ADVOCATENKANTOOR DRIES COOLS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DRIES COOLS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.490.561

Publication

20/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1\xeeírgalegd ter grlff{e der

Reohlank van Koaphartdaf

Leuven, de 1 1 _MU 2011

D WFIER,

1

1111111.1n111111! 111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0817.490.561

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Dries Cools

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jachtlaan nummer 28 te Tervuren (3080 Tervuren)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR DRIES COOLS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3080 Tervuren, Jachtlaan 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0817.490.561, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op dertien december tweeduizend en tien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op vierentwintig december nadien, boek 21 blad 87 vak 16, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis :

a) van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; bij dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op zeventwintig november tweeduizend en tien.

b) van het verslag van de bedrijfsrevisor "Ernst & Young & Partners" , met maatschappelijke zetel te 1831 Machelen, De Kleetlaan 2, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0438.703.284, vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Hoste, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van dit verslag van een december tweeduizend en tien zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

"In het kader van de procedure van het voorstel tot de voorgenomen ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Advocatenkantoor Dries Cools, een tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva op 27 november 2010 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 76.018,68, een boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 51.385,35 en een aangepast boekhoudkundig eigen vermogen van ¬

51.385,35 +1- P.M. "

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde verificatieopdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva de enige vennoot een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-vermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Op basis van de verificatiewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, heeft ondergetekende de saldi opgenomen in de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 27 november 2010 gecontroleerd. Voor wat de volledigheid van de betreffende tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 27 november 2010 betreft, maakt ondergetekende een voorbehoud voor een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd, enerzijds, en voor het impact van de realisatiewaarde van de aangehouden portefeuille, anderzijds.

Behoudens de hiervoor weergegeven voorbehouden kan door ondergetekende gesteld worden dat de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 27 november 2010, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

behouden en het Belgisch Staatsblad



Het huidig verificatieverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het

Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA Advocatenkantoor

Dries Cools en het huidig verificatieverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het huidig verificatieverslag werd opgesteld te Sint-Niklaas, op 1 december 2010 door de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm - Ernst & Young &

Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager

[HANDTEKENING]

Marleen Hoste

Bedrijfsrevisor"







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge Met eenparigheid van stemmen ontheft de Vergadering de Voorzitter voorlezing te geven van deze verslagen. De aanwezige vennoot erkent dat hij een exemplaar heeft ontvangen en dat hij er kennis van heeft genomen.

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De Vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden.

De voornoemde vennoot verklaart dat de activa van de vennootschap voldoende zijn om het bestaande en voorziene passief van de vennootschap te dekken en dat dientengevolge het netto-actief van de ontbinding positief is, hetgeen ook blijkt uit het verslag van de voomoemde bedrijfsrevisor en uit het verslag van de zaakvoerder.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerder en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van cie heer COOLS Dries Peter Marc Lodewijk, wonende te Tervuren (3080 Tervuren), Jachtlaan nummer 28, om bewaard te worden te Tervuren, Jachtlaan 28, gedurende minimum zeven jaren.

Alle gekende en eventuele ongekende activa, die na de ontbinding zouden opduiken, worden toebedeeld aan de enige vennoot, onder de verplichting voor deze laatste om ook alle gekende en ongekende passiva, die na de ontbinding zouden opduiken, te voldoen. De enige vennoot, de heer COOLS Dries Peter Marc Lodewijk, voornoemd, verklaart al deze gekende en ongekende activa en passiva over te nemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU

Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.07.2010, NGL 22.07.2010 10349-0153-009

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DRIES COOLS

Adresse
JACHTLAAN 28 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande