AJR FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AJR FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.953.772

Publication

04/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het deelnemen in het management of interim-management van andere vennootschappen ;

-het geven van onderwijs, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, dit alles binnen de hierboven vermelde vakgebieden ;

B. De vennootschap heeft nog tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

C. In het algemeen mag de vennootschap op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag eveneens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Geplaatst/gestort kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bestaat geheel uit een inbreng in geld en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst door de oprichter die hiervoor honderd (100) aandelen ontvangt.

De oprichter verklaart dat het bedrag van het kapitaal volstort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro. Hij dient derhalve nog een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200) euro te volstorten.

Ik, notaris, bevestig de deponering van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro bij BNP PARIBAS FORTIS op grond van het attest hiervoor opgesteld, dat mij door de oprichter werd overhandigd.

Bestuur - vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder als volgt:

a. door de zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Voormelde heer SUY Peter Jules Lucia wordt benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur.

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste werkdag van de maand mei, om twintig uur.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris. De secretaris hoeft geen vennoot te zijn.

De aandeelhouders mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend vijftien. Aanleggen van reserves  verdeling van de winst

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

Luik B - Vervolg

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Overname van de verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen sinds 20 maart 2014 aangegaan door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

Een speciale volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P & P BOEKHOUDKANTOOR, ondernemingsnummer 0460.787.909, met zetel te 3300 Tienen, Strijdersstraat 47, met de macht om in de plaats te stellen, om alle administratieve formaliteiten te vervullen ten gevolge van de oprichting van de vennootschap en daartoe de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber, de administratie der Belasting op de Toegevoegde Waarde, bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij alle andere federale, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Geassocieerd notaris Pierre-Charles SIMONART te Tienen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 29.09.2015 15605-0188-009
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 31.08.2016 16512-0233-009

Coordonnées
AJR FINANCE

Adresse
DR. J. GEENSSTRAAT 22 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande