AK CONSULTING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AK CONSULTING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.731.781

Publication

26/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 116609*

r

ti 7 JUIL. 2093i

BetUSSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerr ingsnr : V -a l S t

Benaming

(voluit) : AK CONSULTING SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lenniksestraat 84 te 1755 Gooik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 15 juli 2013, ter registratie neer te leggen op het registratiekantoor te Ninove, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1° Rechtsvorm en Benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AK CONSULTING, SERVICES".

2° Zetel: te 1755 Gooik, Lenniksestraat 84

3° Duur: voor onbepaalde tijd.

4° Vennoten:

1/ De Heer KOWALSKÇ, Andrew, manager, geboren te Londen (Verenigd Koninkrijk) op 6 juli 1965, wonende te 1755 Gooik, Lenniksestraat 84.

21 Mevrouw ÜSTERGREN, Selma Gertrud Maria, marketing manager, geboren te Halifax (Canada) op 15 oktober 1966, wonende te 1755 Gooik, Lenniksestraat 84;

5° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig Euro (E 18.550,00), verdeeld in zeventig (70) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig onderschreven en volledig volstort door:

-Voormelde heer Andrew Kowalski ten belope van negenduizend vijfhonderd veertig Euro (¬ 9.540,00) waarvoor hem 36 aandelen werden toegekend;

-Voormelde mevrouw Selma (stergren ten belope van negenduizend en tien Euro (E 9.010,00) waarvoor haar 34 aandelen werden toegekend;

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC-Bank.

6° Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld door inbreng in geld.

7° Boekjaar: gaat in op 1 juli om telkens te eindigen op 30 juni van het volgende kalenderjaar.

8° Reserves en winstverdeling: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de; nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste éériftvointigste voorafgenomen voor de vorming van de. wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wat de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo betreft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9° Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of docr derden niet worden tegengeworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de parso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ivertegen,vcordiigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vervreemding, verkoop, hypotheekstelling of inpandgeving van onroerende goederen worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Wordt bencemd als niet-statutaire zaakvoerder: voormelde heer Andrew Kowalski; Deze zaakvoerder heeft zijn mandaat aanvaard, onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

10° Commissarissen: Er werd geen commissaris benoemd.

11° Doel: De vennootschap heeft tot doel:

i.Voor eigen rekening

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roe-rend vermogen.

II.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming van derden :

- de aankoop, de verkoop, de verhuring, het onderhoud, de herstelling en het nazicht van alle kantoorinrichtingen, kantoormeubilering, kantoorbenodigdheden en kantoormachines zoals daar zijn : telecommunicatiemiddelen, kasregisters, rekenmachines, tekstverwerkers, computers, faxtoestellen, software en hardware-. Dit geldt eveneens voor alle nieuwe produkten die de vroegere produkten vervangen en voor alle toekomstige produkten die op de markt zouden kunnen verschijnen;

- het verlenen en vragen van management consulting services;

- het verlenen en vragen van advies, verstrekken van alle dienstverlening in verband met bedrijfsleiding van

derden en hun organisatie in de meest ruime zin;

- studie-, administratie-, Organisatie- en adviesbureau inzake management, financiele, handels- en sociale

aangelegenheden;

- het verrichten van marktonderzoek;

- programmatie- en verkoop van software;

- aan- en verkoop en verhuur van vakantiewoningen, vaartuigen en voertuigen inclusief gemotoriseerde tweewielers en oldtimers;

-de samenstelling en beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het doen bouwen of verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inrichting, participaties of investeringen;

- het beheer en toezicht voeren over aile andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het verlenen van management, supervisie, controle en adviezen op gebied van marketing, productie, financiën, administratief en commercieel beheer;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en intellectuele rechten;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verwant of verknocht zijn of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, hetzij alleen, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, of in samenwerking met derden, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

12° Jaarvergadering: op de laatste zaterdag van de maand december om vijftien uur (15.00 uur), ten maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

k.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Er dienen geen formaliteiten te worden vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Voor de uitoefening van het stemrecht dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging oprichtingsakte tot 30 juni 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

- Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

Notaris Kris De Witte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op da laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegert oordigen

Versa ; Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 27.01.2017 17031-0177-011

Coordonnées
AK CONSULTING SERVICES

Adresse
LENNIKSESTRAAT 84 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande