ADT EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADT EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 467.290.372

Publication

10/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



30 JAN 202.

Griffie

iw~~wu~~~mu~mN~

*12034993*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0467.290.372

Benaming

(voluit) : ADT EUROPE In vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Humaniteitslaan 241, 1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereffening

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van aandëelhouders betreffende de sluiting van de vereffening van 22 december 2011:

De algemene vergadering neemt eenparig en schriftelijk volgende besluiten:

1. De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten met onmiddellijke ingang, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van het verdelingsplan door de rechtbank van koophandel te Brussel, en dat de vennootschap met ingang vanaf heden heeft opgehouden te bestaan.

2. De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende 5 jaren zullen worden bewaard op het volgende adres:

Eversheds Brussels CVBA, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem

3. De vergadering verklaart dat er geen gelden of waarden dienen te worden geconsigneerd bij de Deposito en Consignatiekas.

4. De vergadering verklaart een bijzondere volmacht te geven aan elke advocaat van het advocatenkantoor Eversheds Brussels CVBA, gevestigd te De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de BTW-administratie, het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten en de sluitingsaangifte in de vennootschapsbelasting.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Tegelijk neergelegd: kopie van de beslissing van de Rechtbank van Koophandel van Brussel van 30 december 2011 waarbij het verdelingsplan werd goedgekeurd.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 21.12.2011, NGL 17.01.2012 12013-0007-028
01/03/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRuSSge. ~

17-F MB 'Me

Griffie

" iiosaaii*

bel

ar

Be Sta.

Ondernemingsnr : 0467.290.372

Benaming : ADT EUROPE

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Humaniteitslaan 241

1620 Drogenbos

Onderwerp akte :Ontbinding-benoeming vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge s! Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 28 december 2010, geregistreerd te Schaarbeek, le kantoor, vier bladen, één verzendingen, de elf januari 2011 , boek 78, blad 95,vak 10, tegen het recht van vijfentwintig euro, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ADT EUROPE" heeft het volgende besloten :

LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG OPGESTELD DOOR DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN WAARIN HET VOORSTEL TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP WORDT TOEGELICHT EN WAARBIJ EEN STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN DE VENNOOTSCHAP IS GEVOEGD PER 30 SEPTEMBER 2010 Na voorlezing en onderzoek van het voormelde verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de vergadering besloten dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking en heeft dit besloten, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE COMMISSARIS OVER VOORMELDE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN. Na voorlezing en onderzoek van het voormelde verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 september 2010,heeft de vergadering besloten dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering heeft besloten tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en heeft haar vereffening uitgesproken, te rekenen vanaf 28 december 2010

VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS  KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

Als gevolg van dit besluit,heeft de vergadering kennisgenomen van het ontslag van rechtswege van de volgende bestuurders van de vennootschap:

-De Heer DE BOLLE Kristof, voornoemd.

-De Heer DE VISSCHER Xavier, voornoemd.

De vergadering heeft besloten in voile kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap per 30 september 2010, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht tot op heden. BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR, ONDER DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN

BEVESTIGING DOOR DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Onder voorbehoud van hetgeen hierna is vermeld, en in het bijzonder onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel, heeft de vergadering besloten te benoemen, de volgende vereffenaar voor de duur van de vereffening:

-de heer DE BOLLE Kristof, geboren te Aalst op 3 oktober 1975, houdende de Belgische nationaliteit, met identiteitskaartnummer 590-7131303-83, en wonende te 9450 Haaltert, Windmolenstraat (HA) 129/A000. De vergadering brengt in herinnering dat de rechtbank van koophandel zal oordelen over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vergadering machtigt meester DESIMPELAERE Matthias, advocaat, of de voornoemde vereffenaar, elkeen met de mogelijkheid om alleen te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot het opstellen, het uitwerken, het ondertekenen, het inleiden en het neerleggen van het verzoekschrift of elk ander ?'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

document met het oog op het bekomen van de bevestiging van de voomoemde vereffenaar door de rechtbank van koophandel, en in het algemeen, alles te doen wat hiervoor nodig is.

Een kopie van deze bevestiging zal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uittreksel of kopie van onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven.

BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN EN VAN DE VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit in voormeld artikel wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zelf bepaalt, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaand besluit door de algemene vergadering moeten doen blijken.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering heeft besloten de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden :

De vergadering heeft besloten in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld." De vergadering heeft besloten Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is opgericht op 15 november 1999 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 28 december 2010."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, twee volmachten, kopie van de homologatie van de vereffenaar

- de gecoördineerde statuten.

Voor-Ve1iouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.11.2010, NGL 07.01.2011 11005-0365-029
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 18.02.2010, NGL 25.03.2010 10076-0489-031
09/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 19.02.2009, NGL 06.04.2009 09105-0030-028
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 25.03.2008, NGL 10.07.2008 08382-0286-034
13/02/2008 : BL637569
10/10/2007 : BL637569
09/10/2007 : BL637569
04/05/2006 : BL637569
13/03/2006 : BL637569
19/09/2005 : BL637569
15/09/2005 : BL637569
20/12/2004 : BL637569
05/10/2004 : BL637569
29/04/2004 : BL637569
29/04/2004 : BL637569
29/04/2004 : BL637569
29/03/2004 : BL637569
22/05/2003 : BL637569
27/02/2003 : BL637569
06/02/2003 : BL637569
06/02/2003 : BL637569
16/05/2002 : BL637569
16/05/2002 : BL637569
22/04/2002 : BL637569
09/08/2001 : BL637569
09/08/2001 : BL637569
19/05/2001 : BL637569
14/12/2000 : BL637569
15/09/2000 : BL637569
04/12/1999 : BLA103979

Coordonnées
ADT EUROPE

Adresse
HUMANITEITSLAAN 241 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande