ADVOCATENKANTOOR AN HUYSMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR AN HUYSMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.608.586

Publication

07/01/2014
ÿþ-e"

mal Word 11.1

-1,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fil.11,1,111,111111 I 1111

rfw

tt: r ~ilj kle der

l':sn

1i Lej,;c,;,, c:9 2 2013

DE .3rRir-FJt.Ri

Griffie

III i

Voor-behoude aan het Betgisci staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Qndememingsnr : bSte. ~~~ s26

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor An Huysmans

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3294 Diest (Molenstede), Eikelenberg 55

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor Jan Van Gorp, geassocieerd notaris te Diest op negentien december tweeduizend dertien, nog te registreren;

BLIJKT dat:

Meester HUYSMANS An, advocaat, geboren te Leuven op 10 juli 1978, wonende te 3294 Molenstede, fusiegemeente Diest, Eikelenberg 55.

Een burgerlijke vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

BENAMING

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Advocatenkantoor An Huysmans". ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3294 Molenstede, fusiegemeente Diest, Eikelenberg 55.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het verwerven van onroerend goed voor professionele doeleinden, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van welke aard ook die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op aile wijzen en modaliteiten die haar passen.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of door elke andere wijze, aan alle andere Belgische of buitenlandse ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven en die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke; verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die aldus zouden bijdragen tot haar ontwikkeling of tot: de verbetering van haar verrichtingen. Aldus kan de vennootschap deelnemen in middelenvennootschappen: voor het leveren van benodigde infrastructuur.

Bij de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap steeds handelen met respect, voor:

- de vigerende deontologische regels voor de uitoefening van het beroep van advocaat;

- de reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies;

- de gedragscode voor advocaten van de Europese Unie;

ook die betreffende associaties en/of van vennootschappen van advocaten.

Aan de binnen de vennootschap gegenereerde overschotten kan tevens te allen tijde door het: bestuursorgaan een bestemming als goede huisvader gegeven worden; aldus kan de vennootschap haar geldmiddelen beleggen in onroerende en/of roerende goederen teneinde deze te beheren en te valoriseren zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit kan uitmaken.

KAPITAAL

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 a r). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

DUUR

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot met dien verstande dat de algemene en dagelijkse leiding van de vennootschap enkel in handen mag zijn van personen die het beroep van advocaat uitoefenen en voldoen aan alle voorwaarden voorgeschreven door de Orde der Advocaten bij de Balie van de zetel van de burgerlijke vennootschap om lid te worden van een vereniging van advocaten.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de enige vennoot noodzakelijkerwijze ook zaakvoerder te zijn.

De zaakvoerders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering die tevens de duur van hun opdracht bepaalt.

Er kunnen tevens statutaire zaakvoerders worden benoemd. De opdracht van de statutaire zaakvoerder is van onbeperkte duur.

De zaakvoerder, indien er slechts één is, maakt notulen op waarin zijn beslissingen worden aangetekend in de gevallen waarbij dit door de Wet vereist is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn besturen zij in college. Dit college vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien (14) dagen na een daartoe strekkend verzoek van elke zaakvoerder.

Het college wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief. Deze bevat de agenda. Over punten die daarin niet zijn vermeld kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen.

De instemming wordt geacht gegeven te zijn wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Ziin besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de zaakvoerder die de vergadering voorzit, beslissende stem tenzij het college van zaakvoerders uit slechts twee (2) leden zou bestaan. De zaakvoerder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram of telex volmacht geven aan een van zijn collega's van het college, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen.

Met een besluit van het college staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders ondertekend is en waarvan in het notulenregister aantekening is gedaan.

Van de besluiten van het college worden notulen gehouden die worden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van het college.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

Het bestuursorgaan is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het bestuursorgaan is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor, volgens de Wet, alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is. De onbevoegdheid van het bestuursorgaan die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van het bestuursorgaan die buiten haar doel liggen onverminderd haar aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt en eindigt op 31 december 2014.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op 29 juni van ieder jaar om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen. Indien deze dag evenwel een zondag of een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering gehouden op 30 juni, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

AANSTELLING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, wordt benoemd; Meester An Huysmans, voornoemd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Jan Van Gorp

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR AN HUYSMANS

Adresse
EIKENLENBERG 55 3294 MOLENSTEDE

Code postal : 3294
Localité : Molenstede
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande