AIRVANS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AIRVANS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.605.389

Publication

10/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



,pgai Itn1

Griffie

II iiiiao1s3asiu0u+e" in i mi

be i

~ A

St









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0460.605.389

Benaming

(voluit) : AIRVANS BELGIUM in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Humaniteitslaan 241, 1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereffening

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van de enige aandeelhouder betreffende de sluiting van de vereffening van 29 december 2011:





De algemene vergadering neemt eenparig en schriftelijk volgende besluiten:

i" j

1. De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten met onmiddellijke ingang, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van het verdelingsplan door de rechtbank van koophandel te Brussel, en dat de Vennootschap met Ingang vanaf heden heeft opgehouden te bestaan.

2. De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende 5 jaren zullen worden bewaard op het volgende adres:

Eversheds Brussels CVBA, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem

3. De vergadering verklaart dat er geen gelden of waarden dienen te worden geconsigneerd bij de Deposito en Consignatiekas.

4. De vergadering verklaart een bijzondere volmacht te geven aan elke advocaat van het advocatenkantoor Eversheds Brussels CVBA, gevestigd te De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de BTW-administratie, het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten en de sluitingsaangifte in de vennootschapsbelasting.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Tegelijk neergelegd: kopte van de beslissing van de Rechtbank van Koophandel van Brussel van 13 januari 2012 waarbij het verdelingsplan werd goedgekeurd.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2011
ÿþr '1 .% à7 °

Mot! 2.1

Vc

behc

aar

Beft

Staal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11.11,1.1[1111.11111 eosse'

27 se,

Griffie









Ondernemingsnr : 0460.605.389

Benaming

(voluit) : AIRVANS BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Humaniteitsfaan 241 te 1620 Drogenbos

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN

VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Volgens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de' naamloze vennootschap "AIRVANS BELGIUM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1620 Drogenbos, Humaniteitslaan 241, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0460.605.389, verleden voor Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek (1030 Brussel), op datum van, éénendertig maart tweeduizend en elf, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van Schaarbeek op elf; april nadien, boek 86 blad 20 vak 20, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende; beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG OPGESTELD DOOR DE RAAD VAN: BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN WAARIN; HET VOORSTEL TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP WORDT TOEGELICHT EN WAARBIJ EEN: STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN DE VENNOOTSCHAP IS GEVOEGD PER 31 DECEMBER 2010

Na voorlezing en onderzoek van het voormelde verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig; artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geefU tot enige opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door de Notaris en de enige comparant.

TWEEDE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE COMMISSARIS OVER VOORMELDE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK; VAN VENNOOTSCHAPPEN.

Na voorlezing en onderzoek van het voormelde verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstig; artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van actief en passief van de vennootschap: per 31 december 2010, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking en: besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

Het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door Mevrouw: = GODEAU Marie-Noëlle, bedrijfsrevisor, besluit als volgt:

"7. Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de vennootschap Airvans Belgium NV onder zijn verantwoordelijkheid een staat van activa en; passiva per 31 december 2010 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van; de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 311 EUR en een netto-passief van -73.018 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het; Instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de; boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van; eventuele navorderingen inzake vennootschapbelasting, btw, sociale zekerheid en eventuele andere; vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de; vereffeningprocedure zouden kunnen ontstaan en voor zover de vooruitzichten van de raad van bestuur met;

° succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Diegem, 29 maart 2011

De Commissaris

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

Bv o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Marie-Noëlle Godeau

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen: 1.Verslag van de raad van bestuur van 28 maart 2011;

2. Staat van activa en passiva per 31 december 2010 en waarderingsregels"

Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur door de Notaris en de enige comparant.

DERDE BESLUIT VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE

VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en spreekt haar vereffening uit,

te rekenen vanaf de dag van de vergadering.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS  KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

Als gevolg van dit besluit, neemt de vergadering kennis van het ontslag van rechtswege van de volgende bestuurders van de vennootschap:

-De Heer DE BOLLE Kristof, wonende te 9450 Haaltert, Windmolenstraat 129A.

-De Heer ERNST Matthias, verblijvend in Duitsland, 41844 Wegberg, Heucherstrasse 79.

De vergadering besluit in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap, afgesloten per 31 december 2010, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht tot op de dag van de vergadering.

VIJFDE BESLUIT : BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR, ONDER DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN BEVESTIGING DOOR DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Onder voorbehoud van hetgeen hierna is vermeld, en in het bijzonder onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel, besluit de vergadering te benoemen, de volgende vereffenaar voor de duur van de vereffening:

-de heer DE BOLLE Kristof, wonende te 9450 Haaltert, Windmolenstraat 129A.

De vergadering brengt in herinnering dat de rechtbank van koophandel zal oordelen over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft russen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vergadering machtigt meester DESIMPELAERE Matthias, advocaat, of de voomoemde vereffenaar, elkeen met de mogelijkheid om alleen te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot het opstellen, het uitwerken, het ondertekenen, het inleiden en het neerleggen van het verzoekschrift of elk ander document met het oog op het bekomen van de bevestiging van de voornoemde vereffenaar door de rechtbank van koophandel, en in het algemeen, alles te doen wat hiervoor nodig is.

Een kopie van deze bevestiging zat neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uittreksel of kopie van onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven.

ZESDE BESLUIT : BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN EN VAN DE VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit in voormeld artikel wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de Vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zelf bepaalt, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de Vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaand besluit door de algemene vergadering moeten doen blijken.

ZEVENDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de statuten van de Vennootschap als volgt te wijzigen, om ze in overeenstemming te

brengen met de besluiten die genomen werden :

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

« Toutes les pièces émanant de la société doivent mentionner qu'elle est en liquidation. »

De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

« La société, constituée pour une durée indéterminée, le 29 avril 1997, a été mise en liquidation par décision

de l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires, tenue en date du 31 mars 2011. »

4 "

ACHTSTE BESLUIT : COORDINATIE

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan notaris Paul MASELIS,

woonstkeuze doende te Schaarbeek (1030 Brussel), Lambermontlaan 336.

NEGENDE BESLUIT : TOEKENNING VAN VOLMACHTEN TOT HET VERVULLEN VAN DE WETTELIJKE

EN OVERIGE VERPLICHTINGEN "

De vergadering verleent een bijzonder mandaat aan de vereffenaar, waarvan elkeen kan alleen handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al hetgeen nodig is te doen bij het inleiden, wijzigen en aanvullen van de gegevens van de vennootschap in vereffening bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde of elke andere administratie.

Voor analytisch uittreksel

Paul MASELIS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, gecoördineerde statuten,

Beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Brussel de dato 13 september 2011.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" . .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.02.2011, NGL 18.03.2011 11064-0010-031
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 01.06.2010 10151-0090-025
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 03.06.2009 09195-0206-026
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 03.09.2008 08716-0070-031
01/02/2008 : BL613385
06/11/2007 : BL613385
24/10/2007 : BL613385
06/07/2007 : BL613385
03/04/2006 : BL613385
22/09/2005 : BL613385
16/09/2004 : BL613385
14/09/2004 : BL613385
02/04/2004 : BL613385
19/03/2004 : BL613385
19/02/2004 : BL613385
19/02/2004 : BL613385
23/06/2003 : BL613385
15/06/2002 : BL613385
08/05/2002 : BL613385
22/08/2000 : BL613385
04/12/1999 : BL613385
04/12/1999 : BL613385
26/08/1999 : BL613385
25/12/1998 : BL613385

Coordonnées
AIRVANS BELGIUM

Adresse
HUMANITEITSLAAN 241, BUS A 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande