ADVIESBUREAU PAUL DE GREEF

Société en commandite simple


Dénomination : ADVIESBUREAU PAUL DE GREEF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.478.778

Publication

03/10/2011
ÿþMad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l 11 N IVlllllll

IN 21 SEP. zen

E3RUS&a.

Griffie



Ondernemingsnr : 83 9-. (fidi_

Benaming

(voluit) : Adviesbureau Paul De Greef

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetei : 1741 Ternat (Wambeek), Langestraat 92

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 10 september 2011, geregistreerd te Knokke-Heist, op 15 september 2011 (Reg 6, boek 30, blad 63, vak 21), blijkt:

Er is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de maatschappelijke benaming `Adviesbureau Paul De Greef.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1741 Ternat (Wambeek), Langestraat 92.

De heer Paul Emile Séraphin DE GREEF, geboren te Ukkel, op 30 mei 1954, wonende te 1741 Ternat (Wambeek), Langestraat 92, is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en benoemd als statutaire zaakvoerder.

Het doel van de vennootschap is:

Zowel in binnen- als buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-dienstverlening inzake management en advies op het gebied van algemeen beheer en personeelsbeheer en dit zowel aan private ondernemingen als de overheid;"

-het organiseren van seminaries, het geven van opleidingen en studies, alsook consultancy op de meest; uiteenlopende gebieden;

-het begeleiden, adviseren en coachen van particulieren, privépersonen als van personen en groepen in een; professionele context, zowel in private ondernemingen als bij de overheid;

-de studie, organisatie en raadgevend bureau inzake public relations, marketing, publiciteit en: communicatie;

-het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven, de overheid en privépersonen op het gebied van, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.;

-het bemiddelen inzake arbeidsgelegenheden.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen' verpanden, alle roerende goederen met hypotheek bezwaren.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële, handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap', verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van' andere rechtspersonen of vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap kan haar eigen onroerend patrimonium verwerven, beheren, verwerven, verbeteren en: overdragen voor eigen rekening met uitsluiting van alle handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen, zoals vastgoedmakelaar zijn voorbehouden.

Het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt vijfduizend euro (5.000 EUR) en is verdeeld in: vijftig (50) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één vijftigste (1/50ste) van het kapitaal

De vennootschap wordt bestuurd door de hoofdelijk aansprakelijke vennoot die, als statutaire zaakvoerder, de maatschappelijke handtekening heeft. De statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle. handelingen in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op één februari en eindigt op eenendertig januari van het jaar nadien. Het eerste' boekjaar begint, met terugwerkende kracht, op één september van het jaar tweeduizend elf en zal eindigen op; eenendertig januari van het jaar tweeduizend dertien.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni, om elf uur, of indien die dag' een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

DDe eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni, om elf uur, van! het jaar tweeduizend dertien.

Het batig saldo van de resultatenrekening, waarnaar de balans verwijst vormt de nettowinst of het netto; resultaat van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiâgen O311072U1I - Ëinnëxés dü Miiiiitëür [iélgë

Voor-

behouden

sari het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Srtaatsb7àcr- 03/10%M1

Over de bestemming van het netto resultaat beslist de algemene vergadering en dit op voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders. Dergelijke uitkering aan de vennoten dient te " geschieden in verhouding tot hun aandelen zoals bepaald in het vennotenregister,

Indien de algemene vergadering het voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders aanvaardt, dan wordt de beslissing tot uitkering genomen bij een gewone meerderheid in de zin van artikel 10 van onderhavige statuten. De algemene vergadering kan van het voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders slechts afwijken met een bijzondere meerderheid in de zin van artikel 10.14 van onderhavige statuten.

Het tijdstip en de wijze van uitbetaling van het netto resultaat worden bepaald door de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders, met dien verstande dat de uitbetaling moet plaatsvinden uiterlijk binnen de twaalf maanden na de datum van de algemene vergadering die tot uitkering van het netto resultaat heeft beslist.

Ingevolge de oprichtingsakte hebben de oprichters als bijzondere gevolmachtigden aangesteld: dde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `JURIFISC', met zetel te 1853 Strombeek-Bever, Beverstraat 35-39, gekend onder het ondernemingsnummer 0452.498.070, ingeschreven op het tableau van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten onder nummer 222337N94, hierbij vertegenwoordigd door mevrouw Marleen De Cuyper, thans wonende te 1853 Strombeek-Bever, Sint-Annalaan 125, ingeschreven op het tableau van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten onder het persoonlijk nummer 8917 ' N67, en de heer Jozef Ruysseveldt, advocaat, kantoorhoudend te Knokke-Heist, Gemeenteplein 24, elk bevoegd om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de nodige machten worden verleend teneinde alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten, waaronder het uittreksel van de oprichtingsakte, te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen, alle aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het algemeen alle administratieve aangelegenheden af te handelen die aansluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.

Voor gelijkvormig uittreksel uitgereikt voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Gevolmachtigde

Jozef Ruysseveldt

Advocaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris.. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVIESBUREAU PAUL DE GREEF

Adresse
LANGESTRAAT 92 1741 WAMBEEK

Code postal : 1741
Localité : Wambeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande