ADVOCATENKANTOOR DEPRE, VANDEN BOER & MATTHIJS

BV CVBA


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DEPRE, VANDEN BOER & MATTHIJS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 535.908.568

Publication

03/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 06 .35. eoe D 6e

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Depré, Vanden Boer & Matthijs

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coijperatieve vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Grote Bergstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - benoeming van bestuurders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven, op vijf juni tweeduizend dertien dat de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Depré, Vanden Boer & Matthijs", met zetel te 3300 Tienen, Grote Bergstraat 10, werd opgericht. Geregistreerd te Leuven 2de kantoor der registratie op 13 juni 2013, boek 1377, blad 68, vak 4. Ontvangen 25 euro. De ontvanger De Clercq. G,

De vennootschap heeft tot doel:

Het doel van de vennootschap is de gemeenschappelijke uitoefening van het beroep van advocaat door advocaten en/of door burgerlijke vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat door hun zaakvoerder tot doel hebben.

Mits naleving van de deontologische regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat kan de vennootschap, mits in België en in het buitenland, alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met de uitoefening van het beroep verbonden zijn en tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR) elk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Op deze aandelen is ingeschreven als volgt: - door de heer DEPRE Ludovicus Maria, wonende te 3300 Tienen, Broekstraat 74, op 62 aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR); - door de mevrouw VANDEN BOER Eliane Maria, wonende te 3010 Leuven, Gemeentestraat 138)0301, op 62 aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd (6.200 EUR) aandelen; door de heer MATfHIJS Nico Jozef, wonende te, Holsbeek, Gravenstraat 68, op 62 aandelen, hetzij voorzesduizend tweehonderd euro (6,200,00 EUR);

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die uit minstens drie leden bestaat.

De Raad van Bestuur is bevoegd tot alle handelingen van bestuur en beschikking te besluiten die nodig of: dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zonder afbreuk te doen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur of van het Bestuurscomité handelend als college en aan de toepassing van enige andere bepaling van huidige statuten, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn ten aanzien van derden, in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, door de Voorzitter of door twee bestuurders die lid zijn van het Bestuurscomité en die gezamenlijk handelen en die tegenover derden geen bewijs van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur moeten leveren.

De vennootschap zal geldig vertegenwoordigd worden in al haar daden van dagelijks bestuur, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, door de gedelegeerde bestuurder of, indien de vennootschap er meer dan één telt, door één van hen, die tegenover derde geen bewijs van een voorafgaande beslissing moet leveren.

De gedelegeerde bestuurder kan zelf, voor bijzondere en welbepaalde doeleinden, een deel van zijn machten overdragen aan een lasthebber, die geen vennoot of bestuurder moet zijn.

Het Bestuurscomité of, wanneer geen Bestuurscomité is opgericht, de Raad van Bestuur, kan eveneens bijzondere mandatarissen aanduiden waarvan hij de bevoegdheden preciseert.

De Gewone Algemene Vergadering wordt op de derde woensdag van de maand mei om 22u00 gehouden, teneinde de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar goed te keuren en de leden van het Bestuurscomité, wanneer een Bestuurscomité is opgericht, de bestuurders en de Commissarissen, kwijting te geven. Indien

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pel' aa Be $ta,

i

r

IHhlU 1 III I III 01 IH

" 13101596*

IY

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 J,, ,`°,1 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

deze dag een feestdag is, komt de Algemene Vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde ' uur,

liet boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar.

Op de in de jaarrekening vermelde nettowinst wordt er vijf per cent (5%) afgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserve; deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve tien per cent (10%) van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het Bestuurscomité en na goedkeuring door de Raad van Bestuur, of, wanneer geen Bestuurscomité is Opgericht, op voorstel van de Raad van Bestuur asleen, wordt het saldo jaarlijks ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die autonoom de aanwending ervan bepaalt bij gewone , meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Oe vennootschap kan ontbonden worden bij een beslissing van de Algemene Vergadering, volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging,

Na alle schulden van de vennootschap te hebben betaald en aan al haar verplichtingen te hebben voldaan, zullen de vereffenaars de overblijvende gelden verdelen volgens de schriftelijke instructies van de Algemene Vergadering van de vennoten, overeenkomstig de wet, en in voorkomend geval, het Reglement van Inwendige Orde.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

Met eenparigheid van stemmen worden als eerste bestuurders benoemd voor de tijd van zes jaar:

ª% De heer Depré Ludo,

ª% Mevrouw Vanden Boer Eliane,

ª% De heer Matthijs Nico, allen voormeld,

Hier aanwezig, die bevestigen de uitoefening van hun functie niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden, ' Deze zijn gezamenlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen

Tot gedelegeerd bestuurder belast met het dagelijks bestuur worden benoemd elk der bestuurders, die voor ' wat dit bestuur aangaat, de vennootschap alleen kan verbinden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CBB Leuven, met zetel te 3000 Leuven, Dieetsevest 89, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de ' vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en de Sociale Kas, Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom Wilsens,

tevens mee neergelegd: een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

lehoüdn

aan het

Belgisch

Staatsblad

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.12.2015, NGL 15.12.2015 15690-0098-014

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DEPRE, VANDEN BOER & MAT…

Adresse
GROTE BERGSTRAAT 10 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande