ADVOCATENKANTOOR HANS DENEYER, AFGEKORT : H.D.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR HANS DENEYER, AFGEKORT : H.D.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.233.642

Publication

30/04/2014
ÿþ~.~ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 19N

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111

*140 0979





MF N

eRLISSEF

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0889.233.642 ------------

(verkort) . BVBA Advocatenkantoor Hans Deneyer

BVBA H.D.

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zwaanstraat 13 -1570 Tollembeek (Galmaarden) Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal, ontvangen door meester Paul Van Holen, notaris met standplaats te Galmaarden, op 28 maart 2014, geregistreerd te Dilbeek op 31 maart 2014, 4 bladen, geen verzendingen, boek 610, blad 58, vak 07, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVBA ADOVACATENKANTOOR HANS DENEYER, met maatschappelijke zetel te Zwaanstraat 13 - 1570 Tollembeek (Galmaarden) en met ondernemingsnummer 0889.233.642, en dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing:

a) De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 27 december 2013, waaruit blijkt dat de vennootschap is overgegaan tot het toekennen van een; dividend aan de vennoten voor een bruto-bedrag van vierenzeventig duizend euro en (¬ 74.000,00), in verhouding met het respectievelijke aandelenbezit van de vennoten en in toepassing van het artikel 537 WIB-te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent.

Dit bruto dividend werd uitgekeerd aan de enige vennoot.

Na afhouding van de roerende voorheffing, in toepassing van artikel 537 WIB, ten belope van tien procent (10%), bekwam de vennoot dus een netto dividend van zesenzestig duizend zeshonderd euro (E 66.600,00).

b) Dit netto-dividenden werd geboekt op de rekening-courant van de vennoot. Tweede beslissing:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de wens van de vennoot om de schuldvordering op zijn rekening courant, die hij ten gevolge 'van deze uitkering van dividend bezit, in natura in de vennootschap in te brengen. Derhalve zal de inbreng volgend goed betreffen:

- Een schuldvordering, geboekt op rekening-courant van de heer Hans Deneyer, ten belope van zesenzestig duizend zeshonderd euro (¬ 66.600,00); ofwel het geheel hem uitgekeerde netto-dividend.

Derde beslissing:

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 11 maart 2014, en door de CVBA GRANT THORNTON BEDRIJFSREVISOREN, te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, vericht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, zijn wij, Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, Potvlietlaan 6 te 2600 Berchem, vertegenwoordigd door haar vennoot de heer Bart Meynendonckx van oordeel dat:

1. het de intentie is om een kpaitaalverhoging door te voeren bij de BVBA Advocatenkantoor Hans Deneyer (O.N. 889.233.642) met maatschappelijke zetel te 1570 Galmaarden, Zwaanstraat 13, middels een inbreng in natura van een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) :

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge ~. vordering van de enige vennoot uit de tussentijdse dividendenuitkering ten bedrage van EUR 74.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag bedraagt EUR 66.600,00;

2. het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beatnwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in natura door he bestuurdsorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomst met de vergoeding voor een bedrag van EUR 66.600,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5. voorgaande paragraaf rekening houdt met het feit dat de enige vennoot deelneemt aan de kapitaalverhoging. Bij de bepaling van de ruilverhouding werd geen rekening gehouden met latente meer- of minderwaarden; aangezien er slechts 1 venoot is, is er geen sprake van bevoor- of benadeling;

6. indien de enige vennoot besluit om de netto-dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng 651 nieuwe aandelen van de BVBA Advocatenkantoor Hans Deneyer, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 66.600,00 worden uitgegeven;

7. door de inbreng zal het kapitaal verhoogd worden met EUR. 66.600, 00 teneinde het te brengen van EUR 70.000 tot EUR 136,600;

6. wij melden dat wij een limited review hebben uitgevoerd op de cijfers van de vennootschap per 31/12/2012.

Het onderhavig verslag beoogt niet het verstrekken van enige vorm van zekerheid op fiscaal vlak. Het bestuursorgaan blijft verantwoordelijk voor de naleving van de fiscale regels.

Tot slot wensen wij te verduidelijken en te onderstepen dat ons oordeel over de waarderingsmethode en het aantal uit te geven aandelen strikt afhankelijk is van de intekening op de kapitaalverhoging door de enige.vennoot conform omschreven in punt 4 en 5. Indien aan deze voorwaarde niet is voldaan, dient ons verslag als ongeschreven en niet-afgeleverd te worden beschouwd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrivhting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Antwerpen, 25 maart 2014

Grant Thornton bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door Bart Meynendonckx, Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 637 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zoals hoger aangehaald, zijnde zesenzestig duizend zeshonderd euro (¬ 66.600,00) om het van zeventig duizend euro (¬ 70.000,00) te brengen op honderd zesendertig duizend zeshonderd euro en (¬ 136.600,00) te brengen door de uitgifte van zeshonderd eenenvilfito (651) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata vanaf heden, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen priotair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die hij (op rekening courant geboekt) heeft jegens de vennootschap, zoals hoger aangehaald en welke beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing:



K r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de vennoot, deze schuldvordering, ten bedrage van zesenzestig duizend zeshonderd euro (¬ 66.600,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) van zijn bruto-dividend overeenkomstig artikel 537 WIB als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort, zoals hierboven aangehaald.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de vennoot, die aanvaardt de zeshonderd eenenvijftig (651) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend aan de enige vennoot, inbrenger.

Zesde beslissing:

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zesenzestig duizend zeshonderd euro (¬ 66.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zesendertig duizend zeshonderd euro (¬ 136.600,00), vertegenwoordigd door duizend driehonderd eenenvijftig (1.351) aandelen zonder vermelding van waarde.

Zevende beslissing:

De vergadering besluit, gelet op de kapitaalverhoging, de statuten hieraan aan te passen. Zij beslist, met eenparigheid van stemmen, de tekst van artikel vijf van de statuten in zijn geheel te schrappen, en te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesendertig duizend zeshonderd euro (¬ 136.600,00) en is verdeeld in duizend driehonderd eenenvijftig (1.351) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

Achtste beslissing:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Robert Van Hoedenaghe, accounant te 9400 Denderwindeke, Krepestraat 93c, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Negende beslissing:

De vergadering verleent notaris Paul Van Holen, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen overeenkomstig de bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder aangaande de inbreng in natura en gecoördineerde tekst van de statuten.

Paul Van Holen, notaris met standplaats te Galmaarden

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14210-0532-010
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 28.06.2013 13253-0211-010
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 02.07.2012 12257-0446-010
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.06.2011 11244-0029-010
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 01.07.2010 10264-0489-010
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 19.06.2009 09272-0261-010
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.06.2008 08278-0165-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR HANS DENEYER, AFGEKORT : H.…

Adresse
ZWAANSTRAAT 13 1570 GALMAARDEN

Code postal : 1570
Localité : GALMAARDEN
Commune : GALMAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande