ADVOCATENKANTOOR VODDERIE & VAN NOORBEECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR VODDERIE & VAN NOORBEECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.716.553

Publication

23/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-07-2014

Griffie

*14306646*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0556716553

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Advocatenkantoor Vodderie & Van Noorbeeck

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

(verkort) :

Leuvensestraat 17 3290 Diest

Onderwerp akte :

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Luc BOGAERTS te Diest op 16 juli 2014, ter registratie neergelegd, blijkt hetgeen volgt:

I. OPGAVE DER VENNOTEN

1) Mevrouw VODDERIE Annelies, geboren te Boom op 5 mei 1983, wonende te 3290 Diest, Overstraat 45.

2) De Heer VAN NOORBEECK Thierry Alain Ghislain Jean Charles, geboren te Leuven op 3 maart 1984, wonende te 3290 Diest, Overstraat 45.

II. RECHTSVORM  BENAMING

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-

lijkheid  Advocatenkantoor Vodderie & Van Noorbeeck .

III. ZETEL

3290 Diest, Leuvensestraat 17

IV. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij samen met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het optreden als scheidsrechter, schuldbemiddelaar, voorlopig bewindvoerder, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit;

- de vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen; onder meer de deontologische regels opgelegd door de Orde van de Vlaamse Balies;

- het ter beschikking stellen van al de nodige middelen aan de advocaat-vennoot;

- het inrichten van de algemene diensten, en een secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap;

- de aankoop, het huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accomodatie voor voornoemde activiteiten;

- het scheppen van mogelijkheden om de advocaat-vennoot toe te laten zich bij te scholen en zich verder te bekwamen;

- het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves, met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn, onder meer om de nodige roerende en onroerende goederen aan te schaffen, nodig of nuttig om het doel van de vennootschap te verwezenlijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- zowel in België als in het buitenland, de aankoop, de verkoop van onroerende goederen zowel gebouwde als ongebouwde; de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening; het verkavelen, uitrusten, tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening; het in eigendom behouden en uitbaten van onroerende goederen en alle zakelijke rechten hierop, zowel ongebouwde als gebouwde, het verhuren, huren, onderverhuren en onderhuren voor eigen rekening. Om deze doelstelling te bereiken is het de vennootschap toege-staan leningen, financieringen aan te gaan bij derden al dan niet financiële instellingen met als doel deze transacties te financieren; Het beheer van deze reserves of het veilig stellen ervan als een goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in binnen- als in het buitenland.

Zij mag alle beheers-, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook de functie van vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, participeren in vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen die de verwezenlijking van het statutair doel van de vennootschap kunnen bevorderen (zoals samenwerken met advocatenkantoren of advocatenassociaties door middel van een E.S.V., een E.E.S.V. of een ander samenwerkingsverband), en ook alle verbintenissen aangaan, voor zover verenigbaar met het statuut van advocaat.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

V. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

VI. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdzesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de honderd zesentachtig aandelen werd in geld ingetekend voor de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per stuk, als volgt:

- door Mevrouw VODDERIE Annelies, verschijnster sub 1, werden drieënnegentig (93) aandelen onderschreven, die ten belope van één/derde werden volstort.

- door de Heer VAN NOORBEECK Thierry Alain Ghislain Jean Charles, verschijner sub 2, werden drieënnegentig (93) aandelen onderschreven, die ten belope van één/derde werden volstort. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE34 3631 3661 9890 bij de naamloze vennootschap ING geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Advocatenkantoor Vodderie & Van Noorbeeck in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde bankinstelling op vijftien juli tweeduizend veertien.

VII. RESERVES - WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VIII. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien en het zal aanvangen op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één april tweeduizend veertien. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Meer bepaald zijn alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

verbintenissen, rechten, verplichtingen, tegoeden en schulden uit de éénmanszaak Thierry Van Noorbeeck uitgevoerd in naam van de vennootschap in oprichting. Vanaf deze datum worden de verkoopfacturen gemaakt in naam van de vennootschap in oprichting en zijn de gelden ontvangen op rekening BE64 3300 6629 9352 ontvangen in naam van de vennootschap in oprichting. Deze verrichtingen werden vanaf deze datum opgenomen in de boekhouding van de vennootschap. De lange duurtijd tussen de start van de vennootschap in oprichting en de effectieve oprichting is een gevolg van de bijkomende tijd die benodigd is om de statuten voor te leggen aan de balie voor de advocatuur.

Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

IX. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van juni om twintig (20) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een andere vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de voormelde inschrijving in het register van aandelen.

X. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke vennoot - en derhalve advocaat - moeten zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Worden hierbij benoemd tot zaakvoerders voor onbeperkte duur, vanaf de oprichting van de vennootschap door neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank:

- Mevrouw VODDERIE Annelies, voornoemd;

- de Heer VAN NOORBEECK Thierry Alain Ghislain Jean Charles, voornoemd.

Zij verklaren deze opdracht te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen een bijzondere volmacht geven aan een derde aangestelde van de vennootschap, teneinde bepaalde handelingen te stellen, in zoverre deze geen betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van advocaat. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Volmacht wordt gegeven aan:

- de naamloze vennootschap  DIDO met maatschappelijke zetel te 3460 Bekkevoort, Berkstraat 42,

vertegenwoordigd door de Heer Hugo Lambrechts;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DD Consult met maatschappelijke zetel

te 3460 Bekkevoort, Berkstraat 42, vertegenwoordigd door Mevrouw Diane Doucé;

voor het vervullen van alle formaliteiten bij de administratie van de belastingen op de toegevoegde

waarde en de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij de sociale verzekeringsfondsen, en alle

andere administratieve instanties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Staatsblad

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR VODDERIE & VAN NOORBEECK

Adresse
LEUVENSESTRAAT 17 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande