AGLO INDUSTRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGLO INDUSTRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.343.925

Publication

22/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307038*

Neergelegd

20-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542343925

Benaming (voluit): Aglo Industries

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3078 Kortenberg, Schoonaardestraat 125

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 20 november 2013 blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1) Vennoten: 1) Vantongelen Steven Felicia Kamiel Maria, geboren te Leuven op 10 juni 1969, wonende te 3078 Kortenberg (Everberg), Schoonaardestraat 125; 2) De Pessemier Filip, geboren te Zottegem op 29 december 1971, wonende te 9620 Zottegem, De Pauwstraat 19 bus 11.

2) Rechtsvorm en Naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Aglo Industries".

3) Maatschappelijke zetel: 3078 Kortenberg, Schoonaardestraat 125.

4) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel:

- Het participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van bedrijven, al dan niet met een verschillend doel.

- Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake informatica-, handels- en managementaangelegenheden voor ondernemingen, instellingen en organisaties in de ruimste zin, alsmede allerhande consultancy opdrachten van zowel technische als niet technische aard.

- De vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen.

- Het ontwikkelen en commercialiseren, alsook het geven van trainingen in verband met alle vormen van verkooptechnieken, communicatie en softwaretoepassingen.

- De organisatie van evenementen, beurzen, congressen, conferenties, lezingen en andere manifestaties, inbegrepen de verhuur van alle roerende en onroerende goederen en uitrusting die hiermede verband houden.

- Inrichting van privaat- of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, technische of wetenschappelijke vorming.

- Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur distributie, ontvangst, expeditie, opslag, vervoer, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, producten en diensten.

- Tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, promotie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten op die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerders zijn er in college toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in duizend gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven en ze werden ten belope van een derde volgestort. De heer Vantongen Steven moet nog een bedrag van negenduizend vierhonderd vierentwintig euro volstorten; de heer De Pessemier Filip moet nog een bedrag van tweeduizend negenhonderd zesenzeventig euro volstorten.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met 31 december 2014.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbeperkte duur, de heer Vanton-

gelen Steven, wonende te 3078 Kortenberg, Schoonaardestraat 125.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van zesduizend tweehonderd euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer 363-1276307-21, geopend bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVBA Pass & Partners te Steenokkerzeel op naam van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 31.08.2015 15577-0020-007
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0273-009

Coordonnées
AGLO INDUSTRIES

Adresse
SCHOONAARDESTRAAT 125 3078 EVERBERG

Code postal : 3078
Localité : Everberg
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande