ADVOCATENKANTOOR BOLLEN & VANDENDRIES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR BOLLEN & VANDENDRIES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.736.018

Publication

13/08/2014
ÿþMod Word 11.1

fLut B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111,I111111

' Ondememingsnr : 0840.736.018

Benaming

(voluit) ADVOCATENKANTOOR BOLLEN 8g VANDENDRIES BV

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Schaluinevest 6A/0 te 3200 Aarschort

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge de beslissing van de Algemene Vergadering d.d. 30.06.2014 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van Schaluinevest 6A10 te 3200 Aarschot naar Steenweg op Sint-Joris-Winge 21 te 3200 Aarschot.

Aarschot, 22/07/2014 De zaakvoerder, Wim BOLLEN

Op de laatste Ni. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

NEERGELEGD

04 AUG. 2014

--

Griffie Rechtbank van Koophandel

tlize_gaie

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.01.2014, NGL 20.01.2014 14011-0092-014
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.01.2013, NGL 13.02.2013 13036-0191-014
14/11/2011
ÿþ Mod 2.1

C~isS.Û om In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie -_ na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koopha f

te Leuven, de 3 1 U . 2aiq

DEn teI FFIER

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iiinass*

1111

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR BOLLEN & VANDENDRIES

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Schaluinevest 6A

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een oprichtingsakte verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 28 oktober 2011, dat zijn verschenen:

1. De gewone commanditaire vennootschap `BOLLEN WIM", met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Gijmelsesteenweg 16 bus 1, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen met het nummer 0839.396.725;

Opgericht bij onderhandse akte op 30 juni 2011, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 29 september daarna onder het nummer 0147047;

Alhier vertegenwoordigd conform artikel 11 van de statuten door haar zaakvoerder en beherend vennoot, de heer BOLLEN Wim, advocaat, geboren te Herk-de-Stad op 22 oktober 1981, rijksregister nummer 81.10.22181.57, wonende te 3200 Aarschot, Gijmelsesteenweg 16 bus 1.

2. De gewone commanditaire vennootschap "HTV", met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Ter Elstlaan 27, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen met het nummer 0839.409.888;

Opgericht bij onderhandse akte op 30 juni 2011, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 29 september daarna onder het nummer 0147057;

Alhier vertegenwoordigd conform artikel 11 van de statuten door haar zaakvoerder en beherend vennoot, de heer VANDENDRIES Thomas Mark Korneel, advocaat, ongehuwd, geboren te Leuven op 27 maart 1980, rijksregister nummer 80.03.27-469.34, wonend te 3001 Leuven (Heverlee), Ter Elstlaan 27.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze honderdzesentachtig (186) aandelen wordt a pari, ingeschreven als volgt :

1. De gewone commanditaire vennootschap'BOLLEN WIM", verschijner voormeld sub 1., voor drieënnegentig aandelen : 93

2. De gewone commanditaire vennootschap "HTV", verschijner voormeld sub 2., voor drieënnegentig aandelen : 93

Totaal : honderdzesentachtig aandelen, hetzij de geheelheid van het kapitaal : 186

De verschijners verklaren en erkennen dat de geplaatste aandelen volstort zijn ten belope van twee/derde, zodat de vennootschap vanaf heden vrij beschikt over een kapitaal van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer be 7340 3225 4024 geopend bij de kbc Bank op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest, afgegeven door voornoemde instelling op 26 oktober jongstleden en dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "ADVOCATENKANTOOR BOLLEN & VANDENDRIES".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Schaluinevest 6A.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging.

01)9%3,~~, epió.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijkagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie hij zich mag associëren, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals : het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, consultant, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten en het stellen van didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht zoals het houden van lessen en conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden alle roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat het evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals bepaald door de Orde der Advocaten bij de bevoegde balie en de Orde van Vlaamse Balies, eerbiedigen.

Het optreden als schuldbemiddelaar, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren, optreden als syndicus, optreden als rentmeester van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen , voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies die als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Dit alles in de meest ruime zin. Huidige opsomming is louter exemplatief.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Zolang het doel van de vennootschap het uitoefenen van het beroep van advocaat is, kunnen slechts advocaten, die hun beroep uitsluitend in deze vennootschap uitoefenen vennoot zijn.

Het verlies van hoedanigheid van advocaat brengt van rechtswege de verplichting mee om zijn aandelen of rechten over te dragen, hetzij aan de andere vennoten, hetzij aan de vennootschap, hetzij aan een ander advocaat, binnen de voorwaarden door de statuten bepaald.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : 1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toehorende aandelen.

2/ de gedane stortingen.

3/ de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, aan de hand van hetwelk de eigendom van de effecten wordt bewezen. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die advocaat en vennoot moeten zijn, en worden aangesteld door de algemene vergadering.

Het verlies van hoedanigheid van advocaat brengt van rechtswege de verplichting met zich mee om als zaakvoerder terug te treden.

4. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder(s) is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, is elke zaakvoerder bevoegd afzonderlijk te beslissen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot veeroe-izenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december om 20 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is dan het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-BijtageII bit but Bctgiscti Staatstrtad _ Ufltf201t Annezes du -Moniteur bulge

De vereniging van aile aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben, behoudens wanneer de wet dit zou voorschrijven, niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hiema gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Deze statuten zijn ondergeschikt aan het Reglement van de Orde van Vlaamse Balies betreffende samenwerkingsverbanden tussen advocaten en betreffende eenpersoonsvennootschappen van advocaten en aan de deontologische regels van het beroep van advocaat, daarin begrepen de beroepsregels en plichtenleer opgelegd door de Europese Gedragscode, en moeten daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels toepasselijk zijn.

De vennootschap kan een intern reglement uitvaardigen dat de verhoudingen tussen de vennoten vastlegt. In uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap zijn de verschijners bijeengekomen in een eerste ; algemene vergadering en hebben de volgende beslissingen genomen onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte zoals voormeld, waarvan zij mij, notaris, verzoeken akte te verlenen.

Worden tot eerste zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur

- De gewone commanditaire vennootschap"BOLLEN WIM", met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Gijmelsesteenweg 16 bus 1, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen met het nummer 0839.396.725; alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BOLLEN Wim, voormeld, hiertoe benoemd door de bijzondere algemene vergadering van 28 oktober 2011, nog bekend te maken in het Belgisch Staatsblad;

- De gewone commanditaire vennootschap "HTV", met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Ter Elstlaan 27, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen met het nummer 0839.409.888; alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANDENDRIES Thomas, voormeld, hiertoe benoemd door de bijzondere algemene vergadering van 28 oktober 2011, nog bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december tweeduizend en twaalf.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fidulex" te 3200 Aarschot, Herseltsesteenweg 95, haar zaakvoerders en aangestelden, elk met macht om afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap "ADVOCATENKANTOOR BOLLEN & VANDENDRIES", onder meer bij de kruispuntbank voor ondernemingen, bij de diensten van de BTW en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest en distributieattest, indien nodig.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte; benoeming vaste vertegenwoordiger van de commanditaire vennootschappen BOLLEN Wim en HTV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 05.01.2016 16004-0172-016

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR BOLLEN & VANDENDRIES

Adresse
STEENWEG OP SINT-JORIS-WINGE 21 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande