aan het

Belgisch

Staatsblad

(Get.) Jean-Pierre Rooman notaris

Tegelijkertijd neergelegd met dit uittreksel:

- de uitgifte.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 28.08.2015 15476-0353-013

Coordonnées
ADSOMENOISE

Adresse
SCHIPVAARTSTRAAT 12 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande