ADVOCATENKANTOOR AUBE WIRTGEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR AUBE WIRTGEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.838.994

Publication

11/06/2013
ÿþ klad Word 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Ondernemingsnr : © s3y `O % g i

Benaming '

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR AUBE WIRTGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plankenstraat 101 te 1701 Dilbeek Itterbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carine Wafravens, te Dilbeek. Schepdaal op 17 mei 2013, geregistreerd vijf bladen, drie verzendingen te Dilbeek I1 de 22 MEI 2013, boek 606, blad 48, vak 02. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) M. WAUTERS, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming ADVOCATENKANTOOR AUBE WIRTGEN, met maatschappelijke zetel te 1701 Dilbeek Itterbeek, Plankenstraat 101, door Mevrouw WIRTGEN Aube Caroline Charlotte, ongehuwd, te Dilbeek Itterbeek, Plankenstraat 101,

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD.

Op de 186 aandelen werd in geld Ingeschreven aan de prijs van honderd euro (100,00 euro) per aandeel als volgt:

Mevrouw Aube WIRTGEN, voornoemd, op de totaliteit zij op honderd zesentachtig aandelen (186) en verricht hiertoe een

storting van twaalfduizend vierhonderd euro(12.400,00 euro)

TOTAAL:186 aandelen vormen het kapitaal van 18.600,00 euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro). Op elk aandeel werd minstens voor één/vijfde volstort zodat aan de wettelijke vereisten inzake volstorting werd voldaan.

De som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro) staat ter beschikking van de vennootschap door storting van voornoemd bedrag op een bijzondere rekening nummer BE59 0016 9777 4226 bij de bank BNP PARIBAS FORTIS, volgens hier aangehecht attest van 16 mei 2013.

Artikel 1. NAAM - RECHTSVORM

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Be-Iperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "ADVOCATENKANTOOR AUBE W1RTGEN". Deze naam moet steeds voorafgaan of gevolgd worden door de woorden 'Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of de afkorting hiervan: "Burg. Venn. Onder de vorm van een BVBA",

Artikel 2. ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1701 Dilbeek Itterbeek, Plankenstraat 101.

De zètel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslis-sing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3, DOEL.

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat al dan niet met vennoten en van alle aanverwante activiteiten, die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, het geven van adviezen en bijstand verlenen aan de overheden, vennootschappen en ondernemingen en particulieren, het verstrekken van opleidingen en het geven van lezingen over juridische en/of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikels en boeken, het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen en uitvoeren van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking en het bevorderen ervan met andere binnen  en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen. Dit alles in de meest mime zin van

herwoord ehyszorz9tier deontologisch zerenigbaarmethelbetoep _van _adm e.aat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

3 MAI 2O13

USSEL

Griffie

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag ofwel alleen ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks alle handelingen stellen van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnen  en buitenland en van de werkzaamheden die ermee verband houden, kunnen bevorderen of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenleer eigen aan het beroep van advocaat, samenwerken met of deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met hetzelfde of met een aanvullend karakter aan haar doel, alsook deelnemen in of samenwerken met deze in het kader van (inter)professionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van advocaten.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds dienen gehandeld te worden met in achtneming van regels van behoorlijke beroepsuitoefening van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van de Balie waar de vennootschap haar zetel heeft, en van de Orde van de Vlaamse Balies van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

Zij mag financiële activiteiten en alle onroerende  en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, alle onroerende rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen, dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

Artikel 4, DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbe-+kwaam verklaring, het faillissement of het onvermogen van de vennoot

Artikel 5. KAPITAAL

Het gehele maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een fractiewaarde vertegenwoordigend van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 186.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal volstort door inbreng in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro).

Artikel 12 ; Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerder kan enkel advocaat zijn, ingeschreven aan de Balie.

De zaakvoerders worden benoemd voor een door de algemene vergadering te bepalen periode. De zaakvoerders kunnen enkel door de algemene vergadering worden afgezet. De vergoeding van de zaakvoerders wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 13 ; Bestuur Vertegenwoordiging

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap behoudens deze waarvoor krachtens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte, zowel als eiser als verweerder.

Artikel 16 ; Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op de derde maandag van de maand april om vijftien uur op de zetel van de vennootschap. Valt deze datum op een wettelijke feestdag, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op dezelfde plaats en uur. De wijze van samenroeping geschiedt volgens het wetboek van vennootschappen. De wijze van samenroeping moet niet worden verantwoord als alle leden aanwezig zijn.

De jaarvergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder. De voorzitter van de vergadering kan een secretaris of desgevallend een stemopnemer aanduiden.

Artikel 20 ; Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 21 ; Winst.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst zoals die blijkt uit de jaarrekening tenminste vijf ten honderd vooraf genomen tot vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

Artikel 22. ONTBINDING.

De vennootschap blijft na de ontbinding, om welke reden en op welk tijdstip dan ook, voortbestaan als rechtspersoon voor haar ontbinding tot de sluiting ervan,

Bij ontbinding worden er één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder dat een bijzondere machtiging van de algemene vergadering is vereist. Na betaling van de schulden zal het saldo in gelijke mate onder de vennoten worden verdeeld in evenredigheid van hun aandelen.

e" Voor-

º% beJrouen aan het Belgisch

Staatsblad



OVERGANGSBEPALINGEN.

1, BOEKJAAR,

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2014.

2. EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de derde maandag van de maand april 2015.

3. OVERNAME VERBINTENISSEN.

Alle verbintenissen, die door de oprichter werden aangegaan in de twee maanden voor 17 mei 2013, in naam en voor . rekening van de huidige vennootschap, werden overgenomen. Deze overname van verbintenissen zal maar gevolg hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan In de tussenperiode dienen eveneens te worden bekrachtigd van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

4. BENOEMINGEN.

Werden benoemd tot niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur

mevrouw Aube WIRTGEN, voornoemde oprichter. Het mandaat is onbezoldigd.

5. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatstelling werd verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (CVBA) Fiduciaire Dieber & partners, met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Staatsbaan 107, ondernemingsnummer 0809.489.546, vertegenwoordigd door de heren Verhalle Bert/Dieterlof aangestelden, om met recht van indeplaatsstelling alle mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen bij het Ondememingsloket, de diensten van het register van rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, de Belasting op de Toegevoegde Waarde Administratie en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Getekend ; notaris Carine Walravens

Tegelijk hiermee neergelegd ter Griffie de volledige uitgifte a- bankattest



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.04.2015, NGL 24.07.2015 15335-0583-010
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.04.2016, NGL 25.07.2016 16343-0238-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR AUBE WIRTGEN

Adresse
PLANKENSTRAAT 101 1701 ITTERBEEK

Code postal : 1701
Localité : Itterbeek
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande