AIDALY

Société en commandite simple


Dénomination : AIDALY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 539.792.726

Publication

10/10/2013
ÿþ Motl Wortl 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BeleSel°

01 oC. 2a~3

Griffie

111111111111111 M11111

*13153716*

D

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : AIDALY

(verkort)

0531 y52-2 Ye2~

Rechtsvoren : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEUVENSESTRAAT 15 - 3090 OVERIJSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte opgesteld op 25 september 2013 werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht met de volgende kenmerken:

DE OPRICHTERS

-Robbie Vercarre, wonende Leuvensestraat 15 te 3090 Overijse, gecommanditeerde vennoot

En

-Roger Vercarre, wonende Hannekensboslaan 11 te 3090 Overijse, stille vennoot.

Artikel 1  NAAM

Bij deze wordt onder de sociale benaming "AIDALY" een gewone commanditaire vennootschap opgericht

met als stille vennoot Vercarre Roger die slechts ten belopen van zijn inbreng verbonden is (zie artikel 7).

Artikel 2  DOEL

De vennootschap heeft tot doel de bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis. Tevens het beheren en onderhouden van een onroerend goed patrimonium voor eigen rekening of voor rekening van derden met inbegrip van de aankoop, de verkoop, het verbouwen en het huren van onroerende goederen zowel bebouwd als onbebouwd.

Zij mag deelnemen in alle zaken, ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, of ermee fusioneren: In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Dit alles in de meest ruime zin.

Artikel 3  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3090 Overijse, niet als adres Leuvensestraat 15. De zetel kan. zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bil Besluit van de beherende vennoot,

Artikel 4  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf 1 oktober 2013,

Artikel 5  BESTUUR

De heer Vercarre Robbie zal alleen met het bestuur gelast zijn en alleen over de maatschappelijke' handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen . Hij zal de titel dragen van zaakvoerder,

Artikel 6  RECHTEN EN PLICHTEN VAN DE VENNOTEN EN DE ERFGENAMEN

De vennoot - zaakvoeder zal zich uitsluitend bezig houden met alle handelingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De stille vennoot mag zich niet inmengen in het dagelijks bestuur noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren maar heeft het recht inzage te nemen van de boeken en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van een vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren,

Artikel 7  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieduizend euro (3.000 ¬ ) en is verdeeld in dertig (30) gelijke

aandelen op naam met een nominale waarde van honderd euro (100 ¬ ) ieder. Het maatschappelijk kapitaal is

volledig geplaatst en volstort. Als vergoeding voor hun inbreng ontvangen:

-De heer Vercarre Robbie voornoemd 25 aandelen

-De heer Vercarre Roger voornoemd 5 aandelen

De inbreng in speciën zal in de maatschappelijke kas gestort worden naargelang de behoeften van de

vennootschap en op aanvraag van de zaakvoeder.

Artikel 8  OVERDRACHT VAN DE AANDELEN EN OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

De aandelen van de vennoot mogen op straffen van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming en schriftelijk akkoord van de vennoot - zaakvoeder. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te verkopen, hetzij er een koper voor te vinden, zoals voorzien in artikel 9.

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming en schriftelijke akkoord van de andere vennoten. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen, Deze waarde wordt vastgelegd en uitbetaald zoals bepaald onder artikel 9.

Artikel 9  WAARDE VAN DE AANDELEN  UITBETALING

Tenzij de vennoten over een andere prijs onderling overeenkomen, zal de waarde van de aandelen elk jaar door de Gewone Algemene Vergadering bepaald worden, na goedkeuring van de balans. Deze waarde zal in de loop van een boekjaar slechts kunnen gewijzigd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen wanneer zij drie vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens,

Artikel 10  ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni, ongeacht of dit een feestdag zou zijn, om 18 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend vijftien.

Artikel 11 -- BOEKJAAR

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf één oktober tweeduizend dertien tot eenendertig december tweeduizend

veertien.

Artikel 12  BEZOLDIGING EN BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De bezoldiging van de zaakvoerder wordt ais algemene kosten geboekt. Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de Algemene Vergadering, Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgend boekjaar,

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van die uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 vennootschappenwet.

Artikel 13  ONTBINDING -- VEREFFENING

De ontbinding van de vennootschap kan door één enkel der vennoten aangevraagd worden indien ten gevolge van geleden verlies het netto- actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal.

Doch, de andere vennoten kunnen de ontbinding van de vennootschap vermijden door binnen een termijn van één maand lopende van de dag van de bekendmaking van de aanvraag tot ontbinding, de aandelen van de vennoot die de ontbinding aangevraagd heeft op te kopen voor de waarde en volgens de modaliteiten voorzien in artikel 9.

In geval van vereffening van de vennootschap zal de beherende vennoot optreden als vereffenaar. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikelen 181, 182 en 183 van de vennootschappenwet tenzij de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 14  WIJZIGING VAN STATUTEN

Ten alle tijden kan een buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden

aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Artikel 15  GESCHILLEN

Mogelijke geschillen tussen vennoten of hun erfgenamen met betrekking tot de interpretatie van de statuten van de vennootschap zullen gearbitreerd worden door een deskundige aangewezen door de vennoten of bij gebreke van overeenstemming tussen partijen aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Artikel 16

Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorzien in de statuten van de vennootschap wordt verwezen naar de

vennootschapswet.

Opgemaakt te Overijse op 25 september 2013, alle partijen verklaren een exemplaar ontvangen te hebben.

Robbie Vercarre Roger Vercarre

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, l"

Voor= behouden aan het Belgisch Staatsblad

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Motl Wortl 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BeleSel°

01 oC. 2a~3

Griffie

111111111111111 M11111

*13153716*

D

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : AIDALY

(verkort)

0531 y52-2 Ye2~

Rechtsvoren : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEUVENSESTRAAT 15 - 3090 OVERIJSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte opgesteld op 25 september 2013 werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht met de volgende kenmerken:

DE OPRICHTERS

-Robbie Vercarre, wonende Leuvensestraat 15 te 3090 Overijse, gecommanditeerde vennoot

En

-Roger Vercarre, wonende Hannekensboslaan 11 te 3090 Overijse, stille vennoot.

Artikel 1  NAAM

Bij deze wordt onder de sociale benaming "AIDALY" een gewone commanditaire vennootschap opgericht

met als stille vennoot Vercarre Roger die slechts ten belopen van zijn inbreng verbonden is (zie artikel 7).

Artikel 2  DOEL

De vennootschap heeft tot doel de bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis. Tevens het beheren en onderhouden van een onroerend goed patrimonium voor eigen rekening of voor rekening van derden met inbegrip van de aankoop, de verkoop, het verbouwen en het huren van onroerende goederen zowel bebouwd als onbebouwd.

Zij mag deelnemen in alle zaken, ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, of ermee fusioneren: In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Dit alles in de meest ruime zin.

Artikel 3  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3090 Overijse, niet als adres Leuvensestraat 15. De zetel kan. zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bil Besluit van de beherende vennoot,

Artikel 4  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf 1 oktober 2013,

Artikel 5  BESTUUR

De heer Vercarre Robbie zal alleen met het bestuur gelast zijn en alleen over de maatschappelijke' handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen . Hij zal de titel dragen van zaakvoerder,

Artikel 6  RECHTEN EN PLICHTEN VAN DE VENNOTEN EN DE ERFGENAMEN

De vennoot - zaakvoeder zal zich uitsluitend bezig houden met alle handelingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De stille vennoot mag zich niet inmengen in het dagelijks bestuur noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren maar heeft het recht inzage te nemen van de boeken en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van een vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren,

Artikel 7  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieduizend euro (3.000 ¬ ) en is verdeeld in dertig (30) gelijke

aandelen op naam met een nominale waarde van honderd euro (100 ¬ ) ieder. Het maatschappelijk kapitaal is

volledig geplaatst en volstort. Als vergoeding voor hun inbreng ontvangen:

-De heer Vercarre Robbie voornoemd 25 aandelen

-De heer Vercarre Roger voornoemd 5 aandelen

De inbreng in speciën zal in de maatschappelijke kas gestort worden naargelang de behoeften van de

vennootschap en op aanvraag van de zaakvoeder.

Artikel 8  OVERDRACHT VAN DE AANDELEN EN OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

De aandelen van de vennoot mogen op straffen van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming en schriftelijk akkoord van de vennoot - zaakvoeder. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te verkopen, hetzij er een koper voor te vinden, zoals voorzien in artikel 9.

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming en schriftelijke akkoord van de andere vennoten. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen, Deze waarde wordt vastgelegd en uitbetaald zoals bepaald onder artikel 9.

Artikel 9  WAARDE VAN DE AANDELEN  UITBETALING

Tenzij de vennoten over een andere prijs onderling overeenkomen, zal de waarde van de aandelen elk jaar door de Gewone Algemene Vergadering bepaald worden, na goedkeuring van de balans. Deze waarde zal in de loop van een boekjaar slechts kunnen gewijzigd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen wanneer zij drie vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens,

Artikel 10  ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni, ongeacht of dit een feestdag zou zijn, om 18 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend vijftien.

Artikel 11 -- BOEKJAAR

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf één oktober tweeduizend dertien tot eenendertig december tweeduizend

veertien.

Artikel 12  BEZOLDIGING EN BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De bezoldiging van de zaakvoerder wordt ais algemene kosten geboekt. Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de Algemene Vergadering, Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgend boekjaar,

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van die uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 vennootschappenwet.

Artikel 13  ONTBINDING -- VEREFFENING

De ontbinding van de vennootschap kan door één enkel der vennoten aangevraagd worden indien ten gevolge van geleden verlies het netto- actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal.

Doch, de andere vennoten kunnen de ontbinding van de vennootschap vermijden door binnen een termijn van één maand lopende van de dag van de bekendmaking van de aanvraag tot ontbinding, de aandelen van de vennoot die de ontbinding aangevraagd heeft op te kopen voor de waarde en volgens de modaliteiten voorzien in artikel 9.

In geval van vereffening van de vennootschap zal de beherende vennoot optreden als vereffenaar. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikelen 181, 182 en 183 van de vennootschappenwet tenzij de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 14  WIJZIGING VAN STATUTEN

Ten alle tijden kan een buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden

aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Artikel 15  GESCHILLEN

Mogelijke geschillen tussen vennoten of hun erfgenamen met betrekking tot de interpretatie van de statuten van de vennootschap zullen gearbitreerd worden door een deskundige aangewezen door de vennoten of bij gebreke van overeenstemming tussen partijen aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Artikel 16

Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorzien in de statuten van de vennootschap wordt verwezen naar de

vennootschapswet.

Opgemaakt te Overijse op 25 september 2013, alle partijen verklaren een exemplaar ontvangen te hebben.

Robbie Vercarre Roger Vercarre

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, l"

Voor= behouden aan het Belgisch Staatsblad

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AIDALY

Adresse
LEUVENSESTRAAT 15 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande