AIMS INTERNATIONAL (BELGIUM)

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIMS INTERNATIONAL (BELGIUM)
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.604.543

Publication

05/02/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Maa wroet 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111111111j11,11,11,11111111111a,a.ll~~~l

z~

BRUSSe

20(P)

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.604.543

Benaming

(voluit) : AIMS INTERNATIONAL (BELGIUM)

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Grensstraat 7  1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE NAAM -- STATUTENWIJZIGING  AANNEMING VAN; EEN NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 30 november 2012, met als registratievermelding :

" Geregistreerd zes bladen, twee renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 11 december 2012. Boek 76, blad 06, vak 04. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur; w.n.(getekend) MARCHAL D.",

- dal de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AIMS INTERNATIONAL (BELGIUM)", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Grensstraat 7, besloten heeft de naam van de vennootschap te wijzigen in "AIM GROUP BELGIUM".

- dat voornoemde vergadering kennis heeft genomen van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap bij beslissing van de zaakvoerders van 27 september 2002 van 1831 Diegem, Mommaertslaan 18 B, Park Hill Block A naar 1831 Diegem, Oude Haachtsesteenweg 107 bus 7 en dit met ingang van 27 september 2002. Voornoemde vergadering heeft vervolgens vastgesteld dat de zetel van de vennootschap bij beslissïng van de buitengewone algemene vergadering van 2 maart 2012 werd verplaatst van 1831 Diegem, Oude Haachtsesteenweg 107 bus 7 naar het huidige adres, te weten 1831 Diegem, Grensstraat 7 en dit met' ingang van 2 maart 2012,

dat voornoemde vergadering de bevoegdheid besloten heeft van de zaakvoerders tot verplaatsing: van de zetel te wijzigen in die zin dat de zaakvoerders de zetel kunnen verplaatsen binnen het Vlaams en' Brussels Gewest.

- dat voornoemde vergadering besloten heeft de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij "

kapitaalverhoging in geld, overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; ondeelbaarheid, volstorting'. en uitgifte van effecten; beslag, beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van! zaakvoerder(s) en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene; vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening en omzetting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het! besluit hierna.

' - dat voornoemde vergadering besloten heeft een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen;

en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van; alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de; _gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, als volgt:

STATUTEN

TITEL 1 RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL ÉÉN -- RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "AIM GROUP BELGIUM".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1831 Diegem, Grensstraat 7.

Cip" delaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten. " - -

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland het uitoefenen van alle activiteiten met betrekking tot;

" de marketing, het promoten, het opzetten van netwerken en het uitoefenen van de activiteiten op het gebied van conferenties, congressen, conventies, incentives en evenementen;

" de raadgeving en dienstverlening in alle domeinen met betrekking tot conferenties, congressen en evenementen;

" de promotie en de organisatie van congressen, conferenties, seminaries en evenementen voor zowel voor professionele ondernemingen, associaties en anderen;

" het beheren en het organiseren van alle deelgebieden betrekking hebbende op reisactiviteiten, hierin begrepen wereldwijde reisregelingen en bijkomende zaken zoals limousine- en transportdiensten, het gidsen, theaterreservaties, catering en hotelreservaties.

De vennootschap zal alle industriële en handelsverrichtingen mogen doen die verband hebben, die nuttig of samenhangend zijn met haar doel; zij zal insgelijks, rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, door aankoop, inschrijving, inbreng, fusie, financiering of door gelijk welke vorm van handels- of financieringsparticipatie, met het inzicht de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel uit te breiden, te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland uitoefenen op alle manieren en volgens de wijze die zij het meest geschikt acht.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

TITEL II  KAPITAAL

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend negenhonderd zevenentachtig euro (30.987,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in

geld.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL III  EFFECTEN

ARTIKEL ZES  UITGIFTE VAN AANDELEN EN OBLIGATIES

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien

van een volgnummer.- - - ... _ .. _ . ........_

Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

ARTIKEL ZEVEN  OVERDRACHT VAN AANDELEN

De maatschappelijke aandelen van een vennoot mogen niet, op straffe van nietigheid worden

afgestaan, bij beschikking onder levenden of wegens overlijden, tenzij mits toestemming van minstens de helft

van de vennoten die minstens drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de

overdracht wordt voorgesteld.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overlater of van de erflater;

3) aan voor- of nazaten in de rechte lijn;

4) aan andere personen die door de statuten aanvaard zijn.

ARTIKEL ACHT - VOORKOOPRECHT

Indien de vennootschap twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder de vennoten, moet de vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan zijn voornemen van afstand laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel aangeboden prijs. De andere vennoot heeft de mogelijkheid, krachtens het voorkooprecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen persoonlijk aan te kopen of te laten kopen door elke door hem gekozen derde met wie hij solidair borg staat; deze derde moet evenwel aanvaard worden door de overdragende vennoot, indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen afstaat, nog vennoot blijft.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van de brief van de eventuele overdragen moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten: ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, met de afstand instemt. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreke van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de afstand.

ARTIKEL NEGEN ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN OBLIGATIES

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker,

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

ARTIKEL TIEN  BESLAG

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE

ARTIKEL ELF  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast

C '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze

opdracht in eigen naam en" voor-eigen rekening zou vervullen, - -- - -"

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of

vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of

vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist

met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL TWAALF  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoeqdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest

uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en

in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoeqdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de

vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn tegenwerpelijk

aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening

van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of

gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL DERTIEN  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend

worden op de algemene kosten.

ARTIKEL VEERTIEN  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot

is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van

een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging

van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt

het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit,

een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in

zijn vervanging te voorzien.

ARTIKEL VIJFTIEN  NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(SZ

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de

meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZESTIEN - CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke

bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze

benoeming besluit: .. . . " " . . ---" - . - " _..... - _.. ... .

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van

drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening

houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht

wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere

opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de

vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een

accountant.

TITEL V - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ZEVENTIEN - BIJEENKOMST - BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op twaalf juni

om veertien (14.00) uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende

werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de

zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen,

Bijeen roe ninq

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de

commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter

beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die

erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL ACHTTIEN - STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te

zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig

vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL NEGENTIEN - BUREAU ALGEMENE VERGADERING

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij

diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de vennoten.

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers.

Deze personen vormen het bureau.

ARTIKEL TWINTIG - TOELATING TOT EN VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN

VENNOTEN -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Om tot de algemene vergadering van vennoten toegelaten te worden, moeten de vennoten, en in voorkomend geval de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene-vergadering-wordt een-aanwezigheidslijst" bijgehouden. Het bureau verifieert" deze" aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de vennoten en/of obligatiehouders en het aantal aandelen en/of obligaties dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere vennoot en/of obligatiehouder of zijn gemachtigde ondertekend.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging iaarvergaderinq

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

ARTIKEL EENENTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

)

f x Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING - OMZETTING

ARTIKEL VIERENTWINTIG  ONTBINDING -- VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de - .' zorgen-van-de-in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij-de algemene vergadering één-of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

ARTIKEL ZESENTWINTIG  OMZETTING

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten,

TITEL VIII  ALGEMENE SCHIKKINGEN.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG  GESCHILLENBESLECHTING

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG  WETTELIJKE BEPALINGEN

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake. ARTIKEL NEGENENTWINTIG  WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge







Gel kt d e neerfeggleg :

- de expeditie van het proces-verbaal met 1 onderhandse volmacht als bijlage.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 01.10.2012 12601-0422-014
09/07/2012
ÿþMod wo,d 11 i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte -

111



2-F~ JUhl 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.604.543

Benaming

(voluit) : AIMS INTERNATIONAL (BELGIUM)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 1831 Diegem, Grensstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

UITTREKSEL UIT DE EENPARIGE EN SCHRIFTELIJKE BESLUITEN VAN DE ENIGE VENNOOT VAN 11: JUNI 2012:

" De Vennoot besluit om de volgende personen met ingang vanaf heden te ontslaan als Zaakvoerder van de; Vennootschap:

-Mevrouw Susane Kostka-Faudon;

-De heer Rainer Kostka; en

-Mevrouw Christiane Praillet.

" De Vennoot besluit om de volgende persoon met ingang vanaf heden te ontslaan als Algemeen Directeur van de Vennootschap

-Mevrouw Nathalie Thiel.

" De Vennoot besluit om de volgende personen met ingang vanaf heden te benoemen tot Zaakvoerder van de Vennootschap:

-De heer Gianluca Buongiorno, wonende te 00135 Rome (ltalië), Via Torbole 36;

-Mevrouw Patrizia Semprebene, wonende te 00135 Rome (Italië), Via Torbole 36; en -Mevrouw Anna Maria Pascucci, wonende te 58014 Manciano (GR) (Italië), Via Marsala 47.

Het mandaat van de Zaakvoerders is onbezoldigd De Zaakvoerders zullen alleen optreden.

Voor ontledend uittreksel

De heer Gianluca Buongiorno

Zaakvoerder

09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/05/2012
ÿþ' ~~ ~~ ~__,_

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gRUs« 6AVR. zo'

Griffie

11111111111111

*iaoeaaa7*

u

IB

Ondernerningsnr : 0466604543

Benaming

(voluit) : AMMS INTERNATIONAL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Oude Haachtsesteenweg 107/3 te 1831 DIEGEM Onderwerp akte : Verplaating van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het PV van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 2 maart 2012.

De buitengewone algemene vergadering beslist te verplaatsen de maatschappelijke zetel naar Grenstraat 7

1831 DIEGEM met ingang van heden.

Susane KOTSKA-FAUDON

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2011 : BL636963
20/06/2011 : BL636963
15/09/2010 : BL636963
12/09/2008 : BL636963
05/09/2007 : BL636963
28/08/2006 : BL636963
05/10/2005 : BL636963
17/12/2004 : BL636963
17/12/2004 : BL636963
11/12/2002 : BL636963
18/11/2002 : BL636963
04/11/1999 : BLA102263

Coordonnées
AIMS INTERNATIONAL (BELGIUM)

Adresse
GRENSTRAAT 7 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande