ADVOCATENKANTOOR JORIS DRAYE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR JORIS DRAYE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.615.325

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.10.2013, NGL 28.11.2013 13674-0126-011
23/09/2013
ÿþ Mod PDF 17.t

r_ffik_ Fa .. In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie def Aectaank van Koophendel

te Loewi, de

Gr~FI=r 2 SEP. 2013

De Griffie

IN

*13144593*

Ondernemingsnr : 0844.615.325

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Joris Draye

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met beperkte

Zetel : eiaebergstraat 310 - 3010 Leuven

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

In toepassing van artikel 2 van de statuten, beslist de zaakvoerder van de vennootschap om de zetel van de vennootschap te verplaatsen met ingang van 1 september 2013 naar Gobbelsrode 138, 3220 Kortrijk-Dutsel.

Joris Draye

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pèrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2012
ÿþ Mud word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.1111j,A11011

iu

bet

ai

Be Sta

Reeht»AtIr<< kt+7111 ~s~ MME 2~i2

$~ i~~l!ven9 (In

On' Mrr.urfip,

Griffie

Ondernemingsar : Out,sk ~S 3 S

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Joris Draye

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidebergstraat 310 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting  benoeming van zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens te Leuven op 15 maart 2012, dat de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Joris Draye", met maatschappelijke zetel te 3010 Kessel-Lo, Heidebergstraat 310, werd opgericht door de heer DRAYE Joris, geboren te Hamont op 3 maart 1974, ongehuwd, wonende te 3010 Kessel-Lo, Heidebergstraat 310.

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

Het in België en in het buitenland uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. Deze opsomming is louter exemplatief

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondememingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 1000 aandelen zonder nominale waarde die elk 111000ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal. Op alle 1000 aandelen is ingeschreven door voormelde heer DRAYE Joris, hetzij voor 18.600,00 EUR. Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van honderd procent, gedeponeerd bij BNP Panbas/Fortis.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 31 oktober van elk jaar om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

V ,

4behoe .en

aan het

,.Belgisch

Staatsblad

*bijeenroeping; indien diie dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag 'ehouden.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien. De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend en dertien. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle kosten, voorzieningen en noodzakelijk geachte afschrijvingen afgetrokken zijn, maakt de te bestemmen winst uit van de vennootschap. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 november 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerders) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Gewone zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur is voomoemde heer DRAYE Joris. Zijn mandaat fs bezoldigd.

Voor ontledend uittreksel, notaris Tom Wilsens.

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.10.2016, NGL 23.11.2016 16686-0349-009

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR JORIS DRAYE

Adresse
GOBBELSRODE 138 3220 KORTRIJK-DUTSEL

Code postal : 3220
Localité : Kortrijk-Dutsel
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande