AK ENTERPRISES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AK ENTERPRISES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.921.154

Publication

03/12/2014
ÿþ Mati Wort) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

" iaussee*

NEERGELEGD 2 4 NOV, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te.

Ondernemingsnr : 0501.921.154

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3210 Lubbeek, Staatsbaan 258

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden, 5 november 2014, te verplaatsen:

Van: 3210 Lubbeek, Staatsbaan 258

Naar: 3010 Kessel-Lo, Rondestraat 0202.

Gill Quisquater

Zaakvoerder

AK ENTERPRISES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/12/2012
ÿþVoce

bebouder

. aan het

Belgisch

Staatsbia

"

Mod Word 11.t

' [n de bijlagen bij het Belgisch Staatsbladbekend te maken kopie. -na.neariegging ter griffie van de akte

- -Neergelegd tee det

~artde~~

I;IeOhtba~k:Valfi [C~fCll~

te t_ettvett, «H~~F% 02C, 2012

~

r r y n

¬ Qndernemingsnr: Benaming

(Dec: ,,i t /1, iK»t

AK ENTERPRISES

(verkort) : -

Rechtsvorm : - Béeoten" .vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

." zet~f : S21Ô Lubbeek,'Staatsbaan 258

(volledig àdrèsl:

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip Jl./MUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 11 december 2012, ` te registreren, dat

de heer QUISQUATER Gill Frank R., geboren te Leuven op 23 mei 1992, wonende te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 258,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht voor onbepaalde duur als volgt:

Naam`. "AK ENTERPRISES"

Maatschappelijke zetel :3210 Lubbeek, Staatsbaan 258

Doei k' De vennootschap heeït"tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in Belgie" als'in

het buitenland " .

1) de aan- en verkoop, import eri:export, zowel in' groothandel als'in kleinhandel van verzorgingsproducten, l parfumerieartikelen,,cosmetica en accessoires, nagel- en haarverzorging, uurwerken, juwelen en sieraden, lederwaren en reisartikelen, kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, onderkleding, sportkleding, bontwaren, kledingaccessoires en schoeisel, gespecialiseerde dranken en voedingswaren zoals dieetvoeding, -producten en -drankjes, kruiden, kruidendranken en farmaceutica met uitzondering van producten die enkel in erkende

i apotheken mogen warden verkocht. .

2) de uitgifte en de verkoop van boeken, tijdschriften, magazines en meeralgemeen publicaties onder gelijk

s welke vorm in verband met schoonheid, verzorging, kleding, kledingsaccessoires, schoeisel, lederwaren, juwelen, sieraden, uurwerken, dieëten, gezondheid, Weliness en lifestyle in liet algemeen;

3) De verkoop van bovenstaande artikelen kan zowel gebeuren vanuit fysieke locaties, via postorder als via t. elektronische kanalen (zoals - maar niet beperkt tot - webshop, social media,...).

Ç 4) Handelsbemiddeling in parfums,: cosmetica, accessoires, nagel-,en haarverzorging, uurwerken, artikelen van edele metalen en` sieraden,: lederwaren en reisartikelen,en handelsbemiddeling in textiel, kleding, bant, schoeisel en"lederwareni g'oedere`n algemeen, assortiment voedir3gs« en-genotsmiddelelL

t

i 5) Het opzetten en uitbaten van diverse mediakanalen, zowel geschreven, analoog als digitaal, zoals  maar

i niet beperkt tot  televisie- en radiokanalen, websites, tijdschriften, magazines, sociale media -, in verband met

kleding, schoenen, mode- accessoires en alle mogelijke mode- artikelen, en meer algemeen in verband met

alles rond mode en lifestyle.

61 creatie , produktie -- en uitvoeren van al dan niet produkt-of dienstgebonden films

7) Management van ondernemingen in het algemeen, al dan niet in dezelfde activiteitensector, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, bijstand aan bedrijven, dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie in het algemeen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

8) Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

9) Adviesbureau op het gebied van marketing, public relations en communicatie, reclamebureau, mediarepresentatie, activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten; de verkoop van publiciteit;

10) Organisatie van evenementen, congressen en beurzen.

11) Inzake eigen onroerend goed : het bouwen en verbouwen van eigen onroerend goed, aan en verkoop van eigen onroerend goed en het overdragen van zakelijke rechten op eigen onroerend goed evenais het verhuren van eigen onroerend goed.

12) Het opnemen van functies als bestuurder in andere vennootschappen, aldan niet met een gelijkaardig doel of activiteit.

De vennootschap kart andere activiteiten ontwikkelen, die bovengenoemde doelstellingen helpen realiseren. Voormelde opsomming is niet limitatief te interpreteren.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden. Zij mag alle activiteiten voeren die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken, Zij kan deelnemen bijwijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van aard is de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken. Zij kan kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland oprichten.

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt twintigduizend Euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop in geld is ingeschreven door de oprichter.

Honderd en twee aandelen, genummerd van 1 tot 102, zijn volstort ten belope van in totaal drieduizend vijfhonderd drieëndertig Euro; achtennegentig aandelen, genummerd van 103 tot 200 zijn volstort ten belope van negenduizend achthonderd Euro.

Het bedrag, ten belope van de volstorting (hetzij dertienduizend driehonderd drieëndertig Euro (¬ 13.333,00), werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 VVB Venn. op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij de Fortis Bank (agentschap Zoersel) , zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt op 7 december 2012, aan de notaris overhandigd om bewaard te blijven in diens dossier. De vennootschap heeft aldus dertienduizend driehonderd drieëndertig Euro (¬ 13.333,00) tot haar beschikking.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december; het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tct de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten vodrdele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

ry

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld

Jaarvergadering: leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur (voor het eerst in 2014).

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur

a)Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vdiôr de vergadering op de zetel besteld zijn.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon ais vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend,

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder, met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in gevat van overdreven volmacht.

* Werd benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur : de heer Gill QUISQUATER, voornoemd

* Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

Ag

05/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AK ENTERPRISES

Adresse
RONDESTRAAT 0202 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande