ADVOCATEN VERSLUYS EN MELOTTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATEN VERSLUYS EN MELOTTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.920.371

Publication

24/02/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I II

tl

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NbtRi'ELEGIJ

2115

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

` Grïftie

e

Ondernemingsnr : co>" q , , 59i

Benaming

(voluit) : ADVOCATEN VERSLUYS EN MELOTTE

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vismarkt 8.3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwer" akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Hugo Kuijpers te Leuven-Heverlee op 9 februari 2015, dat een burgerlijke professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met ais naam "ADVOCATEN VERSLUYS EN MELOTTE", met zetel te Leuven, Vismarkt 8, voor onbepaalde duur, mits overname van alle verbintenissen, aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2015, door 1) mevrouw Liliane Versluys-Dunesme, gehuisvest te Leuven, Vismarkt 8/0101, en 2) mevrouw Hilde Melotte, gehuisvest te Leuven, Penitentienenstraat 56.

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde, volstart in speciën ten belope van 12.400,00 euro, door : 1) mevrouw Liliane Versluys-Dunesme : drieënnegentig (93) aandelen of negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00); 2) mevrouw Hilde melotte : drieënnegentig (93) aandelen of negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van het beroep van advocaat, scheidsrechter, jurisconsuit, gerechtelijk mandataris alsmede van alle activiteiten die niet deontologisch onverenigbaar zijn met het beroep van advocaat.

De vennootschap mag alleen of met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering onder de vennoten. Tot zaakvoerder van de vennootschap kunnen alleen advocaten aangesteld worden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is; iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen, De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd haar aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dien-tengevolge geleden heeft.,

De jaarvergadering zal gehouden worden op op een mei van ieder jaar om veertien uur.

Het boekjaar van de vennootschap gaat ieder jaar in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar, en voor de eerste maal per eenendertig december tweeduizend veertien, worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder (of zaak-voerders) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Als overgangsmaatregel begint het eerste boekjaar op heden, mits overname van alle verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sinds een januari tweeduizend vijftien, en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in tweeduizend vijftien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Geen uitkering mag

geschieden indien op datum van de uitsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte,

kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Van, de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zaf, na betaling van aile schulden en lasten van de ' vennootschap het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap en de vaststelling van haar statuten werden benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur r mevrouw Liliane Versluys-Dunesme voornoemd en mevrouw Hilde Melotte voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd : uitgifte vôôr registratie van de oprichtingsakte. NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATEN VERSLUYS EN MELOTTE

Adresse
VISMARKT 8 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande