AEDESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AEDESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.034.586

Publication

24/01/2013
ÿþ ~ NaC Word 11.1

7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1861 Meise/Wolvertem, Blakebergen 15

(volledig adres) OPSLORPING VAN AEDESS BVBA DOOR MIDDEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING MET OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN AAN WDP COMM. VA - - PROCES-VERBAAL VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP AEDESS

Onderwer. akte :







Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt op 28 december 2012, ""Geregistreerd zestien blad(en), geen verzending(en), te Asse I, op 8 januari 2013 Boek 5/633 blad 98 vak 6 Ontvangen Vijfentwintig euro (g 25) (getekend) De Ontvanger, Ann VAN RIETH", door Meester Yves De Ruyver, notaris te Liedekerke, vervangende zijn ambtgenoot Meester Jean-Jacques Boel, geassocieerd notaris te Asse, wettelijk belet ratione-personae en tussenkomende, dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AEDESS", met zetel te 1861 Meise/Wolvertem,, Blakebergen 15, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de rechtbank van koophandel van' Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0879.034.586, BTW-nummer BE 879.034.586, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten genomen heeft:

1.1. EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VAN HET VOORSTEL VAN OPSLORPING DOOR MIDDEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De vergadering neemt kennis van het Fusievoorstel, waarvan de enige aandeelhouder, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart dat dit voorstel op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en dat zij er kosteloos een afschrift van kon verkrijgen.

De vergadering stelt vast dat aile aandelen van AEDESS eigendom zijn van WDP en dat er geen andere= effecten dan aandelen in AEDESS zijn.

De aandeelhouder bevestigt uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering langs; elektronische weg een afschrift ontvangen te hebben van het Fusievoorstel in toepassing van artikel 720, §1, tweede lid, van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouder erkent tevens dat zij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van, deze algemene vergadering op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van de stukken en documenten,

vermeld in en bij toepassing van artikel 720, §2, van het Wetboek van vennootschappen, te weten: (E) het Fusievoorstel, (ii) de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van AEDESS en WDP, (iii) de verslagen van! de Zaakvoerders van AEDESS, van de zaakvoerder van WDP en van de commissaris van WDP respectievelijk, AEDESS met betrekking tot die jaarrekeningen over de drie laatste boekjaren, (iv) de tussentijdse cijfers over de stand van het vermogen van AEDESS die niet meer dan drie maanden voor de datum van het Fusievoorstel: zijn vastgesteld, en (v) het halfjaarlijks financieel verslag van WDP als bedoeld in artikel 13 van het koninklijk: besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële Instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

De vergadering verklaart de inhoud van al deze documenten en verslagen te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. Een kopie van het Fusievoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt "ne varietur" ondertekend door de voorzitter en door de instrumenterende notaris en zal in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven.

2.1. TWEEDE BESLUIT -- GOEDKEURING VAN DE OPSLORPING BIJ WIJZE VAN EEN MET FUSIE; DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN AEDESS -- OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING  BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

Op de laatste biz, van LuikaB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BRUSSEL

.miyie201b

II

*13014020*

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) (verkort) :

0879.034.586

AEDESS

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge 1 A. Opslorping bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van AEDESS door WDP en vermogensovergang

De vergadering keurt het Fusievoorstel goed, zoals het werd goedgekeurd door de Zaakvoerders van AEDESS en door de Zaakvoerder van WDP op 30 oktober 2012, en dat op 31 oktober 2012 neergelegd werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, en bekendgemaakt werd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad als voormeld.

De vergadering besluit haar instemming te betuigen met de opslorping van AEDESS door middel van een niet een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig de artikelen 676, 1° iuncto 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, door overneming door WDP van de totaliteit van de activa en passiva van AEDESS.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van AEDESS (hierna het "Overgedragen Vermogen"), zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op WDP en wordt AEDESS ontbonden zonder vereffening.

B. Boekhoudkundige datum

De vergadering besluit dat de verrichting verwezenlijkt wordt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, en derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden In werking treedt op de dag van de juridische verwezenlijking ervan overeenkomstig artikel 676 iuncto 724 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde op heden 28 december 2012,

De vergadering besluit dat bijgevolg geen enkele verrichting, gesteld door AEDESS met betrekking tot de door WDP in het kader van de verrichting verworven goederen, in de periode vdár de juridische verwezenlijking van de verrichting, beschouwd wordt als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van WDP.

C. Geen nieuwe aandelen

Gezien de opslorping door middel van een met fusie gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676, 1°, van het Wetboek van vennootschappen een rechtshandeling betreft waarbij het gehele vermogen van AEDESS, zowel rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op WDP, die reeds houdster is van al haar aandelen (en er geen andere effecten dan aandelen in AEDESS zijn), zijn de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen van toepassing op de voorgenomen opslorping en dienen er geen nieuwe aandelen uitgegeven te worden naar aanleiding van de opslorping door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

D. Intrekking van aandelen van AEDESS

De vergadering besluit dat de aandelen van AEDESS, die allen in het bezit zijn van WDP, ingetrokken zullen worden overeenkomstig artikel 78 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

E. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in AEDESS geen bevoorrechte aandelen. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven

door AEDESS.

F. Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen in de zin van artikel 719, 4°, van het Wetboek van vennootschappen.

G. Eigendomsovergang  elementen van het Overgedragen Vermogen

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het gehele vermogen van AEDESS goed. Om tegenwerpelijk te zijn aan derden, dient deze overgang te worden overgeschreven op het bevoegde hypotheekkantoor.

1) Algemene beschrijving van het Overgedragen Vermogen

1) Overeenkomstig het Fusievoorstel omvat het Overgedragen Vermogen de hierna vermelde bestanddelen (activa en passiva).

2) De overgang van het Overgedragen Vermogen van AEDESS op WDP geschiedt onder algemene titel,

2) Bijzondere beschrijving van het Overgedragen Vermogen

Ten gevolge van de opslorping van AEDESS door middel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting draagt AEDESS (i) a. haar rechten en verplichtingen met betrekking tot de grond, geiegen te Zwijndrecht, Vitshoekstraat 10, hierna nader omschreven, uit hoofde van de notariële erfpachtovereenkomst de dato 30 mei 2006 of anderszins, en b. de volle eigendom van het logistieke vastgoed (de opstallen), opgericht op de voorschreven grond, en (ii) de andere activa en passiva, over aan WDP, krachtens de goedkeuring van het Fusievoorstel.

(i)Beschrijving van het zakelijk recht van erfpacht en van de opstallen

AEDESS is met betrekking tot het Overgedragen Vermogen erfpachthouder van de grond dan wel eigenaar van de gebouwen.

GEMEENTE ZWIJNDRECHT 1 EERSTE AFDELING / VOORHEEN ZWIJNDRECHT

GEMEENTENUMMER 110561 ARTIKELNUMMER 12259

a.Het geheel van rechten en verplichtingen met betrekking tot de grond, gelegen in de Industriezone, Vitshoekstraat 10 (volgens diverse onderhandse documenten met huisnummer 12), opgericht op een perceel

" grond thans ten kadaster gekend onder sectie H, nummers 776/x/2 en 2741V, respectievelijk groot één hectare drieënvijftig are zevenenzestig centiare (1 ha 53a 67ca) en vijf hectare zes are drieëndertig centiare (5ha 06a 33ca), hetzij voor een gezamenlijke oppervlakte van zes hectare zestig are (6ha 60a 00ca) (toestand op 01.01.2012), uit hoofde van de notariële erfpachtovereenkomst de dato 30 mei 2006;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De grond is, volgens vroegere akten, ten kadaster gekend geweest onder sectie H, ter streke "Boereveld" deel van nummer 776N en ter streke "Peert Schoor" deel van nummer 274N, voor éénzelfde oppervlakte, en ooK onder sectie H, deel van nummers 776/B en 2741G, voor éénzelfde oppervlakte.

b.De voile eigendom van twee magazijnen (zonder de grond), opgericht op de voormelde grond, en in het algemeen, alle goederen die zich op, aan of in de voormelde gebouwen bevinden en die onroerend zijn uit hun aard, door bestemming of door Incorporatie.

Hierna "het Onroerend Goed" genoemd.

De gehouwen hebben een bruto-vloeroppervlakte van 19.144 mz opslagruimte en bijkomende ruimte en 300m2 niet-afgewerkte kantoorruimte.

(11)Beschrijving van de andere activa en passiva

De overgang van het gehele vermogen van de Over te nemen Vennootschap AEDESS op de Overnemende Vennootschap WDP omvat tevens (onder meer) haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de Over te nemen Vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens, in zoverre toepasselijk:

- alle eventuele optierechten waarvan de Over te nemen Vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris ervan in onderhavig proces-verbaal de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- aile eventuele handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn, leasingovereenkomsten, waarin de Over te nemen Vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- aile eventuele intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de Over te nemen Vennootschap titularis of beneficiaris is; wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de Overnemende Vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen teneinde de tegenwerpbaarheid van de overgang "erga omnes" te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de Over te nemen Vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de Ovememende Vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking, om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de Over te nemen Vennootschap.

Het archief van de Over te nemen Vennootschap, omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de Overnemende Vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de Over te nemen Vennootschap en deze bestaande ten laste van de Over te nemen Vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd, gaan over op de Overnemende Vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de Over te nemen Vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de Over te nemen Vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De Overnemende Vennootschap treedt in de rechten en plichten van de Over te nemen Vennootschap verbonden aan het cliënteel dat overgaat op de Overnemende Vennootschap.

2.2. DERDE BESLUIT  OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit dat de resoluties, vermeld onder het agendapunt 2.1. ("tweede besluit»), genomen worden onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de Raad van Bestuur van de Naamloze Vennootschap "De Pauw", optredend als Zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap WDP, van de opslorping door middel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, en dit ingevolge de toepassing van artikel 722, §6 iuncto 657 van het Wetboek van vennootschappen.

2.3. VIERDE BESLUIT  BEKRACHTIGING ALGEMENE VOORWAARDEN

De vergadering bekrachtigt de algemene voorwaarden van de opslorping door middel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zoals vermeld of waarnaar wordt verwezen in het Fusievoorstel. 2.4. VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

2.4.1. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de instrumenterende notaris of aan een medewerker van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'BVBA BOEL & RENIERS', te Asse, Gemeenteplein 13, om, individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, onderhavig procesverbaal, houdende vaststelling van de besluiten tot opslorping door middel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, bij uittreksel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en bel end te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2.4.2.De vergadering verleent volmacht aan Mevrouw lise Fruytier, wonende te 9140 Temse, Laie 23, aan Mevrouw Isabelle Biemans, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Lippensputweg 18, en aan

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r vrouw Lieve De Ridder, wonende te 9255 Opdorp, Lijneveldstraat 16, om, elk individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn teneinde de inschrijving van de Overgenomen Vennootschap AEDESS bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te schrappen en de verklaring van stopzetting van activiteiten bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde of andere administraties af te leggen.

2.4.3. De vergadering verleent volmacht aan voornoemde heer Tony De Pauw, met macht tot indeplaatsstelling, om het aandelenregister van AEDESS te vernietigen.

VERKLARINGEN PRO FISCO

De vergadering bevestigt en verzoekt de instrumenterende notaris vast te stellen:

-dat de vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gerealiseerd wordt met vrijstelling van registratierechten overeenkomstig artikel 117 van het Wetboek van Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten;

-dat de vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting niet onderworpen is aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde overeenkomstig de artikelen 11 en 18, paragraaf 3, van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde;

-dat de vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting geregeld wordt door artikel 210, paragraaf 1, 1°, artikel 211, paragraaf 1, lid 6, en artikel 217, 1° van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 en dus niet gerealiseerd wordt onder het stelsel van fiscale neutraliteit in de vennootschapsbelasting voorzien door artikel 211, paragraaf 1, lid 1 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS YVES DE RUYVER

Tegelijk neergelegd:

-De uitgifte van de akte van 28 december 2012

Annexes chi Moniteur beïgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/12/2012
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

oktiesee

a 4 UEC. 2012

Griffie

Ondernemingsar : 0879.034.586

Benaming

(voluit) : AEDESS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1861 MeiseMolvertem, Blakebergen 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG 1N NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING  STATUTENWIJZIGING  DIVERSE MACHTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, vervangende zijn ambtgenoot; notaris Jean-Jacques Boel, geassocieerd notaris te Asse, wettelijk belet ratione personae en tussenkomende,. op 26 november 2012, ""Geregistreerd vijf bladen, geen renvooien, te Asse I, op 27 november 2012 Boek 637. blad 70 vak 02 Ontvangen Vijfentwintig euro (¬ 25) (getekend) De Ontvanger, Ann VAN RIET"", blijkt dat de. enige aandeelhouder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AEDESS", met zetel te 1861 MeisefWolvertem, Blakebergen 15, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de rechtbank! van koophandel van Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van: Ondernemingen onder nummer 0879.034.586, BTW-nummer BE 879.034.586, de volgende besluiten heeft; genomen, met eenparigheid van stemmen:

"" 1. Toelichting bij de voorgenomen transactie

De vergadering bespreekt de voorgenomen transactie van inbreng in natura van een Schuldvordering op AEDESS door Warehouses De Pauw Comm. VA, in het kort 'WDP", openbare vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal die een publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan,' ; met zetel te 1861 Meise/Wolvertem, Blakebergen 15, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op; de rechtbank van koophandel van Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank; ; van Ondernemingen onder nummer 0417.199.869, BTW-nummer BE 417,199.869, in AEDESS, zoals reeds; voorgelegd op de vergadering van de Zaakvoerders op 16 november 2012.

De Schuldvordering die door WDP wordt ingebracht in AEDESS bedraagt zes miljoen tweehonderd: drieëntachtig duizend vijfhonderd zesenzestig euro dertig eurocent (EUR 6.283.566,30) en betreft de tranche die de overgenomen Schuldvordering van ING België NV (de "Schuldvordering") betreft, die werd overgenomen door WDP naar aanleiding van de verwerving van honderd procent (100%) van de aandelen van AEDESS door WDP op 31 augustus 2012. Door de inbreng in natura van deze Schuldvordering en de daarmee gepaard: gaande kapitaalverhoging wordt AEDESS opnieuw solvabel en kan de bedrijfscontinuïteit verzekerd worden.

De inbreng van deze Schuldvordering door WDP en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging maakt het voorwerp uit van onderhavig proces-verbaal.

1.Kennisname en goedkeuring van de verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van de verslagen, vermeld in de agenda, en de enige; aandeelhouder en de Zaakvoerders, aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd, verklaren er een exemplaar van ontvangen te hebben.

De vergadering neemt kennis van deze verslagen en keurt ze goed, met name:

a) Het verslag van 16 november 2012, opgesteld met toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen naar aanleiding van de inbreng in natura van de Schuldvordering op AEDESS, van de Commissaris, met name de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coëperatieve Vennootschap met: Beperkte Aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren" met kantoor te 1831 Diegem, Berkenlaan 8 B,; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rik Neckebroeck.

Het besluit van het verslag van de Commissaris luidt letterlijk:

""De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Aedess BVBA, bestaat uit een; schuldvordering ten belope van 6,283.566,30 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van' de; Bedrijfsrevisoren inzake Inbreng in natura. Het college van zaakvoerders van de vennootschap is; verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door; de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

<le beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

'de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is.

Er worden bij deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen uitgegeven, aangezien de Inbrenger, Warehouses De Pauw Comm. VA, ook de enige vennoot is van Aedess BVBA. Er worden evenmin andere voordelen toegekend in ruil voor de inbreng. De fractiewaarde van de bestaande aandelen zal evenwel stijgen van (afgerond) 186,16 EUR per aandeel naar (afgerond) 3.359,68 EUR per aandeel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding,

Diegem, 16 november 2012

De Commissaris

(getekend)

DELO1TCE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Rik Neckebroeck.'"'

b) Het versaag van 16 november 2012 van de Zaakvoerders over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van de Schuldvordering op AEDESS, opgesteld met toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de Commissaris wordt afgeweken.

Een origineel exemplaar van deze verslagen wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2.Kapitaalverhoging door inbreng in natura

2.1. Besluit tot kapitaalverhoging door inbreng in natura van de Schuldvordering op AEDESS

Op basis van de voornoemde verslagen besluit de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zes miljoen tweehonderd drieëntachtig duizend vijfhonderd zesenzestig euro dertig eurocent (EUR 6.283.566,30) om het te brengen van driehonderd achtenzestig duizend euro (EUR 368.000,00) op zes miljoen zeshonderd éénenvijftig duizend vijfhonderd zesenzestig euro dertig eurocent (EUR 6.651.566,30), door inbreng in natura door WDP van de Schuidvordering op AEDESS ten belope van dit bedrag van zes miljoen tweehonderd drieëntachtig duizend vijfhonderd zesenzestig euro dertig eurocent (EUR 6.283.566,30), meer bepaald door inbreng van de tranche die de overgenomen Schuldvordering van ING België NV betreft.

Deze kapitaalverhoging leidt niet tot de uitgifte van nieuwe aandelen, vermits WDP als inbrenger tevens de enige aandeelhouder is van AEDESS. Er worden evenmin andere voordelen toegekend in ruil voor de inbreng. Ten gevolge van deze kapitaalverhoging zal de fractiewaarde van de duizend negenhonderd tachtig (1.980) bestaande aandelen wel stijgen.

2.2. Verwezenlijking van de inbreng

Is vervolgens tussengekomen:

De voornoemde Commanditaire Vennootschap op Aandelen "Warehouses De Pauw", in het kort "WDP"; Hier vertegenwoordigd door haar voornoemde statutaire Zaakvoerder, de Naamloze Vennootschap "De Pauw";

Op haar beurt  overeenkomstig artikel 61, §2, van het Wetboek van vennootschappen  vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Tony De Pauw, wonende te 1730 Asse-Kobbegem, Ganzenbos 5, én door een bestuurder, voornoemde heer Joost Uwents:

a) die, vertegenwoordigd als gezegd, en na voorlezing van het voorgaande, verklaart de Schuldvordering op AEDESS ten belope van het bedrag van zes miljoen tweehonderd drieëntachtig duizend vijfhonderd zesenzestig euro dertig eurocent (EUR 6.283.566,30), meer bepaald de tranche die de overgenomen Schuldvordering van ING België NV betreft, in AEDESS in te brengen, nadat zij eveneens verklaard heeft volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten van de Vennootschap ais van de financiële toestand van de Vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven;

b) die, verklaart, te weten dat er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden, vermits zij als inbrenger tevens de enige aandeelhouder van AEDESS is, en dat er evenmin andere voordelen worden toegekend in ruil voor de inbreng;

c) die, verklaart, te weten dat de fractiewaarde van de duizend negenhonderd tachtig (1.980) bestaande aandelen wel stijgt.

2.3. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te willen acteren dat, ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het maatschappelijk kapitaal daadwerkelijk op zes miljoen zeshonderd éénenvijftig duizend vijfhonderd zesenzestig euro dertig eurocent (EUR 6.651.566,30) wordt gebracht en vertegenwoordigd wordt door duizend negenhonderd tachtig (1.980) aandelen.

3. Wijziging van artikel 5 van de statuten

Ingevolge de verwezenlijkte kapitaalverhoging, besluit de vergadering de tekst van artikel 5 van de statuten van de Vennootschap te wijzigen als volgt:

"Artikei 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zes miljoen zeshonderd éénenvijftig duizend vijfhonderd zesenzestig euro dertig eurocent (EUR 6.651.566,30), en is verdeeld in duizend negenhonderd tachtig (1.980) aandelen, zonder vermeiding van nominale waarde.""

4.Diverse machten

t ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

5.1. De vergadering verleent volmacht aan de instrumenterende notaris of aan een i medewerker van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BVBA BOEL & RENIERS', te Asse, Gemeenteplein 13, om, individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, de gecoordineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, alsmede om onderhavig proces' verbaal bij uittreksel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en bekend te ' maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

5.2. De vergadering verleent machtiging aan elke Zaakvoerder, alleen of samen handelend, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om, in het algemeen, al het nodige of nuttige te doen in verband met de uitvoering van de voorgaande besluiten.

5.3. De vergadering verleent volmacht aan Mevrouw lise Fruytier, wonende te 9140 Temse, Leie 23, aan Mevrouw Isabelle Biemans, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Lippensputweg 18, en aan Mevrouw Lieve De Ridder, wonende te 9255 Opdorp, Lijneveldstraat 16, om, elk individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, al het nodige te doen ten overstaan van de Kruispuntbank van Ondernemingen inzake enige inschrijving, wijziging of doorhaling van inschrijvingen van de Vennootschap en ten overstaan van de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde of andere administraties inzake enige wijziging van inschrijving van de Vennootschap, en om alle wettelijk vereiste neerleggingen en publicaties te doen.""

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS YVES DE RUYVER

Tegelijk neergelegd

-Een uitgifte van de akte van 26 november 2012;

-Het verslag van 16 november 2012 van de Zaakvoerders, opgesteld met toepassing van artikel 313 van

het Wetboek van vennootschappen;

- Het verslag van 16 november 2012, opgesteld door de Commissaris van de vennootschap,

met toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen;

- De gecoördineerde tekst van de statuten.

28/11/2012
ÿþ Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaisasas

Ondernemingsnr : 0879.034.586 Benaming

(voluit) : AEDESS

(verkort) :

NOV 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Blakebergen 15, 1861 Wolvertem

(volledig adres)

Onderwerp akte : inbreng in natura van een schuidvordering op AEDESS

BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS OPGEMAAKT MET TOEPASSING VAN ARTIKEL 313:

VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN ("W.VENN.")

betreffende de modaliteiten van de inbreng in natura van een schuldvordering op AEDESS

I. INLEIDING

Bij overeenkomst de dato 31 augustus 2012 tussen DIVESS CVBA, met zetel te Larikslaan 1, 2950 Kapellen, ("DIVESS") en Warehouses De Pauw Comm.VA, openbare vastgoedbevak in de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen die een publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan, met zetel te Blakebergen 15, 1861 Wolvertem, ingeschreven bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0417.199.869, ("WDP") werden 100 % van de aandelen in AEDESS met als voornaamste actief het logistiek vastgoed te Zwijndrecht, Vitshoekstraat 12, verkocht door DIVESS aan WDP. Als bijlage aan deze overeenkomst werd het definitief en onherroepelijk akkoord gehecht van de banken van AEDESS - ING België NV, met zetel te 1000 Brussel, Marnixlaan 24, ingeschreven bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0403.200.393, ("ING") en FORTIS BANK NV, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, ingeschreven bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0403.199.702, ("FORTIS") - dat de vorderingen van ING en FORTIS corresponderend aan de uitstaande nominale bankschuld van AEDESS van ca EUR 12.000.000,00 door WDP konden overgenomen worden via de procedure van overdracht van schuldvordering (artikel 1690 8,W,), samen met hun akkoord tot het lichten van de hypotheken die door hen op het logistiek vastgoed gevestigd waren, waarna WDP de overgedragen schuldvordering deels zou kunnen inbrengen in AEDESS tot herkapitalisatie ervan, zodat de bedrijfscontinuïteit van AEDESS zou bestendigd worden.

Dit akkoord van ING en FORTIS werd verder uitgewerkt in respectievelijk de overeenkomst tot overdracht van bankschuld van 25 september 2012 tussen AEDESS, ING en WDP, en de overeenkomst tot overdracht bankschuld van 16 oktober 2012 tussen AEDESS, FORTIS en WDP, ten gevolge waarvan twee schuldvorderingen van WDP ten aanzien van AEDESS zijn ontstaan.

De schuldvordering die wordt ingebracht in ADESS bedraagt EUR 6.283.566,30 en betreft de tranche die de overgenomen schuldvordering van ING betreft (de "Schuldvordering").

Dit bijzonder verslag wordt door de zaakvoerders van AEDESS met toepassing van artikel 313 W.Venn.: opgesteld. Dit verslag heeft betrekking op de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van AEDESS door; middel van een inbreng in natura van de Schuldvordering.

De Commissaris van de Vennootschap heeft met toepassing van artikel 313 W.Venn. een verslag opgesteld: over de inbreng in natura en de daaruit voortvloeiende uitgifte van nieuwe AEDESS-aandelen.

ILBESCHRIJVING VAN DE VERRICHTING

Zoals beschreven in de Inleiding van dit verslag, zal WDP de Schuldvordering op AEDESS, ten belope van EUR 6.283.566,30 -- meer bepaald de tranche die de overgenomen schuidvordering van ING betreft - inbrengen in AEDESS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

AEDESS heeft een maatschappelijk kapitaal van EUR 368.600,00, volledig volstort, vertegenwoordigd door 1.980 aandelen op naam zonder nominale waarde. De kapitaalverhoging leidt niet tot uitgifte van nieuwe aandelen, vermits WDP als inbrenger tevens de enige aandeelhouder is van AEDESS. Ten gevolge deze kapitaalverhoging verhoogt de fractiewaarde van de 1.980 aandelen.

III.BELANG VAN DE INBRENG IN NATURA EN DE VOORGESTELDE KAPITAALVERHOGING VOOR AEDESS

Op datum van overdracht van de aandelen van AEDESS door DIVESS aan WDP  31 augustus 2012 - bevond AEDESS zich in een financieel precaire situatie, De alarmbelprocedure was opgestart en AEDESS was niet langer in staat haar bankschuld integraal terug te betalen, zodat haar continuïteit in het gedrang kwam en er een reëel risico op faillissement van AEDESS bestond. DIVESS had niet de intentie of de middelen om AEDESS te herkapitaliseren en zo aan deze situatie te verhelpen,

Na overname van de aandelen van AEDESS door WDP gebeurt thans in het kader van goed en proactief management van de vennootschap de inbreng in natura in AEDESS van de Schuldvordering en de daarmee gepaard gaande Kapitaalverhoging, zodat AEDESS opnieuw een stevige kapitaalbasis heeft.

IV.WAARDERING VAN DE INBRENG

De inbreng van de Schuldvordering bestaat uit de inbreng van de Schuldvordering ten belope van EUR 6.283.566,30. Deze vordering op AEDESS --100 % dochtervennootschap van WDP -, wordt ingebracht in het kapitaal van AEDESS en wordt gewaardeerd aan nominale waarde.

Deze waarderingsmethode wordt door de zaakvoerders als adequaat beschouwd voor de inbreng van een schuldvordering op de 100%-dochtervennootschap AEDESS, zodat zij opnieuw solvabel wordt en de bedrijfscontinuïteit kan verzekerd worden. Er wordt niet afgeweken van het verslag van de Commissaris, aangehecht als Bijlage 1,

V.CONCLUSIE VAN HET VERSLAG VAN DE COMMISSARIS

Met toepassing van artikel 313 W.Venn. hebben de zaakvoerders de Commissaris van AEDESS verzocht om een verslag op te stellen betreffende de in dit verslag besproken inbreng in natura. Dit verslag is bijgevoegd als Bijlage 1.

De conclusie van het verslag van de Commissaris betreffende de inbreng van de Schuldvordering luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Aedess BVBA, bestaat uit een schuldvordering ten belope van 6.283.566,30 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het college van zaakvoerders van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is.

Er worden bij deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen uitgegeven, aangezien de inbrenger, Warehouses De Pauw Comm. VA, ook de enige vennoot is van Aedess BVBA. Er worden evenmin andere voordelen toegekend in ruil voor de inbreng. De fractiewaarde van de bestaande aandelen zal evenwel stijgen van (afgerond) 186,16 EUR per aandeel naar (afgerond) 3.359,68 EUR per aandeel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat ccnform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 16 november 2012

De commissaris

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Rik Neckebroeck "

De zaakvoerder wijkt niet af van de conclusies van het verslag van de Commissaris.

f

li

Warehouses De Pauw Comm.VA, zaakvoerder,

Vertegenwoordigd door Tony De Pauw,

Vaste vertegenwoordiger

Joost Uwents,

Zaakvoerder

Voor-beeoden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1Je _1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



g 1 OCT. Z01Z

$l~USS~L

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0879.034.586

Benaming

(voluit) : AEDESS

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 1861 Melse/Wolvertem, Blakebergen 15

(volledig adres)

Onderwerp akte ; neerlegging voorstel geruisloze fusie

VOORSTEL TOT GERUISLOZE FUSIE

AEDESS BVBA

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Blakebergen 15

1861 Meise)Wolvertem

Ondernemingsnummer: 0879.034.586 (RPR Brussel)

Over te nemen Vennootschap

WAREHOUSES DE PAUW COMM. VA

Openbare vastgoedbevak onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen die een

publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan

Blakebergen 15

1861 MeiseiWolvertem

Ondernemingsnummer: 0417.199.869 (RPR Brussel)

Overnemende Vennootschap

Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Warehouses De Pauw Comm. VA en Aedess BVBA overeenkomstig de procedure van de artikelen 676 juncto 719-727 van het Wetboek van vennootschappen

("geruisloze fusie")

De zaakvoerders van Aedess BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1861 Melse/wolvertem, Blakebergen 15, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel van Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 0879.034.586 (RPR Brussel), over te nemen Vennootschap (hierna, "Aedess" of de "Over te nemen Vennootschap"), en de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen die het statuut heeft van een cpenbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Warehouses De Pauw, met maatschappelijke zetel te Blakebergen 15, 1861 MeiselWolvertem, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0417.199.869 (RPR Brussel), overnemende vennootschap (hierna, "WDP", of de "Overnemende Vennootschap"), hebben elk op 30 oktober 2012 dit gezamenlijk voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikels 676 juncto 719-727 van het Wetboek van vennootschappen ('W.Venn.") (evenals van de artikelen waarnaar deze bepalingen verwijzen)

1.5eschrijving van de verrichting

1.1 Beschrijving van de verrichting

Op 31 augustus 2012 sloot WDP een overeenkomst af tot de aankoop van alle aandelen in Aedess.

Op de laatste blz. van luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

WDP is nu voornemens Aedess op te slorpen door middel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikels 676 en 719-727 W,Venn,

De bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap. en de Over te nemen Vennootschap bevestigen dat WDP op datum van dit fusievoorstel eigenaar is van 100% van de aandelen uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap. Er zijn geen andere effecten dan aandelen in Aedess, Indien, om welke reden ook, WDP op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en andere effecten met stemrecht uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap, kan de procedure zoals beschreven in artikels 719-727 W.Venn, niet worden gevolgd.

Dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van Aedess.

Met toepassing van artikel 722, §6 iuncto 657 W.Venn., is de goedkeuring door de algemene vergadering van WDP van het besluit tot fusie niet vereist, indien aan de voorwaarden bepaald in artikel 722, §6 W.Venn. is voldaan, die luiden als volgt;

"1° de openbaarmaking van het fusievoorstel van artikel 719 geschiedt voor elke aan de rechtshandeling deelnemende vennootschap uiterlijk zes weken voordat de overneming van kracht wordt;

2° onverminderd artikel 720 heeft iedere aandeelhouder van de overnemende vennootschap het recht ten minste een maand voordat de overneming van kracht wordt, op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de stuKken vermeld in artikel 720, § 2;

3° een of meer aandeelhouders van de overnemende vennootschap die aandelen bezitten die 5% van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, hebben het recht op bijeenroeping van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, die over het fusievoorstel moet besluiten. Aandelen zonder stemrecht worden bij de berekening van dit percentage buiten beschouwing gelaten."

Bijgevolg zal de Raad van Bestuur van De Pauw NV optredend als zaakvoerder van WDP, bijeenkomen om te beraadslagen en besluiten over de goedkeuring van dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

1.2 Motivering van de verrichting

Aedess is in hoofdzaak actief in het beheer van een eigen onroerend vermogen, waarbij zij onder meer actief kan zijn in het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen.

De kernactiviteiten van Aedess zijn nauw verwant met (bepaal)de activiteiten en doelstellingen die WDP nastreeft.

De voorgestelde verrichting is hoofdzakelijk ingegeven door een behoefte aan operationele en administratieve vereenvoudiging, en het nastreven van synergie-effecten binnen de WDP groep.

Aangezien de activiteiten van Aedess binnen de activiteitensfeer vallen van WDP, en rekening houdend met het feit dat Aedess thans nog slechts beperkte operationele activiteiten uitoefent en geen eigen personeel heeft, is er geen economisch voordeel verbonden aan het behoud van twee afzonderlijke juridische entiteiten. Het samenbrengen van het vermogen van de twee vennootschappen in één enkele vennootschap zal een beter beeld geven van de realiteit van de economische activiteiten van deze vennootschappen. Door de activiteiten van Aedess onder te brengen binnen de juridische structuur van WDP wordt de operationele aansturing ervan immers vereenvoudigd.

Bovendien zou het hierdoor ook mogelijk moeten zijn om schaalvoordelen te realiseren, zowel op het vlak van het administratieve beheer (er moet slechts één jaarrekening, één boekhouding, enz. worden bijgehouden) als van het financiële beheer van beide vennootschappen, door een vermindering van de beheers- en werkingskosten.

Aangezien er, gelet op het voorgaande, geen bijzondere reden is om Aedess als aparte vennootschap te laten voortbestaan, en gelet op de operationele en administratieve vereenvoudiging die daarmee gepaard gaat, wordt dan ook voorgesteld om over te gaan tot de fusie van WDP en Aedess.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting kan slechts plaatsvinden voor zover de nodige instemmingen werden bekomen van houders van eventuele voorkoop-, terugkoop- of goedkeuringsrechten.

2.Identificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, 1° W.Venn.)

2.1 De Overnemende Vennootschap

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijke benaming: Warehouses De Pauw

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen, die het statuut heeft van een Openbare

Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht en die een openbaar beroep op het

spaarwezen heeft gedaan

Maatschappelijke zetel: Blakebergen 15, 1861 MeiseNvolvertem

Ondernemingsnummer: 0417.199.869 (Rechtspersonenregister Brussel)

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot uitsluitend doel het collectief beleggen van financiële middelén in vastgoed, dit in

overeenstemming met de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks.

Onder vastgoed wordt begrepen;

1, onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en

zakelijke rechten op onroerende goederen;

2. aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vastgoedbevaks

3. optierechten op vastgoed;

4. aandelen van openbare of institutionele vastgoedbevaks, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend;

5. rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die zijn ingeschreven op de door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten ("FSMA") opgestelde lijst;

6. rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de dcor de FSMA opgestelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen ais de openbare vastgoedbevaks;

7. vastgoedcertificaten zoals omschreven in de toepasselijke financiële wetgeving;

8. rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de vastgoedbevak één of meer goederen in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

9, alsook alle andere goederen, aandelen of rechten die door de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks ais vastgoed worden gedefinieerd,

Binnen de grenzen van het beleggingsbeleid, zoals omschreven in artikel 5 van de statuten, en met inachtneming van de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks, mag de vennootschap zich inlaten met:

. de verwerving, aankoop, de bouw (zonder afbreuk te doen aan het verbod om op te treden als bouwpromotor, behoudens wanneer het occasionele verrichtingen betreft), de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de inbreng, de overdracht, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom of onverdeeldheid van vastgoed zoals hierboven beschreven, het verlenen of verkrijgen van opstalrechten, vruchtgebruik, erfpacht of andere zakelijke of persoonlijke rechten op vastgoed zoals hierboven beschreven;

. het verwerven, overdragen en uitlenen van effecten;

onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing nemen; en

. ten bijkomende titel, onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing geven;

. de vennootschap mag niet optreden als bouwpromotor in de zin van de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks, tenzij het occasionele verrichtingen betreft,

De vennootschap mag tevens in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks: ten bijkomende of tijdelijke titel, beleggen in effecten, die geen vastgoed zijn en niet-toegewezen liquide middelen bezitten. Het in bezit houden van effecten moet verenigbaar zijn met het nastreven op korte of middellange termijn van het beleggingsbeleid zoals beschreven in artikel 5 van de statuten

De effecten moeten toegelaten zijn tot een Belgische of buitenlandse gereglementeerde markt zoals omschreven in de toepasselijke financiële wetgeving. De liquide middelen kunnen in alle munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op termijn of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke mobilisatie;

hypotheken of andere zekerheden stellen of garanties geven in het kader van de financiering van de vastgoedactiviteiten van de bevak of haar groep, binnen de daartoe door de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks bepaalde grenzen;

kredieten verstrekken ten gunste van een dochtervennootschap (hierbij worden de bedragen die aan de vennootschap verschuldigd zijn ingevolge de vervreemding van vastgoed, niet in aanmerking genomen voor zover zij binnen de gebruikelijke termijnen worden betaald);

verrichtingen op toegelaten afdekkingsinstrumenten (zoals gedefinieerd in het Vastgoedbevak-KB) uitvoeren, voor zover deze verrichtingen deel uitmaken van een door de openbare vastgoedbevak vastgelegd beleid ter dekking van financiële risico's, met uitzondering van speculatieve verrichtingen.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van aile intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Met inachtneming van de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks, Kan de vennootschap door middel van inbreng in geld of in natura, van fusie, splitsing of een andere vennootschapsrechtelijke herstructurering, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het

e a

r

c maatschappelijk doel gelijkaardig is aan het hare, of van aard is de verwezenlijking van haar doel na te streven

of te vergemakkelijken.

Voor elke statutenwijziging van de vennootschap is de voorafgaande goedkeuring van de FSMA vereist. "

2.2 De Over te nemen Vennootschap

Maatschappelijke benaming: Aedess

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Blakebergen 15, 1861 MeiseN/olvertem,

Ondernemingsnummer: 0879.034.586 (Rechtspersonenregister Brussel)

Maatschappelijk doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge "De vennootschap heeft tot doel:

-het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de eigen onroerende goederen te bevorderen;

-het verstrekken van bijstand en advies met betrekking tot het beheer en management van vennootschappen;

-het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, logistieke, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiering, verkoop en productie;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten en het uitoefenen van mandaten;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

-holdingactiviteiten en het nemen van participaties in allerlei bedrijven,

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

3. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (art. 719, 2° W.Venn.)

De verrichting zal worden verwezenlijkt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, en treedt derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking op de dag van de juridische verwezenlijking ervan overeenkomstig artikel 676 iuncto 724 W.Venn.

Bijgevolg wordt geen enkele verrichting, gesteld door de Over te nemen Vennootschap met betrekking tot de door de Ovememende Vennootschap in het kader van de verrichting verworven goederen, in de periode vóór de juridische verwezenlijking van de verrichting, beschouwd ais zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

4, Bijzondere voordelen en bezoldiging (art. 719, 3° en 4° W.Venn.)

Er zijn in de Over te nemen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen. Er zijn evenmin andere effecten

dan aandelen uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap,

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5, Algemene beschrijving van de Over te nemen Vennootschap

Aedess is in hoofdzaak actief in het beheer van een eigen onroerend vermogen, waarbij zij onder meer actief kan zijn in het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen.

Aedess is op datum van dit fusievoorstel eigenaar van het logistiek vastgoed (opstallen) op een grond gelegen te Vitshoekstraat 12, 2070 Zwijndrecht, kadastraal gekend als lste afdeling, sectie H, nrs. 776/x/2 en 274/Y.

De gebouwen hebben een bruto-vloeroppervlakte van 19.100 m2 opslagruimte en bijkomende ruimte en 300m2 niet-afgewerkte kantoorruimte. De grond heeft een oppervlakte van ca. 66.000 m2.

De grond werd in erfpacht genomen ingevolge de erfpachtovereenkomst (en het daaruit voortvloeiende erfpachtrecht) afgesloten op 30 mei 2006, tussen ineos NV, met maatschappelijke zetel te Nieuwe Weg 1, 2070 Zwijndrecht, als erfpachtgever, en Aedess (voorheen "Kunim" genaamd), als erfpachthouder, voor een duur van 50 jaar, ingaande op 1 juni 2008, tegen betaling van een jaarlijkse canon,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vastgoedexpert van WDP heeft het door Aedess aangehouden vastgoed gewaardeerd op EUR 8.519.000.

6. Bodemattest

Krachtens artikel 2, 18° f) van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (het "Bodemdecreet"), wordt deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als een "overdracht van gronden" beschouwd voor doeleinden van het Bodemdecreet, en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden.

De inhoud van het bodemattest, nr. A: 20120465182 - R: 20120395173 - D: 2992, afgeleverd door de OVAM op 23 oktober 2012, voor wat betreft het perceel nr. 77611/2, luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 26.03.1999, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond,

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 19.12.1996

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Onderzoek Inspec Belgium, Nieuwe Weg 1, Haven 1053 te 2070 Zwijndrecht,

Perceel 7761E

AUTEUR: Lisec Studiecentrum Voor Ecologie VZW

DATUM: 26.03,1999

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Actualisatie Oriënterend Bodemonderzoek Ineos, Zwijndrecht, Afd 1, Sectie H, 7761K

(Voordien 776/B) + Beperkte Aanvulling in Kader van Strategie 5a Voor Perceel 776 N (Dd.

25.03.2009) en Voor Perceel 776 K 2 (Dd. 25,03.2009)

AUTEUR: Lisec Studiecentrum Voor Ecologie VZW

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www,overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage

te Mechelen, 23.10.2012"

De inhoud van het bodemattest, nr. A: 20120465186 - R: 20120395173 - D: 4640, afgeleverd door de OVAM op 23 oktober 2012, voor wat betreft het perceel nr. 2741V, luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 14.11.1997, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 22.04.1997

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Inspec Belgium N.V., Nieuwe Weg 1, Haven 1053, 2070

Zwijndrecht - Kadastraal Perceel :274/G + Beperkte Aanvulling in het Kader van Strategie 5a Voor Perceel

274 Y Dd, 25.03.2009

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

AUTEUR: Lisec Studiecentrum Voor Ecologie VZW

DATUM: 14.11.1997

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Aanvullend Oriënterend Bodemonderzoek Inspec Belgium N.V Nieuwe Weg 1, Haven 1053, 2070

Zwijndrecht + Beperkte Aanvulling in het Kader van Strategie 5a Voor Perceel 274 Y Dd. 25.03.2009

AUTEUR: Lisec Studiecentrum Voor Ecologie VZW

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer informatie: www.ovarn.be!grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

te Mechelen, 23,10.2012"

7. Fiscale verklaringen

De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal geregeld worden door artikel 210, par, 1, 1°, artikel 211, par. 1, lid 6 en artikel 217, lid 1, 1° bis van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 en zal dus niet gerealiseerd worden onder het stelsel van fiscale neutraliteit in de vennootschapsbelasting voorzien door artikel 211, par. 1, lid 1 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992. De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal gerealiseerd worden met vrijstelling van registratierechten overeenkomstig artikel 117 van het Wetboek van Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten. De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is niet onderworpen aan de BTW conform artiKel 11 en artikel 18, §3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

8, Rechten van de aandeelhouders van WDP

Iedere aandeelhouder van WDP heeft het recht ten minste één maand voordat de fusie door overneming van kracht wordt, op de zetel van WDP kennis te nemen van: (i) het fusievoorstel, (ii) de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn, (iii) de verslagen van de zaakvoerders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren, (iv) tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van Aedess, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, en (v) het halfjaarlijks financieel verslag van WDP als bedoeld in artikel 13 van het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt. Bovendien kan iedere vennoot op zijn verzoek kosteloos een afschrift krijgen van de documenten vermeld onder (i) tot en met (v),

Zoals hierboven reeds vermeld, zal de Raad van Bestuur van De Pauw NV optredend als zaakvoerder van WDP, dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedkeuren. Met toepassing van artikel 722, §6 W.Venn, hebben één of meer aandeelhouders van WDP die alleen of gezamenlijk aandelen bezitten die 5% van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het recht de algemene vergadering van WDP bijeen te roepen, die dan, in plaats van de Raad van Bestuur van De Pauw NV optredend als zaakvcerder, zal dienen te besluiten over dit fusievoorstel

9, Bijzondere volmachten

De bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap hebben Lieve De Ridder en Robrecht Borloo gemachtigd om, elk alleen handelend en elk met recht van indeplaatsstelling, In naam van de Overnemende Vennootschap en de Over ie nemen Vennootschap aile verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de neerlegging van dit fusievoorstel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel,

10. Ontheffing van aansprakelijkheid

De beherende vennoten van de Overnemende Vennootschap zijn ten opzichte van derden niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de Over te nemen Vennootschap die zijn ontstaan vóór de met fusie gelijkgestelde verrichting, en die overeenkomstig dit voorstel op de Overnemende Vennootschap overgaan.

Dit fusievoorstel wordt door de zaakvoerders van de Over te nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap of hun gemachtigden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel in één exemplaar per betrokken vennootschap.

Opgemaakt op 30 oktober 2012 in vier (4) exemplaren waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de Over te nemen Vennootschap respectievelijk de Overnemende Vennootschap, en één exemplaar voor de Over te nemen Vennootschap, respectievelijk de Overnemende Vennootschap.

Voor De Pauw NV, statutair zaakvoerder van Warehouses De Pauw Comm. VA,

" Voor-

" behouden áari het Belgisch Staatsblad

Tony De Pauw

Vaste vertegenwoordiger en CEO

Joost Uwents

Bestuurder en CEO

Voor Aedess BVBA,

Warehouses De Pauw Comm. VA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door de heer Tony De Pauw, vaste vertegenwoordiger

Joost Uwents

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0879.034.586 Benaming

(voluit) : AEDESS

(verkort)

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van 1(c Cpf;a,. c`,' Y>, op

Griffu SEP, 2,, id

11111111111.!III.1 ID

Vo

beho

aan

Belg

Staat:

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Larikslaan 1, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder, benoeming van de commissaris en verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Aedess van 3 september 2012, blijkt dat :

- de zaakvoerder, mevrouw Inga Verbeeck, ontslag heeft genomen als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van 3 september 2012.

- de Vergadering beslist tot de benoeming van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen Warehouses De Pauw, met maatschappelijke zetel te Blakebergen 15, 1861 Wolvertem, en met ais ondernemingsnummer 0417.199.869 (Brussel), de heer Tony De Pauw, 1730 Asse-Kobbegem, Ganzenbos 5, en de heer Joost Uwents, 9160 Lokeren, Híllarestraat 4A, als zaakvoerders van de vennootschap, vanaf 3 september 2012. De Vergadering neemt er kennis van dat de Commanditaire Vennootschap op Aandelen Warehouses De Pauw voor de uitoefening van dit mandaat zal worden vertegenwoordigd door de heer Tony De Pauw, 1730 Asse-Kobbegem, Ganzenbos 5.

- de Vergadering beslist tot commissaris van de Vennootschap te benoemen, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren" met kantoor te 1831 Diegem, Berkenlaan 8 B, die in deze functie wordt vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck, kantoorhoudende te Diegem, Berkenlaan 8 B.

- de vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar 1861 MeiselWolvertem, Blakebergen 15.

Joost Uwents

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 31.08.2011 11511-0552-013
03/08/2011
ÿþ" Meel 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 11 II II II II HU

*11119822*

Neergelegd ter griee van dà Uchtbank

van goophandel te4ntworpen, op

Griffie n e ""

Ondernemingsnr : 0879.034.586

Benaming AEDESS

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel Vitshoekstraat 12, 2070 Zwijndrecht, België

Onderwerp akte ; WIJZIGING ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tijdens de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 27 juni

2011 en waarop gans het maatschappelijk kapitaal aanwezig was, werd met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar:

Larikslaan 1

2950 Kapellen

Dit met ingang vanaf 01/07/2011.

Verbeeck Inga,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso, ; Naam en handtekening.

19/05/2011
ÿþMod 2.7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ Naorgeb, ti ter gela van de

111 Rechtbank van Kcophandzi Antwerpen

" 11I, 5..5" op~ n n ..--





GRRigriffier.

Ondernemingsnr : 0879.034.586

Benaming

(voluit) : AedeSS

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Brusselstraat 51, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van Beslissing van Zaakvoerder d.d. 30 maart 2011 blijkt dat de zaakvoerder mevrouw Inga Verbeeck, heeft besloten om de maatschappelijke zetel te verhuizen van de Brusselstraat 51, 2018 Antwerpen naar de Vitshoekstraat 12, 2070 Zwijndrecht en dit met onmiddellijke ingang.

Inga Verbeeck

Zaakvoerder AedeSS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtagen-bij-hetBelgischStaatsû-aad =-19/05/20t1- Annexes -chi-Montt-etc-belge

16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 09.08.2010 10399-0497-015
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.02.2009, NGL 23.02.2009 09055-0106-015
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 16.07.2008 08425-0306-014

Coordonnées
AEDESS

Adresse
BLAKEBERGEN 15 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande