ADVOCAAT ALEXIS HALLEMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT ALEXIS HALLEMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.496.002

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 14.02.2014 14034-0397-009
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 16.01.2015 15012-0524-009
23/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

21-09-2011



Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305582*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Advocaat Alexis Hallemans

0839496002

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3090 Overijse, Drogenberg 79 bus B

Onderwerp akte: Oprichting.

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde op 19 september 2011 dat de Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) Advocaat Alexis Hallemans met zetel te 3090 Overijse, Drogenberg 79 werd opgericht. Oprichter-vennoot:

De heer HALLEMANS Alexis Marc Jeanne, geboren te Herentals op twee april duizend negenhonderdzevenenzeventig, wonende te 3090 Overijse, Drogenberg 79B.

Maatschappelijk kapitaal: ¬ 18.600,00, volgestort in speciën ten belope van ¬ 13.750,00; te volstorten door de heer Hallemans, voornoemd, ten bedrage van ¬ 4.850,00.

Duur: onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, hetzij alleen hetzij samen met anderen, de uitoefening van het beroep van advocaat, de activiteit van arbitrage, van juridisch raadgever en van afgevaardigde van het gerecht, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere

handelsactiviteit.

De vennootschap mag alle verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar bedrijvigheid kunnen uitbreiden of bevorderen in zoverre deze verrichtingen geen handelsdoel voor ogen hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap wetende dat deze verwervingen geen handelsactiviteit mogen vormen noch een handelsdoel voor ogen mogen hebben.

Zij kan zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven, dat geen

handelsdoel mag zijn, of die haar onderneming kunnen bevorderen en ze kan ermee samenwerken en fusioneren.

Zij mag een vermogen samenstellen en, ten deze titel, de volle eigendom of zakelijke rechten over roerende of onroerende goederen bezitten, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap kan slechts waargenomen worden door een advocaat ingeschreven op het tableau van de Nederlandse of Franse Orde van Advocaten van een Belgische Balie. Meester Alexis Hallemans, voornoemde oprichter, wordt aangeduid als statutaire zaakvoerder. Zijn mandaat is van onbepaalde duur.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en om de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder te vertegenwoordigen. In zijn relaties met derden mag de zaakvoerder, onder zijn verantwoordelijkheid, bijzondere lasthebbers aanstellen die alleen bevoegd zijn voor welbepaalde handelingen.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

Jaarvergadering: ieder jaar op de derde dinsdag van december om zestien uur ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen op hetzelfde uur. De algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

vergadering wordt opgeroepen op de wijze bepaald in de wet. De algemene vergadering heeft de bevoegdheden bepaald door het Wetboek van Vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend dertien.

Bestemming van de winst: Van het resultaat zoals bepaald in de jaarrekening die door de zaakvoerder vastgesteld wordt, worden jaarlijks tenminste vijf procent (5 %) voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bedraagt, maar zal terug verplicht worden indien, om welke reden ook, de wettelijke reserve zou aangetast zijn. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die over de bestemming ervan beslist.

Verdeling van het vereffeningsaldo: Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief of consignatie met het oog erop, zal het saldo aan de enige vennoot overgedragen worden.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Alain Zwaenepoel, Accountant Belastingconsulent IAB, Kenislei 21, 2930 Brasschaat, aan mevrouw Kathleen Trompet, medewerkster van bovenvermelde Accountant, Nobelstraat 4, 3128 Baal, en aan mevrouw Caroline Gruselle, Drogenberg 79b, 3090 Overijse, met vermogen om afzonderlijk op te treden, voor inschrijving in de KBO en formaliteiten bij het ondernemingsloket, en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Notaris Jacques Istas te Schilde.

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 31.01.2016 16033-0180-009

Coordonnées
ADVOCAAT ALEXIS HALLEMANS

Adresse
DROGENBERG 79, BUS B 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande