AGC MEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGC MEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.650.475

Publication

09/04/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neprcaelegd/ontVencien op

2 7 lnT 2015

ter griffe van de Nedeciandstalige

rechtbank Brussel

11Iiii~i~uiMi alii

" 15 1276*

ICI

IA

Onder'nemingsnr : 2q-. 650. ij 9-5

Benaming (voluit) :AGC MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Laudinnestraat, 2

1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean François DELATTRE, te Eigenbrakel, op datum van 13/03/2015, blijkt; dat op aanvraag van de Heer BOGHMANS Clint Olivier Michel, geboren te Etterbeek op 26 november 1970; (Rijksregister natuurlijke personen 70.11.26-363.16), ongehuwd, wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw; (Vlezenbeek), Laudinnestraat, 2, en

Mevrouw PEETERS Nicole Josette Henriette, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 22 november. 1949 (Rijksregister natuurlijke personen 49.11.22-392.54), weduwe, wonende te 1800 Vilvoorde,; Papegaaistraat, 8, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd « AGC MEDIA », werd opgericht ais volgt

TITEL I RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1  Rechtsvorm  Naam

De handelsvennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid.

De naam van de vennootschap luidt «AGC MEDIA », In alle akten en documenten die van de vennootschap afkomstig zijn, dient de naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden « besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid » of de afkorting « BVBA », De volledige naam en de afkorting kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

Bovendien dient bij de naam, in diezelfde documenten, de maatschappelijke zetel nauwkeurig vermeld te worden, evenals de afkorting BTW BE gevolgd door het ondernemingsnummer en de woorden « rechtspersonenregister », afgekort « RPR », gevolgd door de zetel van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2  Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Viezenbeek), Laudinnestraat, 2, De zetel kan verplaatst worden naar iedere andere plaats in het Nederlandstalige taalgebied of het gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, die over alle bevoegdheden beschikt om de daaruit voortvloeiende statutenwijziging op authentieke wijze te doen vaststellen en om over te gaan tot de vereiste bekendmakingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder kan de vennootschap maatschappelijke zetels, uitbatingszetets, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of bij wijze van deelneming:

- het ruimte bieden voor websites, gegevensverwerking en aanverwante activiteiten

- de activiteiten in verband met gespecialiseerde hosting

" webliosting

" streaming services

" application hosting

- het voorzien van toepassingsmodaliteiten

Op de laatste blz. vanuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden mad 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



- het terbeschikking stellen aan klanten van mainframefaciliteiten op basis van tijdsgebruik - de gegevensverwerking

" de volledige verwerking van gegevens voor rekening van derden

" het maken van gespecialiseerde rapporten op basis van gegevens die geleverd worden door de klant

" het remmeren van documenten

- het invoeren van gegevens

- hit drukken van brochures, folders, adreskaartjes, dagbladen en tijdschriften.

De vennootschap kan zich borg stellen en iedere persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen in het voordeel van iedere al dan niet verbonden persoon of vennootschap. De vennootschap kan het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar waarnemen.

In het algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking van dit doel te vereenvoudigen. De vennootschap kan door inbreng, fusie, toetreding of op iedere andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een identiek, soortgelijk of verwant doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il -- KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Het is volgestort ten belope van één/derde.

Artikel 6  Opvraging van stortingen

De zaakvoerder beslist soeverein, naar gelang de noden van de vennootschap en op de tijdstippen die de zaakvoerder dienstig acht, over de latere stortingen te verrichten op de aandelen waarop werd ingeschreven in geld en die niet volledig volgestort zijn. De zaakvoerder kan ook toestemming geven tot de vervroegde volstorting van de aandelen.

Indien het kapitaal niet volstort is, moet iedere aandeelhouder die na een termijn van één maand, betekend bij aangetekend schrijven van de zaakvoerder, geen gevolg geeft aan een opvraging van storting, aan de vennootschap een interest betalen berekend tegen de wettelijke interestvoet, vermeerderd met twee procent per jaar, te rekenen van de dag van de eisbaarheid van de storting. Bovendien kan de zaakvoerder na een tweede aanmaning waaraan gedurende een termijn van één maand geen gevolg werd gegeven, de in gebreke blijvende vennoot zijn rechten ontnemen en zijn aandelen doen overnemen door een andere vennoot of door een derde die hiertoe werd aanvaard. Deze overname gebeurt tegen de waarde van de aandelen vastgesteld door een deskundige, verminderd met twintig procent. In geval de in gebreke blijvende vennoot weigert de overdracht in het aandelenregister te tekenen, zal de zaakvoerder, die hiertoe in het bijzonder werd gemachtigd door de algemene vergadering, bevoegd zijn in zijn plaats te tekenen.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarvoor de stortingen niet zijn gebeurd, is geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan. Artikel 7  Splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, worden de rechten die aan dit aandeel verbonden zijn, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8  Overdracht en overgang van aandelen

De aandelen kunnen onder de levenden worden overgedragen of overgaan wegens overlijden, zonder toestemming daartoe, aan een vennoot, aan de echtgeno(o)t(e) van de overdrager of van de erftater, aan de ascendenten of descendenten in rechte lijn van de vennoten.

Iedere vennoot die zijn aandelen onder levenden wenst over te dragen aan een andere persoon dan deze bedoeld in voorgaande alinea moet, op straffe van nietigheid, de toestemming daartoe krijgen van minstens de helft van de vennoten die minstens drie/vierden van de aandelen bezitten, onder aftrek van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld. Daartoe dient de vennoot bij aangetekend schrijven een verzoek te richten aan de zaakvoerder met vermelding van de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgedragen overnemer evenals het aantal aandelen dat zou worden overgedragen en de voorgestelde prijs. Binnen de acht dagen na ontvangst van dit schrijven deelt de zaakvoerder, bij aangetekend schrijven, de exacte inhoud ervan mee aan iedere aandeelhouder en vraagt hen daarbij om binnen de vijftien dagen, bij aangetekend schrijven, hun positief of negatief antwoord mede te delen, met de mededeling dat zij die geen antwoord geven, geacht worden hun toestemming te hebben gegeven. Binnen de acht dagen na het verstrijken van de antwoordtermijn, deelt de zaakvoerder aan de overdrager mee welk gevolg aan zijn verzoek zal gegeven worden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen en legatarissen die niet van rechtswege vennoot worden volgens de bepalingen van onderhavige statuten moeten, volgens dezelfde formaliteiten, de toestemming van de vennoten vragen.

Tegen de weigering van toestemming inzake de overdracht onder levenden is geen verhaal mogelijk. Nochtans kan de vennoot die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen aan degegèn die zich verzetten, vragen dat ze worden afgekocht tegen de waarde die werd vastgesteld door een deskundige, die in gemeenschappelijk akkoord werd aangeduid of, bij ontstentenis, door de voárzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel, zetelend als in kort geding. Hetzelfde geldt in geval van weigering van aanvaarding van een erfgenaam of legataris. In beide gevallen dient de betaling te gebeuren binnen de zes maanden na de weigering.

Artikel 9  Aandelenregister

De aandelen, op naam, zijn opgenomen in een register dat bijgehouden wordt op de maatschappelijke zetel en dat ter inzage ligt van iedere vennoot of derde-belanghebbende. Worden erin vermeld, overeenkomstig de wet, de overdrachten en overgangen van aandelen.

TITEL III  BESTUUR  TOEZICHT

Artikel 10 -- Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die benoemd zijn al dan niet met enige beperking in de tijd en die, in dit laatste geval, de hoedanigheid hebben van statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt, bepaalt hun aantal, de duurtijd van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheden.

Artikel 11 -- Bevoegdheden van de zaakvoerder

Behalve wanneer door de algemene vergadering een bestuurscomité werd opgericht, beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, met uitzondering van deze bevoegdheden die de wet uitdrukkelijk heeft voorbehouden voor de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte. Indien er slechts één zaakvoerder is, beschikt hij over alle bevoegdheden.

De zaakvoerder kan bijzonder bevoegdheden overdragen aan een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 12  Bezoldiging van de zaakvoerder

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, is het mandaat van zaakvoerder niet bezoldigd.

Artikel 13  Afzetting van de zaakvoerder

Een statutair zaakvoerder kan enkel worden afgezet met de algemene instemming van de algemene vergadering, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn bevoegdheden kunnen volledig of gedeeltelijk herroepen worden om gewichtige redenen, met inachtneming van de voorwaarden die gelden bij een statutenwijziging.

Een niet-statutair zaakvoerder kan bij besluit van de algemene vergadering, genomen met gewone i meerderheid van de stemmen van de aanwezige vennoten, te allen tijde worden afgezet.

Artikel 14  Toezicht op de vennootschap

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten zelf, die individueel beschikken over de onderzoeks- en controlebevoegdheid, zolang geen commissaris-revisor dient aangesteld te worden overeenkomstig de criteria gedefinieerd in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

? Indien een commissaris-revisor moet aangesteld worden, bestrijkt zijn mandaat een periode van drie jaren, behalve indien de algemene vergadering anders beslist. Hij is herbenoembaar en te allen tijde door de algemene vergadering afzetbaar.

TITEL IV  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15  Vergadering -- Oproeping

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur, op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld, indien deze dag een feestdag is, wordt de algemene vergadering verplaatst naar de eerstvolgende werkdag, behalve echter indien die dag een zaterdag is.

" Een buitengewone algemene vergadering wordt gehouden telkens het belang van de vennootschap dit eist of op vraag van de vennoten die éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder. De oproepingsbrieven vermelden de dagorde en worden verzonden overeenkomstig de wet. Iedere persoon kan van de oproeping afzien en zal in ieder geval geacht worden op geldige wijze te zijn opgeroepen indien deze persoon op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd

Artikel 16 -- Vertegenwoordiging

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



4' Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



ledere vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere' vennoot, drager van een bijzondere volmacht. De rechtspersonen kunnen zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, niet-vennoot.

Artikel 17  Verdaging

Iedere algemene vergadering, jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering, kan, staandè de vergadering, door de zaakvoerder verdaagd worden met maximum drie weken. De verdaging vernietigt alle genomen besluiten. De tweede algemene vergadering beraadslaagt over deÉelfde dagorde en doet uitspraak op definitieve wijze.

Artikel 18  Voorzitterschap  Beraadslagingen  Notulen

Behoudens in de wettelijk voorziene gevallen, beslist de algemene vergadering, voorgezeten door een zaakvoerder of, bij zijn ontstentenis, door de aanwezige vennoot die het grootste aantal aandelen bezit, ongeacht het gedeelte van het kapitaal dat vertegenwoordigd is, bij gewone meerderheid der stemmen.

leder aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen die van toepassing zijn op de aandelen zonder stemrecht.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die dit wensen en ze worden opgenomen in een register. De afschriften of uittreksels in rechte of anderszins voor te leggen, worden ondertekend door een zaakvoerder. TITEL V  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEMMING

Artikel 19  Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op de eenendertigste december.

Op de eenendertig december van ieder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op en stelt de jaarrekening vast, overeenkomstig de wet.

De algemene vergadering beslist over de jaarrekening en spreekt zich tijdens een bijzondere stemming uit over de kwijting te geven aan de zaakvoerder en commissarissen, indien deze er zouden zijn. Deze kwijting is enkel geldig voor zover de jaarrekening geen weglating of valse gegevens bevat die de werkelijke situatie van de vennootschap verbergen en, wat betreft de handelingen verricht buiten de statuten, voor zover deze handelingen afzonderlijk in de oproepingsbrief vermeld zijn.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, legt de zaakvoerder de documenten opgesomd in artikel 100 van het Wetboek van Vennootschappen neer bij de Nationale Bank van België.

Artikel 20  Winstbestemming

Van de nettowinst, zoals gedefinieerd door de wet en zoals deze blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet langer verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt, doch dient hernomen te worden indien, om eender welke reden, de wettelijke reserve aangesproken wordt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering, op voorstel van de i zaakvoerder en met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

TITEL VI  ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 21  Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, het faillissement, het kennelijk onvermogen of het overlijden van één der vennoten maar kan te allen tijde ingevolge een besluit van de algemene vergadering, genomen zoals inzake een statutenwijziging, ontbonden worden.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden te rekenen van het ogenblik waarop het verlies werd vastgesteld of diende vastgesteld te worden krachtens de wettelijke verplichtingen, teneinde te beraadslagen, In voorkomend geval, overeenkomstig de vormvoorschriften voor een statutenwijziging, over de ontbinding van de vennootschap en mogelijke over andere maatregelen die op de dagorde vermeld staan.

Dezelfde regels zijn van toepassing wanneer, ingevolge geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, doch in dit geval zal de vennootschap ontbonden worden indien dit werd goedgekeurd door één/vierde van de stemmen uitgebracht op de algemene vergadering.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap vorderen bij de bevoegde rechtbank. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toekennen om de toestand te regulariseren.

Artikel 22  Vereffening  Verdeling

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door een zaakvoerder in functie, onder voorbehoud echter van de mogelijkheid voor de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Je

Voor-

behouden

,e aan het

Belgisch

Staatsblad

-\;____

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te stellen waarvan zij de bevoegdheden en de bezoldiging vastlegt.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van vereffening of consignatie van de daartoe vereiste sommen, zal het netto-actief gelijkelijk verdeeld worden onder alle aandelen. Werden niet alle aandelen in eenzelfde mate afbetaald, dan zal de vereffenaar, alvorens tot de verdeling over te gaand biet evenwicht herstellen hetzij door een bijkomende opvraging van storting ten laste van de aardeten die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld voor de aa delen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

TITEL VII  WOONSTKEUZE

Artikel 23  Woonstkeuze

Voor de uitvoering van onderhavige statuten doet iedere vennoot, zaakvoerder of vereffenaar woonstkeuze op de maatschappelijke zetel waar hem geldig alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen kunnen gedaan worden.

OVERGANGSBEPALINGEN - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Thans nemen de vennoten die bijeen zijn in algemene vergadering volgende beslissingen die echter slechts gevolg zullen hebben op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid za! verworven hebben, zij het de dag van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel

1, Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op de eenendertig december tweeduizend

vijftien.

2, Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal doorgaan in tweeduizend zestien.

3. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op één. Wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, de Heer Clint BOGHMANS, alhier aanwezig en die aanvaardt.

4. Benoeming van een commissaris-revisor

De vergadering beslist geen commissaris-revisor te benoemen, gezien de vennootschap daartoe

wettelijk niet verplicht is.

5. Bekrachtiging van de verplichtingen onderschreven op naam van de vennootschap in oprichting De vergadering beslist de verplichtingen onderschreven op naam van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen sinds de eerste januari tweeduizend vijftien.

6. Volmacht

Voor zover nodig, verklaren de comparanten de Heer Clint BOGHMANS, voormeld, aan te duiden als gevolmachtigde en ze verlenen hem volmacht om voor hen en in hun naam, alle handelingen te verrichten en verbintenissen aan te gaan die nodig of gewoonweg dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, tussen de datum van onderhavige akte en de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verworven hebben. De lasthebber zal tevens alle formaliteiten kunnen vervullen in verband met de inschrijving als B.T.W. belastingplichtige evenals in verband met de sociale zekerheid, de opening van bankrekeningen, en in het algemeen zal hij alle stappen kunnen ondernemen die nodig of gewoonweg dienstig zijn om de vennootschap toe te laten haar bedrijvigheid aan te vatten, dit met de mogelijkheid tot subdelegatie.

De handelingen gesteld krachten deze volmacht en voor rekening van de vennootschap in oprichting, evenals de verbintenissen die eruit voortvloeien, zullen geacht worden van bij de aanvang door de vennootschap te zijn aangegaan. De comparanten verklaren dat de instrumenterende notaris hun aandacht gevestigd heeft op het nut om, binnen de twee maanden na de oprichting van de vennootschap, de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting uitdrukkelijk te laten bekrachtigen door het bevoegd orgaan.

Voor ontledend uittreksel

(get) Jean François DELATTRE

Notaris

Tegelijkertijd neergeleg met een expeditie van de akte

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 06.06.2016, DPT 31.08.2016 16549-0332-010

Coordonnées
AGC MEDIA

Adresse
LAUDINNESTRAAT 2 1602 VLEZENBEEK

Code postal : 1602
Localité : Vlezenbeek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande