ADVISE-IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVISE-IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.270.076

Publication

24/06/2014
ÿþ ?"." Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie varmicey=lcialegd/ontvangen op

flhII *14121871* II

Onciemerningsnr 0834.270.076 Benaming

(Moi') ADVISE-IT (vorkort)

13 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van istiophandel Brussel

Rijlagen_bij_het_Be1gisch-Staatsb1ad--24/06/2014---Annexes-du-Moniteur4elge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel Kapellestraat 43, 1760 Roosdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte l benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van acht mei tweeduizend veertien werd na beraadslaging met éénparigheid van stemmen beslist mevrouw Micheline Senesael te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder.

' Mevrouw Micheline Senesael werd geboren op 24 april negentien honderd zevenenzestig en is woonachtig

te Kapellestraat 43, 1760 Roosdaal,

Haar mandaat gaat in op één jull tweeduizend veertien. Het mandaat geldt voor onbepaalde duur en is ; onbezoldigd tenzij anders beslist door de jaarvergadering.

Voor éénsluidend verklaard uittreksel

zaakvoerder

Ronny Depoortere

.

Op de laatste blz. van 1..olk e vermelden : Recto, : Naam en noodanighcid van de instrumenterende notaris, hetzij vende perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veto.: Naam en handteklming.

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 14.08.2014 14429-0482-012
08/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301639*

Neergelegd

04-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Advise-IT

0834270076

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaal, Kapellestraat 43.

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van één maart tweeduizend elf, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS : De heer DEPOORTERE Ronny Rudy Marcel, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig augustus negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 680822 095-50, identiteitskaart nummer 5908992998-57, en zijn echtgenote mevrouw SENESAEL Micheline Christine Carine, geboren te Ukkel op vierentwintig april negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 670424 346-78, identiteitskaart nummer 591-1022280-02, wonende te 1760 Roosdaal, Kapellestraat 43.

Gehuwd te Elsene op 24 juli 1993 onder het stelsel van de wettelijke gemeenschap bij gebrek aan huwelijkscontract tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaren.

2. NAAM-VORM : Advise-IT, Bvba

3. ZETEL : 1760 Roosdaal, Kapellestraat 43.

4. DOEL : Consultancy aan bedrijven, managementadvies, managementbegeleiding, opleiding, bedrijfsbeheer en algemeen bedrijfsbeleid in de meest ruime zin. Interim-management, projectbegeleiding, het opnemen van bestuursmandaten, het nemen van participaties in andere ondernemingen, tussenpersoon in de handel.

Zij kan eveneens het mandaat uitoefenen van zaakvoerder of bestuurder in andere vennootschappen.

Zij mag deelnemen aan, belangen nemen in andere zaken, of vennootschappen dewelke een gelijkaardig doel hebben of er betrekking op hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap bestaat een onbeperkte duur, vanaf datum van oprichting.

5.KAPITAAL : 18.600 ¬ vert door 100 aandelen zavnw.Onderschreven en volstort ten bedrage van 6.200 ¬ in speciën als volgt: door de comparant sub 1) voor 99 aandelen en de comparant sub 2) op 1 aandeel.

6. BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten;De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

7. JAARVERGADERING : eerste woensdag van de maand juni om 14 uur - elk aandeel geeft recht op 1 stem. 8.BOEKJAAR : 01/01  eenendertig december

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de

afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Vereffening :

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Overgangsmaatregelen: het eerste boekjaar aanvangt op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering plaats zal hebben op de eerste woensdag van de maand juni om 14 uur, in het jaar 2013.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

V. BENOEMINGEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op één te bepalen en benoemt tot die functie:

De Heer DEPOORTERE Ronny, geboren op tweeëntwintig augustus duizend negenhonderdachtenzestig, te Kortrijk, nationaal nummer 680822-095-50, wonende te 1760 Roosdaal Kapellestraat 43, die aanvaardt.

De duur van zijn mandaat is onbeperkt, en zijn afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

De zaakvoerder, aldus benoemd, geeft hierbij volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Buyse, De Vlieger & C° , Accountants en Belastingconsulenten, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Brusselsesteenweg 341, voor het stellen van de formaliteiten met betrekking tot de Btw en de kruispuntbank.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

1 uittreksel

1 expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVISE-IT

Adresse
KAPELLESTRAAT 43 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande