ADVOCATENKANTOOR LUC DE WILDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR LUC DE WILDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.033.595

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 21.05.2014 14131-0052-011
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 24.05.2013 13132-0552-010
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 30.08.2012 12508-0499-010
17/05/2011
ÿþOndernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR LUC DE WILDER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1830 Machelen, C. Françoisstraat 9

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR LUC DE WILDER" met maatschappelijke zetel te 1830 Machelen, C. Françoisstraat 9, gehouden voor notaris Martine ROBBERECHTS te Zaventem op zestien maart tweeduizend en elf, "geregistreerd zes bladen één verzending te Zaventem op tweeëntwintig maart tweeduizend en elf, boek 5/107 blad 59 vak 19, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), (getekend) de ontvanger a.i. Anja LUCKX, wnd ea inspecteur" blijkt het volgende.

-1) ER DOOR : De heer DE WILDER Luc Jean Louis, geboren te Vilvoore op vierentwintig mei negentienhonderd vierenzestig, wonende te Machelen, Heirbaan 50, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

-2) NAAM : BVBA Advocatenkantoor Luc De Wilder

-3) ZETEL : 1830 Machelen, C. Françoisstraat 9

-4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De uitoefening van de activiteit van advocaat, al dan niet in associatieverband, alsook aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat.

De vennootschap zal onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa.

De vennootschap kan samenwerken, deelnemen, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten de regels, eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

-5) DUUR :De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

-6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ).

-7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, gekozen onder de advocaten-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die eveneens de hoedanigheid van advocaat heeft en die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Werd benoemd tot gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur :

1)de heer DE WILDER Luc Jean Louis, wonende te 1830 Machelen, Heirbaan 150;

-8) BESTUURSBEVOEGDHEID :* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal 2.1

In

Vc behi aai Betl Staa

Ilt111M1161101111

In 5 MAI 2011

E;;USSEU

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

ói G. o 3 3 . .5 95 .

" Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid i hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

-9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

-10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om negentien (19) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

-11) WINSTVERDELING :De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

-12) ONTBINDING EN VEREFFENING :Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s), advoca(a)t(en), benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Vt 2r-

'beho4Jen

aan het

Belgilch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Martine Robberechts, notaris te Zaventem

Tegelijk hiermee neergelegd :

-Expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 22.07.2015 15332-0392-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR LUC DE WILDER

Adresse
C. FRANCOISSTRAAT 9 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande