AEOLUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AEOLUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.102.377

Publication

10/01/2014
ÿþ mod 11.1



w l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11,111,1,11.111111,1111111

NI

u

.~_

~ DFC 201b

ERL _ ~ .~

~H º%~

Griffie

Ondernemingsnr : 0449.102.377

;4

1;

;1; Benaming (voluit) : AEOLUS

I4

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jagersstraat 45

1933 Zaventem (Sterrebeek)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

; Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan BOEYKENS te Antwerpen vervangende zijn ambtgenoot;

Geassocieerd Notaris Benoit Meert wettelijk belet te Antwerpen op 23 december 2013, neergelegd teri registratie dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de "AEOLUS" besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1933 Zaventem (Sterrebeek),i Jagersstraat 45, BTW BE BE0449.102.377, rechtspersonenregister Leuven BE0449.102.377.

;, Op deze vergadering werden volgende besluiten goedgekeurd;

EERSTE BESLUIT

il Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de

;i bijzondere algemene vergadering de dato 19 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een

il tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderd zesennegentigduizend zeshonderd euro (496.600,00 ¬ ),

;;waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij negenenveertigduizend zeshonderd i

i zestig euro (49.660,00 ¬ ), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. ,

;, De dividenden werden toegekend als volgt: I

i; - aan voornoemde heer MEERT Philippe een bruto-bedrag ten belope van vierhonderd zesennegentigduizend ;; zeshonderd euro (496.600,00 ¬ );

ii TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen

i: opgemaakt door het bestuursorgaan op 22 december 2013, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van !

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W. Van den Keybus  E. Van der Jeught", vertegenwoordigd door Werner Van den Keybus, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 21 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig ;; artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. ;; De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "BESLUIT

;; De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA AEOLUS met zetel te BE0449.102.377 met zetel te 1933 Sterrebeek, Jagersstraal 45, voor een totale Inbrengwaarde van 446.940,00 SUR, bestaat uit een

schuldrekening.

De vergoeding van de Inbreng in natura bestaat uit 2.218 aandelen van de BVBA AEOLUS zonder vermelding ;i van nominale waarde. van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag is echter opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de volgende algemene vergadering besluit om de volledige bruto dividendwaarde, verminderd met een roerende voorheffing van tien procent ;i beschreven in artikel 537 WIB 92, in te brengen in het maatschappelijk kapitaal vdn de vennootschap; Gebeurt dit echter maar gedeeltelijk of geheel niet. dan vervallen de waarden beschreven in het verslag. Er werd echter in de opdrachtbrief vermeld dat de aandeelhouders wensen de volledige netto dividendwaarde (pro rata) in te brengen In het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden. ben ik van oordeel

dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrjfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding ;; van de inbreng ln natura:

> dat de beschrijving van de Inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

dat de voor de Inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van deinstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:.

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheng van tien procent.

ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd zesenveertigduizend negenhonderd veertig euro (446.940,00 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op vierhonderd vijfenzestigduizend vijfhonderd veertig euro (465.540,00 ¬ ), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-divid-end, ten bedrage van vierhonderd zesennegentigduizend zeshonderd euro (496.600,00 ¬ ), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van negenenveertigduizend zeshonderd zestig euro (49.660,00 ¬ ), hetzij aldus netto vierhonderd zesenveertigduizend negenhonderd veertig euro (446.940,00 ¬ ).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 2.218 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd en één euro en tweeënvijftig cent (201,52 ¬ ) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Il. Inbreng.

is alhier tussengekomen :

- De Heer MEERT Philippe, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vierhonderd zesenveertigduizend negenhonderd veertig euro (446.940,00 ¬ ), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat " voor tenminste hetzelfde bedrag;

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2013,

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

IV. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

V. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden 2.218 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Deze 2.218 nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan de Heer MEERT Philippe voornoemd, aandelen met de nummers 501 tot 2.718 ais vergoeding voor de gedane inbreng;

VI. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd

verhoogd tot vierhonderd vijfenzestigduizend vijfhonderd veertig euro (465.540,00 ¬ ).

b) Wiiziginq van artikel #5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen :

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vijfenzestigduizend vijfhonderd veertig euro (465.540,00 ¬ ),

vertegenwoordigd door 2.718 aandelen, zonder nominale waarde.'

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer te

brengen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten,

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

STEMMING

Al de Voorgaande stemmingen worden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

" Àr>

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît Meert

Samen neergelegd:

- afschrift akte;

- coördinatie der statuten

- verslag bedrijfsrevisor en zaakvoerder

Notaris Benoît Meert

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 05.08.2013 13398-0110-013
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.04.2012, NGL 08.06.2012 12162-0008-013
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.04.2011, NGL 02.05.2011 11100-0240-013
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.04.2010, NGL 14.06.2010 10174-0494-013
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.04.2009, NGL 27.05.2009 09167-0362-013
16/04/2009 : BL083730
29/08/2008 : BL083730
28/06/2007 : BL083730
18/07/2006 : BL083730
09/06/2005 : LE083730
15/06/2004 : LE083730
08/06/2004 : LE083730
09/01/2004 : LE083730
16/06/2003 : LE083730
31/07/2002 : LE083730
30/05/2000 : LE083730
23/07/1998 : LE83730
01/01/1997 : LE83730
01/01/1996 : LE83730
01/01/1995 : LE83730
18/01/1994 : LE83730
23/01/1993 : LE83730

Coordonnées
AEOLUS

Adresse
JAGERSSTRAAT 45 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande