ADVOCATENKANTOOR JULIE LAUWERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR JULIE LAUWERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.798.949

Publication

02/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300026*

Neergelegd

28-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508798949

Benaming (voluit): Advocatenkantoor Julie Lauwers

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 273

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Filip DIELS te Boutersem op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, uitgereikt vóór registratie met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, blijkt dat mevrouw LAUWERS Julie Karel Estelle, advocate, geboren te Dendermonde op negentien juni negentienhonderdzesentachtig, echtgenote van de heer STILLAERT Maarten Alouis Jozef, wonende te 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 273, een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam  Advocatenkantoor Julie Lauwers .

 % Maatschappelijke zetel:

te 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 273.

 % Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

 % Maatschappelijk kapitaal:

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van twee derde per aandeel, hetzij een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Derhalve dient nog te worden bijgestort door mevrouw Julie LAUWERS: een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij ING België, op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 december 2012.

 % Boekjaar:

begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op datum van van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig september tweeduizend veertien.

 % Jaarvergadering:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in tweeduizend vijftien.

 % Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die ingeschreven zijn als advocaat bij de Orde van Advocaten van de bevoegde balie. Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: mevrouw Julie LAUWERS, voornoemd.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerders oefenen hun functie uit in alle onafhankelijkheid en overeenkomstig de wettelijke en deontologische voorschriften.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd en dit enkel voor daden die geen betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van advocaat als dusdanig. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

 % Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

 % Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

 % Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan heeft de oprichter besloten geen commissaris te benoemen. Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling en met het recht ieder afzonderlijk te handelen werd gegeven aan:

- de heer Kurt Dresselaers, wonende te Kapelstraat 37, 3370 Boutersem;

- de BVBA Kadress, Kapelstraat 37, 3370 Boutersem;

1) teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en bij te staan bij alle diensten en bij het vervullen van alle formaliteiten, zowel deze voortvloeiende uit deze akte als uit alle andere authentieke en onderhandse akten, ondermeer, en dit zonder dat deze lijst beperkend is, bij het ondernemingsloket en bij de belastingdiensten;

2) voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad van akten en bekendmakingen van en vanwege de vennootschap;

3) voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten;

4) voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap in de Kruispuntenbank Ondernemingen via de diensten van het ondernemingsloket;

5) voor de aanvraag en schrapping van een BTW-nummer en een ondernemingsnummer;

6) op het gebied van vertegenwoordiging van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap ten aanzien van de administraties van de directe belastingen en van de BTW in het algemeen, en in het bijzonder voor het indienen van de aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting,

Luik B - Vervolg

het indienen van de BTW-aangiftes en de jaarlijkse BTW-listings, en het indienen van bezwaarschriften.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Filip Diels

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR JULIE LAUWERS

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 273 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande