AEF IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AEF IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.619.580

Publication

26/03/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301764*

Neergelegd

22-03-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op tweeëntwintig maart tweeduizend twaalf, vóór registratie, dat:

1) De heer FRANCHITTI Erik, geboren te Elsene op twintig juni duizend negenhonderdeenenzestig, echtgenoot van mevrouw VREBOS Ingrid Rita Eduard Marie, geboren te Brussel op tweeëntwintig april negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 3071 Kortenberg, Vissegatstraat 45.

Die verklaart gehuwd te zijn onder het beheer van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

2) De heer FRANCHITTI Anthony, geboren te Leuven op twintig september duizend negenhonderdzevenentachtig, ongehuwd, wonende te 3071 Kortenberg, Vissegatstraat 45.

3) Mevrouw FRANCHITTI Emilie, geboren te Leuven op vier april duizend negenhonderdnegenentachtig, ongehuwd, wonende te 3071 Kortenberg, Vissegatstraat 45.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "AEF IMMO".

Zetel : 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Engerstraat 87.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal : 18.600 euro, vertegenwoordigd door 1860 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer FRANCHITTI Erik, voornoemd, ten belope van 1116 aandelen, door de heer FRANCHITTI Anthony, voornoemd, ten belope van 372 aandelen, en door mevrouw FRANCHITTI Emilie, voornoemd, ten belope van 372 aandelen, volledig volgestort (attest Fortis Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van tweeëntwintig maart tweeduizend twaalf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AEF IMMO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3071 Kortenberg, Engerstraat 87

Onderwerp akte: Oprichting

P U B L I C A T I E

OPRICHTING BVBA

0844619580

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf tweeëntwintig maart tweeduizend twaalf benoemd tot niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer FRANCHITTI Anthony, geboren te Leuven op twintig september duizend negenhonderdzevenentachtig, ongehuwd, wonende te 3071 Kortenberg, Vissegatstraat 45.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

" De aan- en verkoop van onroerende goederen, de verhuring of huur van onroerende goederen, het doen oprichten van gebouwen;

" Alle activiteiten van immobiliënmakelaar, beheer van onroerende goederen, syndicus;

" De promotie van onroerende goederen, immobiliaire operaties van om het even welke aard en ermee verband houdende handelingen en projectontwikkelingen;

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Zij mag alle (al dan niet hypothecaire) kredieten afsluiten en hiertoe haar eigen goederen in pand geven.

Deze opsomming is niet beperkend, doch slechts aanhalend.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : aan boekhouders Schepens & Decoster, die te dien einde woonstkeuze doen te 1745 Opwijk, Dageraadweg 16, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0135-015

Coordonnées
AEF IMMO

Adresse
ENGERSTRAAT 87 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande