AELBRECHT ADVISORY SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : AELBRECHT ADVISORY SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.447.207

Publication

11/12/2013
ÿþ Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

29 NOV 2013

Griffie

A

N

Ondernemingsnr : 0537447207

Benaming

(voluit) : Aelbrecht Advisory Services

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 1030 Schaarbeek, Avenue Milcamps 93 B2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetei

De buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap Aelbrecht Advisory Services, gehouden op de maatschappelijke zetel op 6 november 2013, heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar 3060 Bertem, A.E. Verbiststraat 23. Deze beslissing gaat in op 6 november 2013.

Getekend: Aelbrecht Bruno, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

h = d In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

&SUS



1'3 AUG 2013

Griffie

Ondernemingsnr : T 5 y ~V tfq7,2 Benaming V

(voluit) : Aelbrecht Advisory Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 1030 Schaarbeek, Avenue Milcamps 93 B3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Te Schaarbeek wordt op I augustus 2013 een gewone commanditaire vennootschap opgericht door Bruno: Joris George Aelbrecht, geboren te Vilvoorde op 26 maart 1984 en wonende te 1030 Schaarbeek, Avenu& Milcamps 93 B3;

1. Onder de naam "Aelbrecht Advisory Services", met zetel te 1030 Schaarbeek, Avenue Milcamps 93 B3, en met een onbeperkte duur;

2. Waarvan het kapitaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6200,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst volledig volstort is en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale: waarde, waarop wordt ingeschreven door Bruno Aelbrecht voornoemd, die een som gestort heeft van: vijfduizend tweehonderzeventig euro (¬ 5.270,00) waarvoor hem vijfentachtig volledig volstorte aandelen worden toegekend; en door een stille vennoot, die een som gestort heeft van negenhonderd dertig euro (¬ 930,00) waarvoor hem of haar vijftien volledig volstorte aandelen worden toegekend.

3. Met een stille vennoot die geen enkele daad van bestuur mag verrichten, zelfs niet krachtens een= volmacht.

4. Met als beherende hoofdelijk aansprakelijke vennoot Bruno Aelbrecht voornoemd; in geval van overlijden; van een hoofdelijk aansprakelijke vennoot kan de vennootschap voortduren met zijn erfgenaam.

5. Met ais gemachtigde tot besturen één zaakvoerder, die de vennootschap vertegenwoordigt in en buiten; rechte; beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen; tot statutaire zaakvoerder voor de onbeperkte duur van de vennootschap wordt: aangesteld Bruno Aelbrecht voornoemd.

6. Met als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het verlenen van strategisch advies op het vlak van commerciële relaties en marketing. Het beheer, de; verhuur, aankoop en verkoop van onroerende goederen. Het beheer, de verhuur, huur, invoer, uitvoer,; aankoop en verkoop van roerende goederen. De organisatie van evenementen voor particulieren en bedrijven; in de meest ruime zin. De verkoop, verhuur en ontwikkeling van mediaruimte voor doeleinden van reclame en advertising. IT-ontwikkeling, het ontwikkelen van software, het verkopen en verhuren van softwarepakketten, IT-maatwerk. Het geven van lezingen, spreekbeurten en cursussen. Het uitgeven en verkopen van boeken, Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ln de ruimste zin met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en = aanverwante immateriële activa. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een of ander aspect van haar doel of die er de verwezenlijking van kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins deel hebben in of samenwerken met alle, in België of in het buitenland, bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met eenzelfde, gelijksoortig of aanverwant doel.

7. Met een boekjaar dat begint op 1 oktober en wordt afgesloten op 30 september; het eerste boekjaar vangt; aan op het moment van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap en wordt afgesloten op 30 september 2014.

+1313 8

o~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

s Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

8. Met een jaarvergadering op de eerste zaterdag van de maand maart om 11 uur; de eerste

jaarvergadering heeft plaats in 2015.

Opgemaakt te Schaarbeek op 0110812013.

Getekend: Bruno Aelbrecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzll van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2015
ÿþ Mad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ai

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

mzEh,CELECD

9 JAN, 2015

Grifr7e Rechibun;; Kaophündof

ts Le, Wren

Griffie

Ondernemingsnr : 0537447207

Benaming

(voluit) : Aelbrecht Advisory Services

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3060 Bertem, A.E. Verbiststraat 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap Aelbrecht Advisory Services, gehouden op de maatschappelijke zetel op 1 oktober 2014, heeft beslist om de maatschappelijke, zetel van de vennootschap over te brengen naar 1030 Schaarbeek, Karabiniersplein 19. Deze beslissing gaat in op 1 oktober 2014.

Getekend: Aelbrechts Bruno, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AELBRECHT ADVISORY SERVICES

Adresse
A.E. VERBISTSTRAAT 23 3060 BERTEM

Code postal : 3060
Localité : BERTEM
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande